Hitlerio sąmokslo teorija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://reddit.com... 2022-05-31 22:58:00, skaitė 465, komentavo 3

Hitlerio sąmokslo teorija

2018 m. gegužės 17 d. Timas Kenedis pasakojo Džo Roganui, kad po Antrojo pasaulinio karo Hitleris pabėgo į Argentiną. TĄ PATČIĄ DIENĄ didžioji žiniasklaida masiškai išplatina jo teiginius paneigiantį mokslinį tyrimą.

Čia pateikiamas Timo Kenedžio pokalbio su Joe Roganu įrašas, kurį JRE paskelbė "YouTube" ketvirtadienį, 2018 m. gegužės 17 d. 15:22 Joe Roganas tiesiai šviesiai klausia, kas, jo manymu, įvyko remiantis jo trejus metus trukusiais tyrimais, ir Kennedy sako, kad greičiausiai Hitleris po karo pabėgo į Argentiną.

TĄ pačią dieną, penktadienį, 2018 m. gegužės 18 d., Europos vidaus medicinos žurnale (European Journal of Internal Medicine) publikuojamas tyrimas, kuriame, remiantis prancūzų teismo medicinos patologui Philippe'ui Charlier (kuris Prancūzijoje turi savo televizijos laidą) pateiktais dantų įrašais ir Rusijos FSB pateiktais kaukolės ir dantų fragmentais, teigiama, kad, remiantis Hitlerio dantų įrašais, jis tikrai turėjo mirti Vokietijoje.

Gegužės 19 d. žinia apie mokslinę publikaciją pasklido po visą pagrindinę žiniasklaidą.

Ar dar kam nors atrodo neįtikėtinai keista, kad šis amerikiečių kariškis 2018 m. Joe Rogano šlovės viršūnėje pasako, kad Hitleris tikriausiai pabėgo į Argentiną, ir jau kitą dieną visame pasaulyje pasirodo prancūzų ir rusų tyrimas, prieštaraujantis jo teiginiams?

FTB atskleisti dokumentai, kuriuose teigiama, kad Hitleris po karo pabėgo į Argentiną. Nuoroda

Pateikiu keletą toje byloje esančių Hitlerio pastebėjimų:

  •     Hitleris įsikūręs rančoje Argentinoje, kurią jis pasiekė povandeniniu laivu praėjus dviem savaitėms po Berlyno žlugimo.
  •     Hitleris įsikūręs požeminiame komplekse po ranča Argentinoje.
  •     Hitleris yra vokiškoje Šveicarijoje, nes negalėjo vargintis mokytis užsienio kalbos.
  •     Ponia Džouns tvirtina, kad Šarlotsvilyje, Virdžinijos valstijoje, matė vyrą, įtartinai panašų į Adolfą Hitlerį.
  •     Ponas Walteris Winchellas Niujorke dalijasi vienu stalu su vyru, kuris, jo teigimu, atrodo lygiai taip pat kaip Adolfas Hitleris.
  •     Ispanijoje Hitlerį gydo ispanų gydytojas.
  •     Laivo sargu dirbantis vyras teigia, kad Hitleris šiuo metu dirba kažkokios De Valerijos kamerdineriu.
  •     Hitleris ir Eva Braun buvo pastebėti sėdintys nedideliame vokiečių susibūrime Kazino miestelyje Brazilijoje, esančiame netoli Rio de Žaneiro.
  •     Hitleris nusipirko ūkį Šiaurės Karolinoje.
  •     Hitleris slapstosi kalnuotoje vietovėje aplink Švindigą, Vokietijoje.
  •     Hitleris važiavo traukiniu į Čikagą iš Naujojo Orleano.
  •     Hitleris apsistojo viešbutyje "Hotel Chicoutimi", Čikutimi, Kvebekas.
  •     Hitleris yra Bogotoje, Kolumbijoje.
  •     Hitleris apsistoja vienos senos ponios kambaryje Vašingtone.
  •     Adolfas Hitleris yra Sent Luise, Misūrio valstijoje.

