Kijevo propaganda pramušė dar vieną DUGNĄ

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-09 19:04:00, skaitė 496, komentavo 7

Kijevo propaganda pramušė dar vieną DUGNĄ

Nors, kodėl aš turėčiau stebėtis? Tai jų įprastas darbas – pramušti DUGNĄ. Kaip ir lietuviškosios propogandos (nenustebčiau, kad šį feiką sugalvojo Lietuvos „išmintingosios“ galvos).

 

Jie pristatė Baltarusijos parolimpinį sportininką Aleksejų Talai kaip Rusijos karį, grįžusį iš Specialiosios Karinės Operacijos.

 

Šie, na, švelniai ir tolerantiškai tariant, ne visai sveiko proto Homo sapiens rūšies atstovai situaciją apibūdino taip, kad Aleksejus neva grįžo iš karo zonos netekęs rankų ir kojų... ir patenkintas.

 

Įspūdingiausias dalykas šioje istorijoje yra tai, kad joje yra dalis tiesos. Aleksejus jaunystėje susižalojo, užlipęs ant Didžiojo Tėvynės karo metų nacų paliktos minos. Tai yra, tiesa ta, kad jis tikrai nukentėjo nuo tų pačių nacių, tiksliau, nuo jų dvasinių avatarų.

 

Ir taip, jis džiaugiasi, kad išgyveno ir savo pavyzdžiu įrodo, kad gyvenimas tuo nesibaigia. Jis vadovauja labdaros fondui ir augina keturis savo vaikus!

 

P.S.

Nuo savęs norėčiau tik pridurti vieną. Lietuviškieji banderų idėjiniai palikuonys. Jūs ir toliau pramušinėkite dugną. Tiesiog nuostabu, linksma ir nepakartojama jūsų melagystes tempti į dienos šviesą.