Mindaugas Puidokas: Parodykime valdantiesiems, kad NESUTINKAME su jų siekiais įgyvendinti Didįjį perkrovimą!

Autorius: Mindaugas Puidokas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-05-31 16:20:00, skaitė 438, komentavo 3

Mindaugas Puidokas: Parodykime valdantiesiems, kad NESUTINKAME su jų siekiais įgyvendinti Didįjį perkrovimą!

Liberalkonservatorių valdžios įžūlumui ir cinizmui nėra ribų: užsimojo apmokestinti visą žmonių nekilnojamą turtą! Visą, tai yra net ir tų, kurie turi po vieną sunkiai įsigytą butą. Dingo socialinio teisingumo planai, kad apmokestinti tik turtingiausius, kurie turi daug butų, namų. Per gilią krizę nutarta apmokestinti net senukams priklausančius sandėliukus, garažus, mažus butukus! Kodėl dabar tai daroma?! Būtinų produktų, kuro, komunalinių paslaugų kainos nuolat auga, o dalis žmonių vos geba išgyventi! Ko sulaukėme!? 

Vietoje rimtų priemonių ekonomikai gaivinti sulaukėme švabinių sorošinių planų pirmo etapo - paversti nekilnojamą turtą prabangos dalyku ir skurdinant visuomenę priversti jo atsisakyti. Italijoje jau startavo socialinių kreditų ir taškų kiniška sistema. Tokiai pasaulio tvarkai žmonės turintys savo nekilnojamą turtą yra nereikalingi...

Mano kolega Aidas Gedvilas parengė PETICIJĄ PRIEŠ VISUOTINĮ NEKILNOJAMO TURTO MOKESTĮ:

,,Mes, žemiau pasirašiusieji Lietuvos piliečiai, kategoriškai nepritariame finansų ministerijos planams apmokestinti visą fizinių asmenų valdomą nekilnojamąjį turtą, nepriklausomai nuo jo vertės ir kiekio. Reikalaujame, kad šių planų būtų atsisakyta, o Vyriausybė pagaliau imtųsi ryžtingų veiksmų prekių ir paslaugų kainų pažabojimui." 

Kviečiu pasirašyti - parodykime valdantiesiems, kad NESUTINKAME su jų siekiais įgyvendinti Didįjį perkrovimą! Mums netinka K.Švabo mintis: Jūs nieko neturėsite ir būsite laimingi.

SVARBU! Parašas turi būti patvirtintas. Į nurodytą elektroninio pašto dėžutę gausite laišką, kuriame prašoma paspausti patvirtinimo nuorodą. TIK tada parašas bus patvirtintas ir galios. 

Peticijos nuoroda