G7 valstybės pripažino Rusijos specialiosios operacijos sėkmę

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://duma.gov.ru/en/news/542... 2022-05-20 05:33:00, skaitė 573, komentavo 19

G7 valstybės pripažino Rusijos specialiosios operacijos sėkmę

Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas tai paskelbė savo "Telegram" kanale.

"Jungtinė Karalystė, Vokietija, Italija, Kanada, JAV, Prancūzija, Japonija pripažino Rusijos ginkluotųjų pajėgų specialiosios karinės operacijos sėkmę", - pabrėžė jis. Pasak Valstybės Dūmos pirmininko, G7 valstybių vadovų priimtą pareiškimą apie ketinimą "neleisti Rusijai laimėti Ukrainoje" galima vertinti tik taip. Viačeslavas Volodinas pridūrė, kad tokiu būdu G7 valstybės priešinasi Ukrainos demilitarizacijai, denacifikacijai, neblokuotos ir nebranduolinės Ukrainos statusui, taip pat Donecko ir Lugansko liaudies respublikų piliečių apsisprendimo teisei.

"Dabar aišku, kodėl nebuvo reaguota į mūsų Prezidento pasiūlytas iniciatyvas saugumo klausimais. Rusija sužlugdė jų planus plėsti NATO toliau į rytus", - užbaigė jis.

"Visi supranta, kad Ukraina turi būti išvaduota nuo nacizmo ir banderovcų. Visi supranta, kad Rusijos Federacijos prezidento sprendimas pradėti Ukrainos demilitarizavimo ir denacifikavimo operaciją yra istorinis. Tačiau ne visi supranta, kad jei mes sustosime, o naciai vis dar bus valdžioje, padėtis bus dar blogesnė. Noriu priminti, kad šiandien ten baigiame Didįjį Tėvynės karą. Tada mums nepavyko sustabdyti banderininkų, per 10 pokario metų buvo bandoma juos likviduoti, žuvo 57 tūkst. sovietų karių ir karininkų, valstybės saugumo pareigūnų, partijos ir komjaunimo sovietinių organų aktyvistų", - plenariniame posėdyje sakė KDPF frakcijos vadovas Genadijus Ziuganovas.