Karas 08.08.08

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-09 20:45:00, skaitė 277, komentavo 3

Karas 08.08.08

Karas, vykęs 2008-08-08 Pietų Osetijoje buvo pirmasis Rusijos bandymas sustabdyti Vakarų veržimąsi į Rusiją. Po to Vakarai padarė išvadą, kad ne Rusijos interesus reikia gerbti, o Rusiją reikia tiesiog smarkiau spausti. Vakarų klaidos Rusijos atžvilgiu.

 

1. Noras pažeminti Rusijos tautas kelia vis didesnį Rusijos pasipiktinimą.

 

2. Noras atkeršyti Rusijai už savo psichologinius kompleksus dėl Rusijos praeities baimės veda prie neracionalios rusofobijos politikos.

 

3. Iš požiūrio į Vokietiją po pasaulinių karų nebuvo padaryta išvada. Vakarai Rusiją traktuoja ne kaip Vokietiją po II pasaulinio karo, kai Vokietija buvo gerai integruota, bet kaip Vokietiją po I pasaulinio karo, kai, pažeminę Vokietiją, padarė Vokietiją priešu. Dabar Vakarai dėl savo kvailumo iš Rusijos padarė priešą.

 

4. Vakarai, palaikę rusofobiškus antidemokratinius režimus Pribaltikos „valstybėse“ ir atvirą Kijevo režimo diktatūrą bei įvesdami politinę cenzūrą savo žiniasklaidoje, susijusią su Kijevo režimo nusikaltimais, Rusijos piliečių akyse sumenkino savo, kaip laisvės ir demokratijos pavyzdžio, statusą. Ir taip sumažino savo pagrindinį įtakos Rusijai šaltinį.

 

5. Pradėję atvirą hibridinį karą prieš Rusiją, Vakarai pamiršo seną išmintį, kad Rusiją galima apgauti, bet Rusijos nugalėti negalima.