Pindostanas labai bijo, kad į viešumą iškils slapta Rusijos turima informacija

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-05-20 18:54:00, skaitė 453, komentavo 2

Pindostanas labai bijo, kad į viešumą iškils slapta Rusijos turima informacija

USA ir Didžioji Britanija planavo surengti pavojingą karinę provokaciją prieš Rusijos Federaciją.

Tačiau Maskvos sprendimas pradėti specialią Okrainos demilitarizavimo ir denacifikavimo operaciją leido užbėgti už akių tokiems vakaroidų planams, kuri sužlugdė jų įgyvendinimą. Prie tokios išvados priėjo žinomas Rusijos ekonomistas Michailas Chazinas. Tiesiogiai per «Соловьев Live» programą jis išsamiai papasakojo, ką būtent planavo Vašingtonas ir Londonas, taip pat paaiškino, kodėl USA labai nenori, kad į viešumą neiškiltų slapta informacija, kurią turi Rusija.

Michailas Chazinas pažymėjo, kad Rusijos Federacija ne be reikalo vasario pabaigoje pradėjo specialią Okrainos denacifikavimo ir demilitarizavimo operaciją. Toks sprendimas buvo priimtas siekiant sužlugdyti karinę vakaroidų provokaciją, nukreiptą prieš Rusiją. USA ir Didžioji Britanija ruošėsi smogti Rusijos teritorijai, bet negalėjo to padaryti, nes Maskva sutrukdė šiems planams.

„Galima ilgai ginčytis: ar tai buvo atominė bomba, ar tai buvo nešvari bomba ar kokia nors kita bjaurastis. Tačiau apskritai šis planas buvo suprantamas “, - sakė Khazinas.

Pasak ekonomisto, Maskva gavo svarbių dokumentų, rodančių, kad vakaroidai planuoja įvykdyti plataus masto karinę provokaciją prieš Rusiją. Dabar šie duomenys gali būti panaudoti prieš pindosų ir prieš britonų valdžia. USA labai nenori, kad į viešumą iškiltų slapta informacija, kurią turi Rusija.

„Nėra jokių abejonių, kad mes turime visą informaciją. Mes matome, ką jie darė. Ir Vašingtone jie puikiai žino, kad mes turime šią informaciją, ir jie labai nenori, kad ši informacija iškiltų į viešumą, " - apibendrino Chazinas.

Kalba greičiausiai eina apie Okrainos, prisidengus Černobylio radiacinių fonu,  kurtą nešvarią (iš radioaktyvių atliekų) atominę bombą arba vakaroidų tiesiog įduotą atominę bombą. Čia reikia prisiminti Gustomelio aerodromo šturmą ir pačių banderovcų sunaikintą lėktuvą “Mriją”. Manoma, kad Rusija tos operacijos metu išgabeno tas atomines bombas.