Pedofilas Kill Gates ir vakcinos

Autorius: Anonimusas Šaltinis: reddit.com... 2022-05-29 21:33:00, skaitė 674, komentavo 12

Pedofilas Kill Gates ir vakcinos

2020 m. Billas Gatesas liepė D. Trumpui neleisti Robertui F. Kennedy jaunesniajam įsteigti komiteto nepageidaujamiems vakcinų reiškiniams tirti.

Pasak paties Billo Gateso, Trumpas jo paklausė, ar vakcinos nėra blogas dalykas, nes jis ketino, kad RFK jaunesnysis ištirtų vakcinų sukeltus sužalojimus, o Billas Gatesas, jo paties žodžiais tariant, atsakė: "Ne, tai blogas dalykas. Nedarykite to".

Visiems, kurie dar gali mąstyti savarankiškai ir įžvelgti, ši "vakcina" kelia daugybę raudonų vėliavų. Pirmoji ir akivaizdi - pedofilas Kilas Geitsas (Kill Gates) ir jo "filantropinė" istorija, taip pat tai, kad didžioji farmacija buvo nubausta milijardinėmis baudomis už tai, kad išleido vaistus, apie kurių kenksmingumą žinojo, ir pan. Vienas iš klausimų, kurį turėtų užduoti visi, yra, kas yra "vakcinose" ir kodėl Kilas Geitsas ir visi kiti milijardieriai taip suinteresuoti, kad vakcinos būtų įskiepytos kiekvienam vyrui, moteriai ir vaikui.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad daugelis žmonių, kurie siekia, kad visi būtų skiepijami, taip pat domisi transhumanizmu ir žmogaus proto susiliejimu su dirbtiniu intelektu, o technologijos, galinčios tai padaryti, jau egzistuoja. Pasak neurofiziologo Jameso Fallono P.H.D., jie gali naudoti genų redagavimo priemones (pvz., CRISPR) ir:

"juos galima sušvirkšti į tam tikras smegenų sritis, kad pakeistume jūsų smegenų ląsteles ir paverstume jus tuo, kuo kitu atveju nebūtumėte." - Šaltinis: 3:45

Jis taip pat sakė, kad tai yra proto kontrolės ateitis ir šie eksperimentai jau atliekami šiandien.