Zelia vėl juokina pasaulį

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-05-15 23:36:00, skaitė 736, komentavo 11

Zelia vėl juokina pasaulį

Okrainos klounas-banderovcas Zelia pažadėjo padaryti viską, kad „Ukro-vizija“ būtų surengta Mariupolyje

Okrainos p-rezidentu pastatytas klounas Zelia pažadėjo padaryti viską, kad „Ukrovizijos“ dainų konkursas vieną dieną būtų surengtas Mariupolyje, apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale.

Okrainos klounas pasveikino "Kaluš orkestrą" su pergale konkurse. Šalies "vadovo" teigimu, „ukrainiečių drąsa stulbina pasaulį, o muzika užkariauja Europą“. Zelia priminė, kad Kijeve tarptautinis renginys vyks trečią kartą. Jis išreiškė viltį, kad apdovanojimą vėl laimės Okrainos atstovai.

„Mes padarysime viską, kad vieną dieną „Ukrovizijos“ dalyvius ir svečius priimtų ukrainietiškas Mariupolis. Laisvas, ramus, atstatytas“, – rašė jis.

„Ukrovizijos 2022“ dainų konkursą Turine (Italija) laimėjo grupė „Kalush Orchestra“, kaip rodo "žiūrovų balsavimo" rezultatai. Atlikėjai atliko dainą Stefanija, kuri skirta solisto Olego Psiuko mamai ir visoms ukrainietėms mamoms.

P.S. Zelia arba koksą pakeitė, ar jau negrįžtami pakitimai smegenyse pasireiškia? Jis tikisi, kad Okraina iki kitos Pedovizijos dar egzistuos?Na teritorija tai taip, niekur ji nesidės, bet tikėtis jog tokia valstybė kaip Okraina dar egzistuos - čia jau net nejuokinga ir jau ne simptomai, čia jaudiagnozė arba patalogija.