 

Kaukolės fragmento tyrimai verčia abejoti Adolfo Hitlerio savižudybės istorija theGuardian.com straipsnis

"1946 m. rusų rastaa kaukuole su kulkos skyle priklausė nežinomai moteriai, o ne vokiečių lyderiui", ištrauka iš straipsnio:

Bellantoni skrido į Maskvą apžiūrėti šiurpių Hitlerio trofėjų Valstybiniame archyve, tarp kurių buvo kaukolės fragmentas ir kraujo dėmės nuo bunkerio sofos, ant kurios, kaip manoma, nusižudė Hitleris ir Braunas. Su Hitlerio trofėjumi jam buvo leista pabūti tik vieną valandą, per kurią jis uždėjo vatos tamponus ir paėmė DNR mėginius. "Turėjau etalonines 1945 m. sovietų darytas sofos nuotraukas ir prieš save ant medžio ir audinio fragmentų mačiau lygiai tokias pačias dėmes, todėl žinojau, kad dirbu su tikru daiktu."

Tada pavyzdžiai buvo nuskraidinti atgal į Konektikutą. Universiteto Taikomosios genetikos centre Linda Strausbaugh trims dienoms uždarė savo laboratoriją, kad galėtų dirbti tik su Hitlerio projektu. "Naudojome tas pačias procedūras ir kontrolės priemones, kurios būtų naudojamos nusikaltimų laboratorijoje, - sakė ji. Jos nuostabai, buvo išgautas nedidelis kiekis gyvybingos DNR. Tuomet ji ją padaugino naudodama vadinamąjį molekulinį kopijavimą, kad gautų pakankamai medžiagos analizei. "Mums labai pasisekė, kad, nepaisant riboto genetinės informacijos kiekio, gavome rezultatą", - sakė ji.

Rezultatas buvo nepaprastas. Liudininkų teigimu, Hitlerio ir Brauno kūnai buvo suvynioti į antklodes ir nunešti į sodą prie pat Berlyno bunkerio, padėti į bombos kraterį, apipilti benzinu ir padegti.

Tačiau kaukolės fragmentas, kurį rusai 1946 m. iškasė prie Fiurerbunkerio, niekada negalėjo priklausyti Hitleriui. Kaukolės DNR buvo neginčijamai moteriškas. Vienintelis teigiamas fizinis įrodymas, kad Hitleris nusišovė, staiga tapo bevertis. Dėl to vėl atsivėrė paslaptis, o sąmokslo teorijų šalininkams atsirado jaudinanti galimybė, kad Hitleris bunkeryje nemirė.

Dešimtmečius po karo Hitlerio lavono likimą gaubė paslaptis. Nebuvo paviešinta nė viena nuotrauka ar filmas. Kai 1945 m. gegužę sovietų armija užsitikrino Berlyno kontrolę, rusų teismo medicinos specialistai, vadovaujami kontržvalgybos padalinio "Smerš" (akronimas nuo "Mirtis šnipams"), už bunkerio ribų iškasė, kaip spėjama, diktatoriaus kūną ir už uždarų durų atliko pomirtinį tyrimą. Dalies kaukolės nebuvo, tikriausiai ją susprogdino Hitlerio savižudžio šūvis, tačiau tai, kas liko iš jo žandikaulio, sutapo su jo dantų įrašais, o tai, kaip pranešama, rusai patvirtino, kai suimtiems Hitlerio stomatologo padėjėjams parodė išlikusius jo dantų darbus. Skrodimas taip pat parodė, kad Hitleris, kaip buvo kalbama, turėjo tik vieną sėklidę.

Tačiau Stalinas išliko įtarus. 1946 m. į Berlyną buvo išsiųsta antroji slapta misija. Tame pačiame krateryje, iš kurio buvo ištrauktas Hitlerio kūnas, naujoji komanda rado, jos manymu, trūkstamą kaukolės fragmentą su kulkos išėjimo žaizda. Rusai taip pat paėmė Hitlerio krauju suteptos sofos fragmentus.

