FTB reidai Trumpo Mar-a-Lago kurorte

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://breaking911.com/breaki... 2022-08-09 22:20:00, skaitė 400, komentavo 2

FTB reidai Trumpo Mar-a-Lago kurorte

PALM BEACH, Floridos valstija - pirmadienį prezidento Donaldo Trumpo kurorte "Mar-a-Lago" Floridoje FTB agentai surengė reidą, sakoma buvusio prezidento pareiškime.

Daugelyje pranešimų teigiama, kad FTB ieškojo galimų įslaptintų dokumentų, kuriuos D. Trumpas išsivežė iš Baltųjų rūmų prieš Joe Bideno inauguraciją.

"Tai tamsūs laikai mūsų Tautai, nes mano gražius namus "Mar-A-Lago" Palm Byče, Floridoje, šiuo metu apgulė, apiplėšė ir užėmė didelė FTB agentų grupė", - sakė D. Trumpas. "Nieko panašaus Jungtinių Valstijų prezidentui dar nėra nutikę. Po to, kai dirbau ir bendradarbiavau su atitinkamomis vyriausybės agentūromis, šis iš anksto nepraneštas reidas mano namuose nebuvo nei būtinas, nei tinkamas. Tai netinkamas prokurorų elgesys, teisingumo sistemos apginklavimas ir radikalių kairiųjų demokratų, kurie desperatiškai nenori, kad kandidatuočiau į prezidentus 2024 m., ypač remiantis pastarojo meto apklausomis, ir kurie taip pat padarys viską, kad sustabdytų respublikonus ir konservatorius artėjančiuose kadencijos vidurio rinkimuose, išpuolis. Toks išpuolis gali vykti tik sugriautose trečiojo pasaulio šalyse. Deja, Amerika dabar tapo viena iš tokių šalių, korumpuota iki šiol nematytu lygiu. Jie net įsilaužė į mano seifą! Kuo tai skiriasi nuo Votergeito, kai agentai įsilaužė į Demokratų nacionalinį komitetą? Čia atvirkščiai - demokratai įsilaužė į 45-ojo Jungtinių Valstijų prezidento namus".

"Prezidento Donaldo J. Trumpo politinis persekiojimas tęsiasi jau daugelį metų", - pridūrė D. Trumpas. "su dabar jau visiškai paneigtomis "Rusija", "Rusija", "Rusijos afera", "Impeachment Hoax 11", "Impeachment Hoax #2" ir daugybe kitų dalykų, tai tiesiog niekada nesibaigia, tai politinis persekiojimas aukščiausiu lygiu!"

Reido metu D. Trumpas nebuvo Floridos valstijoje.

 

Už Mar A Lago reidą atsakingas teisėjas yra susijęs su Epsteinu, Obamos rėmėjas.

https://thenationalpulse.com/2022/08/09/mar-a-lago-warrant-authorized-by-epstein-lawyer/

Teisėjas Bruce'as Reinhartas, kuris, kaip pranešama, yra labiausiai tikėtinas teisėjas, išdavęs orderį, leidžiantį atlikti reidą buvusio prezidento Donaldo Trumpo valdose Mar A Lago, yra buvęs advokatas, atstovavęs nuteisto seksualinio nusikaltėlio ir liūdnai pagarsėjusio pedofilo Jeffrey Epsteino darbuotojams, atskleidžia "The National Pulse".

"National Pulse" taip pat gali atskleisti, kad teisėjas Reinhartas yra aukojęs buvusio prezidento Baracko Obamos ir Donaldo J. Trumpo oponentų, įskaitant Jebą Bushą, kampanijoms per 2016 m. rinkimus.

Politico - naujienų leidinys, glaudžiausiai susijęs su Vašingtono establishmentu, D. C. - savo rytiniame žaidimų knygos elektroniniame laiške antradienį, 2022 m. rugpjūčio 9 d., įvardijo Reinhart:

Kaip pranešė laikraštis "Miami Herald", teisėjas Reinhartas pradėjo atstovauti Epsteino darbuotojams 2008 m. sausio 2 d., praėjus vos vienai dienai po to, kai išėjo iš JAV prokuratūros, kurioje dirbo prokuroro padėjėju, glaudžiai susijusiu su nuteisto pedofilo byla.

Apkaltintas tuo, kad pasinaudojo "vidine informacija apie Epsteino tyrimą, kad pelnytų Epsteino palankumą", 2011 m. jis buvo įvardytas kaip prokuroras, kuris, kaip įtariama, pažeidė nepilnametės mergaitės, iš kurios Epsteinas reikalavo seksualinių paslaugų, teises Nusikaltimų aukų teisių įstatymo byloje.

Atrodo, kad Reinhartas pasinaudojo savo vaidmeniu JAV prokuratūroje, kad pradėtų privačią baudžiamosios gynybos praktiką, rašo "Miami Herald":

2007 m. spalio 23 d., kai Pietų Floridos federaliniai prokurorai įtemptai derėjosi dėl susitarimo su kaltinamuoju prekyba žmonėmis Džefriu Epšteinu (Jeffrey Epstein) dėl kaltės pripažinimo, vienas iš jų biuro vyresniųjų prokurorų tyliai išdėstė planus po 11 metų palikti JAV prokuratūrą. "Tą dieną, kai tarp Epšteino advokatų ir federalinių prokurorų skriejo elektroniniai laiškai, Bruce'as E. Reinhartas, dabar federalinis teisėjas, Floridoje atidarė ribotos atsakomybės bendrovę, kuri įsteigė tai, kas taps jo nauja baudžiamosios gynybos praktika."

Reinhartas tvirtino, kad jis niekada neatstovavo pačiam Epsteinui - "tik Epsteino pilotams, jo planuotojai Sarai Kellen ir Nadiai Marcinkovai, kurią kai kurios aukos apibūdino kaip Epsteino sekso vergę".

Reinhart taip pat dalyvavo "Newsmax" interviu, kuriuose, atrodo, gynė Epsteiną, sumenkindama įtarimus, kad finansininkas ir jo bendrininkai priekabiavo prie nepilnamečių prostitučių.

2008 m. B. Reinhartas du kartus aukojo B. Obamos rinkimų kampanijai, iš viso 2 000 JAV dolerių. Reinhartas, kuris 2018 m. kovo mėn. buvo paskirtas JAV teisėju, 2015 m. taip pat aukojo D. Trumpo varžovo Jebo Busho kampanijai.

Atskleistos sąsajos paaiškėjo, kai Reinhartas, kaip manoma, pasirašė įsakymą, kuriuo remiantis buvo surengtas reidas į D. Trumpo valdas Palm Byče. "Šaltinis sakė, kad FTB agentai gavo kratos orderį iš federalinio teisėjo Vest Palm Byče", - praneša "Miami Herald".

Dienraštis "Politico" paaiškino, kad iš trijų toje įstaigoje dirbančių magistratų teisėjų pirmadienį į sistemą buvo įvestos dvi neseniai pateiktos paraiškos dėl orderio, kurios abi buvo priskirtos Reinhartui. Tačiau orderių objektas lieka užantspauduotas.