Sukčių princesė siekia sėkmingai užbaigti vieną iš daugelio aferų

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/sukciu-pr... 2022-06-12 22:39:00, skaitė 442, komentavo 4

Sukčių princesė siekia sėkmingai užbaigti vieną iš daugelio aferų

Lietuvos sukčių princese tituluojama premjerė Ingrida Šimonytė jau nuo seno garsėjo kaip uoli valstybinio lygio aferų vykdytoja. Turbūt niekam nereikia priminti šios veikėjos indėlio, pavyzdžiui, į banko „Snoras“ sunaikinimą ir tūkstančių šalies piliečių apiplėšimą.

Ši Žmonių partijos atstovė niekada nesėdi be darbo – dabar Vyriausybės nurodymu likviduojama puikiai veikusi sanatorija „Pušyno kelias“, jos funkcijos ir darbuotojai perduodamos Lazdynų greitosios pagalbos ligoninei.

„Faktas, kad sanatorijos uždarymo priežastis – jos turimi beveik 5 hektarų žemės sklypas itin patrauklioje Vilniaus vietoje Verkių parke Pušyno kelio gatvėje. Sanatorijai priklauso trys žemės sklypai adresu Pušyno kelias 23, 25 ir 27. Pats didžiausias jų – Pušyno kelias 25. Jo plotas – 3,46 hektaro“, - rašo „Laisvas laikraštis“ publikacijoje „I.Šimonytė „pigiau grybo“ parduoda 5 hektarus valstybinės žemės Verkių parke Vilniuje“.

NTR1-40637-israsas-3417680-Page-1.png
Pasak „Laisvo laikraščio“, „sanatorija buvo specialiai žlugdoma dar nuo ministro Verygos laikų – niekas į jos remontą neįdėjo nė cento, o dabar vyriausybė pareiškė, kad ją sutvarkyti „per brangu“, o sanatorijos „landšaftas staiga tapo per prastas“.

Čia reikėtų patikslinti – dėl šio riebaus kąsnelio mūšis prasidėjo dar taip vadinamų socialdemokratų valdymo laikais, kai tas Veryga net nesapnavo, kad bus koks nors ministras ir kovos su pasauline koronaviruso pandemija.

Tačiau iki šiol visi bandymai sunaikinti sanatorija ir pasisavinti Lietuvos gyventojų turtą buvo ne visai sėkmingi.

Taigi, nors sanatorija veikė beveik 40 metų, staiga jos teritorija tapo netinkama ligoniams gydyti.

„Laisvo laikraščio“ redaktorius Aurimas Drižius atkreipė dėmesį, kad šiuo metu „sanatorijos vaikų skyrių yra okupavę Ukrainos pabėgėliai“

„Ironiška, kad sanatorijos vaikų skyrių yra okupavę Ukrainos pabėgėliai. Vaikai matyt išmesti į gatvę, o jų vietą užėmė prabangiais visureigiais čia suvažiavę „pabėgėliai“, - rašo „Laisvas laikraštis“.

Primenama, kad „visą viešosios įmonės turtą parduoda Lazdijų greitosios pagalbos ligoninė – nors tam yra specialiai sukurtas Turto fondas“.

Daugiau apie apie tautinių žulikų naikinamą sanatoriją „Pušyno kelias“ rasite šiose ekspertai.eu nuorodose ČIA.

P. S.

stop-vasalams.jpg

Čia verta priminti Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centro (LGPOC) birželio 4 d. pranešimą.

„Korumuotą ir reakcingą Landsbergių grupuotės režimą būtina sunaikinti. Vasalai privalo būti teisiami“, – skelbiama LGPOC pranešime.

Dera akcentuoti, kad visas per daugelį metų išgrobstytas Lietuvos gyventojų turtas privalės būti nacionalizuotas, o šalyje veikiančių kriminalinių-valstybinių veikėjų turtas konfiskuotas.

„Kartu iki pergalės!“, - ragina gyventojus LGPOC.