Valdžios institucijos naudoja beždžionių raupus kaip priedanga

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://2ndsmartestguyinthewor... 2022-05-28 07:01:00, skaitė 623, komentavo 5

Valdžios institucijos naudoja beždžionių raupus kaip priedanga

    Oficialiose vyriausybės ataskaitose teigiama, kad valdžios institucijos naudoja beždžionių raupus, kad nuslėptų faktą, jog Covid-19 vakcinos sukelia įgyto imunodeficito sindromą.

Naujai kylanti isterija dėl tariamo "beždžionių raupų" atsiradimo Vakarų šalyse nėra tokia, kokia atrodo. Mes nesame liudininkai, kad beždžionių raupų virusas pirmą kartą istorijoje siautėja pirmojo pasaulio šalyse. Priešingai, tai naujausias bandymas įgyvendinti drakonišką biologinio saugumo politiką, slepiant pražūtingą žalą, padarytą žmonių, paskiepytų Covid-19 vakcina, imuninei sistemai. Žala tokia didelė, kad ją galima prilyginti įgyto imunodeficito sindromui. Ir mes galime tai įrodyti...

Manoma, kad žmonių beždžionių raupai - tai zoonozė, kuri paprastai retkarčiais pasitaiko Vakarų ir Centrinės Afrikos atogrąžų miškuose. Tačiau tikslus sergamumas ir geografinis paplitimas iš tikrųjų nežinomi, nes daugelis atvejų nėra atpažįstami. Priežastis ta, kad ji dažniausiai painiojama su vėjaraupiais / juostine pūsleline. 1988 m. paskelbto mokslinio tyrimo duomenimis, 19981-1986 m. Zaire (dabar vadinamoje Kongo Demokratinėje Respublikoje) laboratoriškai ištirti 977 asmenys, kuriems odos išbėrimas kliniškai nebuvo diagnozuotas kaip žmogaus beždžionių raupai. Rezultatai buvo tokie.

3,3 % žmonių beždžionių raupų atvejų nustatyta tarp 730 pacientų, kuriems buvo diagnozuoti vėjaraupiai, 7,3 % - tarp atvejų, kuriems buvo diagnozuoti netipiniai vėjaraupiai, ir 6,1 % - tarp atvejų su odos bėrimu, kurių klinikinės diagnozės nustatyti nepavyko.

Diagnostikos sunkumai daugiausia buvo grindžiami vėjaraupiams būdingais klinikiniais požymiais: regioniniu pleomorfizmu (46 % klaidingai diagnozuotų atvejų), neapibrėžtu odos išbėrimų pasiskirstymu kūne (49 %) ir centripetaliniu odos pažeidimų pasiskirstymu (17 %). Limfmazgių padidėjimas nustatytas 76 % klaidingai diagnozuotų pacientų. Nesant raupų, pagrindinė klinikinės diagnostikos problema yra žmogaus beždžionių raupų atskyrimas nuo vėjaraupių".

Ar galite pastebėti esminių skirtumų tarp šių dviejų paveikslėlių?

Dabar galite suprasti, kodėl ji buvo nuolat klaidingai diagnozuojama.

Žmogaus beždžionių raupai pirmą kartą žmonėms buvo nustatyti 1970 m. Kongo Demokratinėje Respublikoje 9 metų berniukui. Nuo to laiko apie žmonių susirgimus beždžionių raupais pranešta 11 Afrikos šalių. Tik 2003 m. užfiksuotas pirmasis beždžionių raupų protrūkis už Afrikos ribų - Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pagrindiniai dalykai, kuriuos reikia įsidėmėti, yra tai, kad tariama beždžionių raupų liga yra labai reta, retai pasitaikė už Afrikos ribų ir niekada nebuvo užregistruota keliose šalyse už Afrikos ribų vienu metu.

