Prognozė Pribaltikos šalims

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-06-27 05:53:00, skaitė 601, komentavo 13

Prognozė Pribaltikos šalims

Parengta pagal draudžiamų lenzberg-šaikos režimo užsienio žiniasklaidos pranešimus ir laidas apie laukiančias JevroSojūzo problemas, kuria viena iš tokių taps problema su Pribaltikos šalimis. Kuri, Pribaltika, po metų ar dvejų vienaip ar kitaip pradės prašytis atgal pas Rusiją.

Tarp kitko, visa tai bus daroma labai sudėtingu būdu, nes pirmame etape jie, Pribaltikos režimai ar jų likučiai, stengsis išsaugoti "savastį", o paskui jau klyks: - "Paimkit mus bet kaip ir bet kokius, nors urmu, nors dalimis, nors ir su visais šūdais!". O Rusija jiems, Pribaltikai, atsakys: - "Jūs ką, vargdieniai-papuasai, ekonominiai tigrai šūdo prisimalę, juk jūs jau buvote mus apkaltinę "okupacija", ir mes jūsų pribaltų-aborigenų daugiau "okupuoti" nenorime. Arba davai imkite ir pripažinkite, kad jokios "okupacijos" nebuvo. O visi tie, kurie kalba apie "okupaciją", yra nusikaltėliai. Ir pasodinkite ten pas save bent koki porą dešimčių tokių balvanų į kalėjimą. O tuos, kurie protestavo prieš "okupacijos" terminą - paleiskite, reabilituokite, išmokėkite jiems kompensacijas ir na taip toliau."

Tačiau reikia suprasi, kad visus šiuos reikalavimus galima pateikti normaliai funkcionuojančiai valstybei. O jeigu Pribaltikoje prasidės chaosas, o yra manoma, kad daugelyje Rytų Europos šalių tikrai bus chaosas, tada, kaip su jais, chaoso apimta Pribaltika, kalbėtis tokia tema, veikti ir panašiai?

Apskritai, trumpiau tariant, iškyla krūva įvairių labai įdomių problemų su kuriomis Rusijai artimiausiu metu reikės išsiaiškinti. Ir beje, yra paaiškinama visiems tiems, kurie vis dar galvoja nuo Rusijos atsiriboti, “pabėgti” ar panašiai. Goželiai, pagalvokite apie tai, kas bus po trejų metų! Nors kaip tik galvoti šitie dalbajobai dažniausiai nėra linkę. Nes greičiausiai nėra kuo galvoti, arba jiems neaišku kas tai yra galvoti.