Sorošinės švietimo ir mokslo reformos mums dovanojo neadekvačią bukolaurų valdžią

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-24 15:50:00, skaitė 251, komentavo 3

Sorošinės švietimo ir mokslo reformos mums dovanojo neadekvačią bukolaurų valdžią

 „Jūs pažinsite juos iš vaisių“ Mt 7, 15–20

Turime neadekvačią valdžią, kurią gavome, manau, tobulindami švietimo ir mokslo sistemą pagal sorošinius lekalus. Pasekmė – valdžioje turime bandą bukolaurų, kurie net nesuvokia, kokie  bukapročiai jie yra iš tikrųjų, į kokią katastrofą jie atvedė Lietuvos valstybę.

Jie to ir negali suvokti, nes jų mokytoju buvo sorošo fondai, o žinių jie sėmėsi iš sorošinių knygų. Vienu iš šitos sistemos degradacijos simbolių yra „Riomeris“. Pasekmė - nebeturime adekvačių teismų ir vidaus reikalų sistemos. Ačiū „Riomeriams“ už tai.

Pasaulį valdo ženklai ir simboliai, o ne žodžiai ar įstatymai (priskiriama Konfucijui)

Simboliška! Jeigu aukštąją mokyklą pavadini masono vardu, kurio bute Vilniuje Armija Krajova Antrojo pasaulinio karo metais spausdino instrukcijas, kaip naikinti Vilniaus krašte lietuvius, tai kokio rezultato galima tikėtis!

Viską vertiname (pažįstame) lygindami ( priskiriama Friedrichui Nietzschei)

Palyginkime. Turime protingą Vengrijos premjerą Viktorą Orbaną ir jo vyriausybę, sudarytą iš protingų žmonių, ir turime iš neadekvačių marionečių sudarytą vyriausybę Vokietijoje.

Orbanas deklaruoja, kad jam Vengrijos valstybės interesai yra svarbiausi. Jis derasi dėl naftos embargo iš Rusijos, reikalauja iš EK 18 milijardų kompensacijų už atsisakymo nuo rusiškos naftos.

Tuo metu Vokietijos valdžia aukoja savo šalies ekonomiką vardan JAV interesų. Bet Orbanas išvarė iš Budapešto lauk Sorošo universitetą, kurio vaisiais (raskevičiais, morganomis, šimašiais) mes „džiaugiamės“.

Man kažkas paprieštaraus, kad ir Orbanas išėjo sorošinius universitetus. Taip, 1989 m. jis gavo Soroso stipendiją ir metus stažavosi Oksfordo Pembroke koledže, tačiau „išimtys tik patvirtina taisykles“.

Nuorodos:

http://sauksmas.lt/armija-krajova-archyvo-atradimo-istorija/

https://youtu.be/jEMOkWu2dCU