Taigi, ar jums neatrodo keista, kad staiga mums pranešama, jog beždžionių raupų atvejai vienu metu užregistruoti JAV, Kanadoje, Jungtinėje Karalystėje, Australijoje, Švedijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje ir Vokietijoje?

Ypač kai Pasaulio sveikatos organizacija patvirtino, kad nėra jokių įrodymų, jog beždžionių raupų virusas mutavo.

Bet jei jums tai neatrodo keista, galbūt pakeisite nuomonę, jei pažiūrėsite žemėlapį, kuriame pavaizduotos šalys, kuriose daugiausia buvo vartojama "Pfizer Covid-19" injekcija. Nes įrodymai rodo, kad pirmojo pasaulio šalyse vyksta ne beždžionių raupų protrūkis. Vietoj to, mes stebime žalą, kurią "Covid-19" injekcijos padarė imuninei sistemai tose pačiose pirmojo pasaulio šalyse, o valdžios institucijos skuba tai nuslėpti. Herpes simplex virusas (HSV) yra dažna opinės odos ligos priežastis tiek imunitetą praradusiems, tiek imunitetą turintiems asmenims. Daugumai HSV užsikrėtusių asmenų nepasireiškia jokie simptomai arba pasireiškia lengvi simptomai, kurie lieka nepastebėti. Kai simptomai pasireiškia, iš pradžių atsiranda dilgčiojimas ir (arba) paraudimas, po to - pūsleles primenantys pažeidimai, kurie greitai virsta atviromis, veržiančiomis žaizdomis. Žaizdos dažnai būna gana skausmingos, jas gali lydėti karščiavimas ir limfagyslių patinimas. Visai kaip beždžionių raupai.

Žmonėms, kurių imunitetas nusilpęs, pavyzdžiui, sergantiems įgyto imunodeficito sindromu, HSV protrūkių dažnumas ir simptomai kartais gali būti sunkūs, iš burnos ar lyties organų išplisti į gilesnius audinius plaučiuose ar smegenyse. Todėl HSV priskiriamas "AIDS lemiančiai būklei", jei jis trunka ilgiau nei mėnesį arba pasireiškia plaučiuose, bronchuose ar stemplėje. 

Ar žinojote, kad "Pfizer" herpesą įtraukė į ypatingos svarbos nepageidaujamų reiškinių (AESI) sąrašą, susijusį su Covid-19 injekcijomis? Jums gali būti atleista, kad nežinojote, nes tai buvo atskleista tik neseniai konfidencialiuose "Pfizer" dokumentuose, kuriuos FDA buvo priversta paskelbti 2022 m. teismo sprendimu.

Konfidencialūs "Pfizer" dokumentai

JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) bandė 75 metams atidėti "Pfizer" vakcinos COVID-19 saugumo duomenų paskelbimą, nors 2020 m. gruodžio 11 d. injekciją patvirtino tik po 108 dienų saugos peržiūros. Tačiau 2022 m. sausio pradžioje federalinis teisėjas Markas Pittmanas įsakė per mėnesį paskelbti 55 000 puslapių. Iki sausio pabaigos jie paskelbė 12 000 puslapių. Nuo tada PHMPT visus dokumentus paskelbė savo interneto svetainėje. Paskutinis išmetimas įvyko 2022 m. gegužės 2 d.

Vienas iš duomenų išmetime esančių dokumentų yra "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". Konfidencialaus dokumento 21 puslapyje pateikiami duomenys apie ypatingą susidomėjimą keliančius nepageidaujamus reiškinius, iš kurių vienas konkrečiai yra herpeso virusinės infekcijos.

