Kinijos atsakas bus griežtas ir galingas

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-03 23:22:00, skaitė 397, komentavo 4

Kinijos atsakas bus griežtas ir galingas

Kinijos atsakas bus griežtas ir galingas, tik iš jos tikimės europietiškos, o kartais ir rusiškos logikos – akis už akį. Kinija nesielgia taktiškai, supranta, kad Pelosi vizitas yra JAV provokacija ir reaguos strategiškai, tačiau galima tvirtai teigti, kad šiandien JAV ir Kinijos santykiuose rubikonas buvo perbrauktas.

 

Kodėl aš taip manau? Bandysiu paaiškinti.

 

Kinams svarbiausia vertybė – Mian Zi, veidas, reputacija plačiąja to žodžio prasme. Darbas Kinijoje išmokė visiškai kitokios santykių logikos tiek su pavaldiniais, tiek su verslo partneriais.

 

Krikščioniškoje logikoje klaidų pripažinimas, situacijos pripažinimas ir atgaila nėra smerkiami (krikščioniška moralė tame net įžvelgia drąsos), taip pat tai nėra galutinė žmogaus pozicija, nes po jos visada seka apsivalymas ir pataisymas.

 

Tačiau kinams toks pripažinimas reiškia Mianzi praradimą, veido praradimą, visišką pažeminimą, kuris yra ne tarpinė, o galutinė būsena, istorijos pabaiga.

 

Niekada neverskite kino prarasti veidą, palikite jam galimybę išeiti iš situacijos, ištaisyti klaidą. Priešingu atveju pasidarysite Baisiausiu PRIEŠU!

 

Kinas dabar nusišluos, bet nekęs tavęs visą likusį gyvenimą ir keršys tol, kol jau tu prarasi veidą.

 

Amerikos valdžia padarė taip, kad Xi Jinpingas prarado Mian Tzu ir dabar pavertė jį visišku priešu. Nelaukite atsakymo dabar, Xi gali neatsakyti, jei neturės garantuotos pozicijos laimėti dabar. Tačiau tikrai žinokite, kad dabar Xi tikslas yra ne Kinijos pergalė, o Amerikos isteblišmento pažeminimas ir sunaikinimas.