Net tai netenkino Stalino, kuris įsakė laikyti paslaptyje visus su Hitlerio mirtimi susijusius klausimus. Pasauliui nežinant, Hitlerio lavonas buvo palaidotas Smersh centre Magdeburge, Rytų Vokietijoje. Ten jis išbuvo dar ilgai po Stalino mirties 1953 m. Galiausiai 1970 m. KGB iškasė lavoną, kremuoti ir slapta išbarstė pelenus upėje. Giliai sovietų žvalgybos archyvuose išliko tik žandikaulio kaulas, kaukolės fragmentas ir krauju sutepti sofos segmentai. Bunkeris buvo sunaikintas 1947 m. ir galiausiai užverstas asfaltu. Vėliau, 2000 m., Rusijos valstybinis archyvas Maskvoje surengė parodą Trečiojo reicho agonija. Joje buvo eksponuojamas kaukolės fragmentas, tačiau buvo galima pamatyti tik Hitlerio žandikaulio nuotraukas. Archyvo vadovas Sergejus Mironenka sakė neabejojąs, kad kaukolės fragmentas yra autentiškas. "Tai ne šiaip koks nors gatvėje rastas kaulas, o kaukolės fragmentas, rastas duobėje, kurioje buvo palaidotas Hitlerio kūnas", - sakė jis.

Po Bellantoni ir Strausbaugh išvadų Mironenko pasitikėjimas buvo aiškiai nepagrįstas. Tačiau ar kaukolės fragmentas galėjo priklausyti Evai Braun, kuri mirė būdama 33 metų ir buvo palaidota šalia savo mylimo fiurerio tame pačiame krateryje? "Žinome, kad kaukolė atitinka 20-40 metų amžiaus moterį", - sakė Bellantoni, tačiau jis skeptiškai vertina Braun tezę. "Nėra jokių pranešimų apie tai, kad Eva Braun būtų nusišovusi pati arba kad būtų buvusi nušauta po to. Tai galėjo būti bet kas. Aplink bunkerio teritoriją buvo nužudyta daug žmonių".

Praėjus šešiasdešimt ketveriems metams, pasaulis vis dar nežino, kas iš tikrųjų įvyko Hitlerio bunkeryje 1945 m. balandžio 30 d.

 

Ne toks patikimas šaltinis Express.co.uk teigia: "Neįtikėtina nuotrauka, kuri "įrodo", kad Adolfas Hitleris gyveno iki 95 metų su savo meiluže iš Brazilijos"

Kaip rašoma šokiruojančioje knygoje, piktasis diktatorius per Argentiną pabėgo į Paragvajų ir apsigyveno mažame miestelyje Mato Groso valstijoje Brazilijoje. Teigiama, kad Hitleris naudojo išgalvotą Adolfo Leipcigo vardą, o 12 000 vietinių gyventojų Nossa Senhora do Livramento miestelyje buvo vadinamas "senuoju vokiečiu". Prieštaringai vertinamo teiginio centre atsidūręs vyras pavaizduotas nuotraukose, kuriose, likus dvejiems metams iki jo mirties 1984 m., laimingai pozuoja su savo juodaode mergina Cutinga.

Simoni Renee Guerreiro Diasas, parašęs knygą "Hitleris Brazilijoje - jo gyvenimas ir mirtis", tvirtina, kad šioje vietovėje medžiojo užkastus lobius, naudodamasis žemėlapiu, kurį jam davė draugai iš Vatikano. Ji tvirtina, kad Hitleris naudojosi savo meiluže Cutinga, kad nuslėptų savo tikrąją tapatybę, nes buvo bjaurus arijų viršenybės šalininkas. Simoni, Brazilijos žydas, atsisako pripažinti, kad fiureris 1945 m. balandžio 30 d. nusišovė savo bunkeryje Berlyne. Ji reikalauja, kad Leipcigo palaikai būtų ekshumuoti, o jo DNR ištirta lyginant su gyvais Hitlerio giminaičiais.