Dokumente teigiama, kad iki 2021 m. vasario pabaigos, praėjus vos 2 mėnesiams po to, kai "Pfizer" vakcinai buvo suteiktas skubaus naudojimo leidimas JAV ir Jungtinėje Karalystėje, "Pfizer" gavo 8 152 pranešimus apie herpeso infekciją, o 18 iš jų jau pasireiškė daugybinių organų disfunkcijos sindromas. Daugybinis organų disfunkcijos sindromas (MODS) - tai sisteminis, disfunkcinis uždegiminis atsakas, reikalaujantis ilgo buvimo intensyviosios terapijos skyriuje (ITS). Jam būdingas didelis mirštamumas, priklausomai nuo pažeistų organų skaičiaus. Jį gali sukelti herpeso infekcija, kaip 2012 m. įrodyta šiame moksliniame tyrime -

Reikėtų pažymėti, kad, kaip teigiama tyrime, sepsinis šokas ir daugybinis organų nepakankamumas lėmė asmenų mirtį, nes netrukus pereisime prie sepsio. Konfidencialiuose "Pfizer" dokumentuose taip pat įvardijama kita būklė, labai panaši į beždžionių raupus: autoimuninė pūslelinė liga. Ši būklė paslėpta 9 puslapių ilgio nepageidaujamų reiškinių, keliančių ypatingą susidomėjimą, sąraše, esančiame "Pfizer" dokumento reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf pabaigoje.

Autoimuninė pūslelinė liga sukelia pūsles ant odos ir gleivinių visame kūne. Ji gali pažeisti burną, nosį, gerklę, akis ir lyties organus. Ji nėra iki galo išaiškinta, tačiau "ekspertai" mano, kad ji sukeliama, kai asmuo, turintis genetinį polinkį sirgti šia liga, susiduria su aplinkos dirgikliu. Tai gali būti cheminė medžiaga arba vaistas. Pavyzdžiui, Pfizer Covid-19 injekcija?

Taigi dabar žinome, kad "Pfizer" įvardijo keletą būklių, kurių simptomai labai panašūs į beždžionių raupų simptomus, kaip "nepageidaujamus reiškinius, ypač svarbius jų Covid-19 injekcijai", todėl būtų labai naudinga sužinoti, ar tos pačios būklės iš tikrųjų reguliariai pasireiškė realiame pasaulyje. Laimei, JAV Ligų kontrolės centras turi labai naudingą priemonę, kuri leidžia mums tai sužinoti.

Nepageidaujami reiškiniai, apie kuriuos pranešta JAV

Užkrečiamųjų ligų kontrolės centro (CDC) valdomoje Pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemoje (VAERS) pateikiami istoriniai duomenys apie nepageidaujamas reakcijas, apie kurias pranešta dėl kiekvienos Jungtinėse Amerikos Valstijose suleistos vakcinos. Duomenų bazėje atlikome keletą paieškų ir duomenis suvedėme į diagramas. Tačiau pateikiame pavyzdį, ką rasite, jei paiešką atliksite patys. Toliau pateikiamas visų vakcinų, susijusių su herpesu, raupais, vėjaraupiais, vėjaraupiais, hepatitu ir t. t., sąrašas.

Toliau pateikiamas paieškos rezultatų, susijusių su nepageidaujamomis reakcijomis į minėtas vakcinas dėl herpeso infekcijos 2008-2020 m., sąrašas.

Toliau pateiktoje diagramoje nurodyti nepageidaujami reiškiniai, apie kuriuos pranešta VAERS, susiję su herpesu, juostine pūsleline ir daugybinių organų disfunkcijos sindromu. Joje parodytas nepageidaujamų įvykių, apie kuriuos pranešta dėl gripo vakcinų, visų vakcinų kartu (išskyrus Covid-19 injekcijas) ir ŽPV / raupų vakcinų 2008-2020 m., skaičius. Taip pat nepageidaujamų įvykių, apie kuriuos pranešta dėl Covid-19 injekcijų iki 2022 m. gegužės 13 d., skaičius.

Kaip matote, Covid-19 injekcijos sukėlė daugiausia su herpesu susijusių infekcijų, ir tai per 17 mėnesių. Palyginus šiuos skaičius su per 13 metų užregistruotų paūmėjimų nuo ŽPV / raupų vakcinų skaičiumi, šie skaičiai kelia didžiulį susirūpinimą. Daugelis teigia, kad tai gali būti visiškai nesusiję ir susiję su tuo, kad buvo suleista tiek daug Covid-19 injekcijų. Tačiau tie patys žmonės, kurie tai teigia, nepateiks jokių tai patvirtinančių įrodymų. Todėl mes tai padarysime. Remiantis "Our World in Data" duomenimis, 2022 m. gegužės 6 d. JAV iš viso buvo atlikta 579,9 milijono Covid-19 injekcijų. Remiantis CDC paskelbtais duomenimis, 2008-2020 m. JAV iš viso buvo paskiepyta 1,72 mlrd. gripo vakcinų. Taigi, kaip matote, vien nuo 2008 iki 2020 m. gripo skiepų buvo atlikta daugiau nei 3 kartus daugiau.  Dabar, kai žinome šiuos skaičius, galime jais remdamiesi apskaičiuoti nepageidaujamų reiškinių, susijusių su herpesu ir pan., skaičių 1 milijonui suleistų dozių. Tereikia atlikti šiuos skaičiavimus.

Suteiktų dozių skaičius / 1 milijonas = Y
Nepageidaujamų reiškinių skaičius / Y = nepageidaujamų reiškinių skaičius 1 mln. dozių

Toliau pateiktoje diagramoje pateikiamas šio skaičiavimo atsakymas -

Su herpesu susijusių infekcijų, apie kurias pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas į skiepus nuo gripo, dažnis yra 0,75 nepageidaujamų reiškinių 1 milijonui suleistų dozių. Tačiau su herpesu susijusių infekcijų, apie kurias pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas į Covid-19 injekcijas, dažnis yra 31,31 nepageidaujamo įvykio 1 mln. suleistų dozių. Tai 4,075 proc. skirtumas, kuris rodo, kad tai labai rimta problema. Tačiau koks Covid-19 vakcinacijos mechanizmas tai lemia?

Atsakymas slypi tame, kad Covid-19 injekcijos sukelia recipientams įgyto imunodeficito sindromą.

Vakcinomis įgyto imunodeficito sindromas (VAIDS)

Viso pasaulio vyriausybės jau kelis mėnesius tyliai skelbia duomenis, iš kurių aiškiai matyti, kad Covid-19 injekcijos smarkiai pažeidžia natūralią imuninę sistemą, todėl recipientams išsivysto nauja įgyto imunodeficito sindromo forma. Štai vienas tokių duomenų pavyzdys iš Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūros (UKHSA). Toliau pateikta lentelė buvo sudaryta iš atvejų skaičiaus lentelių, pateiktų UKHSA 3, 7 ir 13 savaičių vakcinų priežiūros ataskaitose, ir joje pateikiami Covid-19 atvejų skaičiai 100 000 neskiepytų ir trigubai skiepytų gyventojų Anglijoje.

Kaip matyti iš pirmiau pateiktų duomenų, per šiuos tris mėnesius atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų buvo didžiausias tarp trigubai paskiepytų gyventojų, išskyrus 18-29 metų amžiaus asmenis, kurie buvo skiepyti tik trečiąją savaitę, ir jaunesnius nei 18 metų asmenis, kurie buvo skiepyti visus tris mėnesius. Tačiau verta atkreipti dėmesį į spartų rodiklių mažėjimą tarp neskiepytų vaikų, palyginti su nedideliu rodiklių mažėjimu tarp skiepytų vaikų. Turėdami šiuos rodiklius, galime apskaičiuoti realų vakcinos veiksmingumą pagal Pfizer veiksmingumo formulę -

Neskiepytų atvejų skaičius - skiepytų atvejų skaičius / neskiepytų atvejų skaičius x 100

Toliau pateiktoje diagramoje parodytas vakcinos Covid-19 veiksmingumas tarp trigubai paskiepytos populiacijos Anglijoje 2022 m. 3, 7 ir 13 savaičių ataskaitose -

Kaip matyti iš pirmiau pateiktų duomenų, 2022 m. pradžioje padėtis veiksmingumo požiūriu buvo gerokai prastesnė nei spalio mėn., o kovo mėn. pabaigoje - katastrofiškai blogesnė.

Duomenys rodo, kad vakcinos veiksmingumas kiekvieną mėnesį mažėjo, o mažiausias veiksmingumas užfiksuotas tarp 60-69 metų amžiaus žmonių - šokiruojantis minus 391 proc. Šioje amžiaus grupėje skiepijimas taip pat sumažėjo labiausiai - nuo minus 104,69 % trečiąją savaitę.

Tačiau vienas iš didžiausią susirūpinimą keliančių vakcinos veiksmingumo sumažėjimų užfiksuotas tarp 18-29 metų amžiaus asmenų - nuo +10,19 % 3 savaitę iki 2022 m. 12 savaitę jis sumažėjo iki minus-231 %.

Neigiamas vakcinos efektyvumas rodo imuninės sistemos pažeidimą, nes vakcinos efektyvumas iš tikrųjų nėra vakcinos veiksmingumo matas. Tai yra vakcinos gavėjo imuninės sistemos efektyvumo matas, palyginti su neskiepyto asmens imuninės sistemos efektyvumu.

Covid-19 vakcina turi išmokyti jūsų imuninę sistemą atpažinti originalios Covid-19 viruso padermės baltymą smaigalį. Ji tai daro nurodydama jūsų ląstelėms gaminti spyglio baltymą, tada jūsų imuninė sistema gamina antikūnus ir prisimena, kad juos panaudos vėliau, jei vėl susidursite su Covid-19 viruso spyglio dalimi. Tačiau vakcina, atlikusi pradinį apmokymą, neužsibūna, ji palieka jūsų imuninei sistemai pasirūpinti visa kita. Taigi, kai valdžios institucijos teigia, kad vakcinų veiksmingumas laikui bėgant silpnėja, iš tikrųjų jos turi omenyje, kad laikui bėgant silpnėja jūsų imuninės sistemos veikimas.

Oficialiuose duomenyse matome problemą, kad imuninė sistema negrįžta į savo pradinę ir natūralią būseną, o toliau pateiktoje diagramoje parodytas Anglijos gyventojų, paskiepytų trimis vakcinomis, imuninės sistemos veikimas pagal amžiaus grupes keturių savaičių laikotarpiais, palyginti su natūralia neskiepytų gyventojų imunine sistema.

Iki 2022 m. kovo mėn. pabaigos žemiausias imuninės sistemos rodiklis buvo tarp 60-69 metų amžiaus žmonių - šokiruojantis minus 80 %, tačiau visi tris kartus paskiepyti 30-59 metų amžiaus žmonės nedaug atsiliko - jų imuninės sistemos rodiklis svyravo nuo minus 75 % iki minus 76 %. Netgi 18-29 metų amžiaus asmenų imuninės sistemos rodikliai buvo šiame regione ir siekė minus 70 %, o nuo 51 savaitės iki 2 savaitės buvo +11,35 %, t. y. jų imuninės sistemos rodikliai mažėjo sparčiausiai. Tai atsiliepė ir mirtims.

Toliau pateiktoje diagramoje, remiantis UKHSA paskelbtais duomenimis, pavaizduoti Kovid-19 mirčių rodikliai 100 000 gyventojų pagal skiepijimo būklę visoje Anglijoje 2022 m. kovo mėn.

Visa tai rodo Covid-19 vakcinos įgytą imunodeficito sindromą, kuris savo ruožtu gali suaktyvinti miegančias herpeso infekcijas, ir tai patvirtina tolesni Ligų kontrolės centro VAERS sistemos duomenys. Penkiasdešimt vienas procentas visų nepageidaujamų reakcijų, susijusių su AIDS, apie kurias pranešta nuo 2000 m., buvo užregistruotos 2021 m., o 2022 m. - dar 16 proc.

2021 m. ir 2022 m. labai padaugėjo pranešimų, kurių didžioji dauguma buvo susiję su "Covid-19" injekcijomis. Vidutinis įgytų imuninių sutrikimų, apie kuriuos pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas į bet kokią vakciną, skaičius 2000-2020 m. prilygsta 31 atvejui. Bendras įgytų imuninės sistemos sutrikimų, apie kuriuos pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas, skaičius 2021 m. buvo 386. Tai reiškia 1145 proc. padidėjimą.

Tačiau svarbu pažymėti, kad ne apie visas nepageidaujamas reakcijas pranešama VAERS. Tiesą sakant, CDC pripažino, kad iš tikrųjų į sistemą pranešama tik apie 1-10 % nepageidaujamų reakcijų. Tačiau daktarės Jessicos Rose atliktoje puikioje analizėje tiksliai apskaičiuota, kad nepakankamo pranešimo koeficientas yra mažiausiai 41,3.

Vidutinis herpeso infekcijų, apie kurias pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas į bet kokią vakciną, skaičius 2000-2020 m. yra 926. Bendras herpeso infekcijų, apie kurias pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas, skaičius 2021 m. buvo 18 336. Tai reiškia 1880 proc. padidėjimą.

Sepsis - tai kraštutinė organizmo reakcija į infekciją. Tai gyvybei pavojinga skubi medicininė pagalba. Sepsis įvyksta, kai jau turima infekcija sukelia grandininę reakciją visame organizme. Sepsį sukeliančios infekcijos dažniausiai prasideda plaučiuose, šlapimo takuose, odoje arba virškinimo trakte. Vidutinis sepsio atvejų, apie kuriuos pranešama kaip apie nepageidaujamas reakcijas į bet kokią vakciną, skaičius 2000-2020 m. yra 75. Bendras sepsio atvejų, apie kuriuos pranešta kaip apie nepageidaujamas reakcijas, skaičius 2021 m. buvo 1593. Tai reiškia 2024 proc. padidėjimą.

Tai vyksta ne tik Jungtinėje Karalystėje ir JAV. Tokius pačius dėsningumus stebime ir Kanadoje bei Naujojoje Zelandijoje. Įrodymai tvirtai rodo, kad dėl Covid-19 injekcijų recipientams išsivysto įgyto imunodeficito sindromas. Tai savo ruožtu lemia herpeso infekcijų paūmėjimus, sukeliančius tokias ligas kaip juostinė pūslelinė, autoimuninė pūslelinė ir daugybinių organų disfunkcijos sindromas. Tačiau valdžios institucijos jums sako, kad dėl to kalti beždžionių raupai, taip bandydamos nuslėpti "Covid-19" vakcinacijos padarytos žalos natūraliai imuninei sistemai pasekmes.

Tai rodo konfidencialūs "Pfizer" dokumentai, tai rodo Ligų kontrolės centro VAERS duomenų bazė, tai rodo visame pasaulyje paskelbti vyriausybių duomenys, tai rodo ir šis 2021 m. spalio mėn. paskelbtas mokslinis tyrimas.

Dabar kyla klausimas, kiek toli valdžios institucijos yra pasirengusios eiti. Jungtinės Karalystės vyriausybė jau "pataria", kad "patvirtintų" beždžionių raupų atvejų artimi kontaktai turėtų būti izoliuoti mažiausiai tris savaites. Ar "beždžionių raupai" netrukus bus panaudoti kaip naujausias pretekstas toliau plėtoti drakonišką biologinio saugumo politiką ir pasaulinės valdžios užgrobimą?

Netrukus sužinosime.