Nerijus Cibulskis: Spiečiaus režimas

Autorius: Nerijus Cibulskis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-07 21:10:00, skaitė 392, komentavo 3

Nerijus Cibulskis: Spiečiaus režimas

Ar žinome kas tai yra, kokia jo paskirtis ir kaip jis VEIKIA?

Spiečiaus režimas tarp žmonių buvo AKTYVUOTAS pandemijos pradžioje. Jis turėjo labai aiškią užduotį t.y bet kokia kaina įtraukti kiek įmanoma daugiau žmogiškųjų resursų į iš anksto suplanuotą procesą ir naikinti visus, kurie priešinasi.

Per ką veikia spiečiaus režimas ir kaip jis AKTYVUOJAMAS?

Spiečiaus režimas veikia per žmogaus BAIMĘ ir NESAUGUMO jausmą, todėl aktyvuoti šį procesą galima beveik kiekviename iš mūsų. Tai tik priemonių klausimas.

SPIEČIUJE GEROKAI SAUGIAU, nei už jo ribų, todėl dažnai mes net ir negalvojame apie tai, kokias užduotis tas spiečius atlieka, nes jo viduje jaučiamės saugesni ir drąsesni.

Kas nutiko su spiečiumi nuo vasario 24 d.?

Jis gerokai IŠSIPLĖTĖ, nes buvo paleistas procesas, kurio žmogus bijo gerokai labiau, nei pandemijos.
Kas diena už spiečiaus ribų lieka vis mažiau ir mažiau žmonių ir tai yra kryptingo spiečiaus kūrėjų darbo rezultatas.

Spiečiaus gyventojams LEIDŽIAMA beveik VISKAS. Jie gali ATVIRAI skleisti neapykantą, laistytis pykčiu, medžioti ir GELTI visiems, kurie nepritaria spiečiuje dominuojančiai nuomonei. Jie jaučiasi nebaudžiami ir jiems atrodo, kad viską daro teisingai.

Klausimas kaip greitai prieisime prie to, kada spiečiaus gyventojams bus LEIDŽIAMA LAISVAI žudyti tuos, kurie nesutinka būti jo dalimi arba pasaulį mato kitaip.

Dar vienas momentas, kuris tiesiogiai prisideda prie spiečiaus AUGIMO t.y RESURSŲ SUTELKIMAS. Vis mažiau resursų lieka už spiečiaus ribų ir vis daugiau jų spiečiaus VIDUJE. Per resursų sutelkimą žmogus yra VERČIAMAS jungtis prie spiečiaus. Priėjimą prie resursų gauna tie, kurie yra LOJALŪS spiečiaus nuomonei.

Net nepajausime to, kaip didžioji dalis žemės gyventojų nustos gyventi SAVO gyvenimus ir gyvens spiečiaus gyvenimą, kurio veikla suksis aplinkui karinius procesus.

Kas nutiko pirmadienį, kai prasidėjo Bučos vaizdų transliacija?

Tai irgi spiečiaus PLĖTIMO procesas. Norint plėsti spiečių reikia transliuoti kiek įmanoma daugiau SIAUBO. Tokiu būdu į spiečių įtraukiami ir tie, kurie dar bent kiek viskuo abejojo.

KODĖL šis spiečius atsirado?

Spiečiaus gimimo priežastis yra GRĖSMĖ LĖLININKO pozicijai.

Kokia yra spiečiaus užduotis ir kas jį sukūrė?

Spiečius gali atlikti bet kokias užduotis, tas kurių reikia šiuo metu. Iš esmės tai yra GRIOVIMO įrankis, o jo autorius yra LĖLININKAS, tai jis dalina užduotis.

Mano suvokimu pagrindinė dabartinio spiečiaus užduotis yra GINTI LĖLININKO poziciją, NAIKINANT viską savo kelyje, kas bent kažkiek prieštarauja LĖLININKO užduotai krypčiai. Spiečius yra jo ĮRANKIS.

SIAUBAS ir ŽIAURUMAS YRA PAGRINDINIS SPIEČIAUS AUGIMO GARANTAS, būtent dėl to jo kiekis EKRANE palaipsniui DIDINAMAS.

Ar galima tą spiečių išardyti?

Teoriškai taip, o praktiškai jis iširs pats, bet tik tada, kai atliks užduotis, dėl kurių buvo sukurtas.
Neturėkime iliuzijų, kad viskas baigsis tik tuo, kas vyksta dabar. Spiečius ir toliau bus plečiamas, o tai reiškia, jog transliuojamo žiaurumo kiekis ir toliau AUGS, nes ant kortos statoma VISKAS, kas iki šiol buvo sukurta.

Kaip pasitikrinti, jog tai ką rašau yra ne mano fantazijos, o realybė?

Užsidėkite ant savo profilio R vėliavos nuotrauką arba parašykite, jog nepritariate bendrai spiečiaus nuomonei. Jeigu aš teisus, tada jus užpuls spiečiaus gyventojai ir pradės GELTI.

Kaip išgyventi tiems, kurie nenori būti spiečiaus dalimi?

IMITUOTI PAKLUSNUMĄ ir NETRUKDYTI spiečiui dirbti savo darbą. Specialiai erzinti spiečių yra KVAILA, užtenka suvokti, jog jis yra, iš kur jis, kaip jis auga, veikia ir kokia jo užduotis. Pažinimas mus išlaisvina nuo baimės ir esant reikalui leidžia įdarbinti spiečių savais tikslais.

Bet koks bandymas kovoti su spiečiumi bus sunaikintas tų pačių spiečiaus gyventojų rankomis, todėl PRIIMKIME jo būtį, netrukdykime jam dirbti ir jis netrukdys mums.

Įsitraukimas į spiečiaus gyvenimą nepriklauso nei nuo intelekto, nei nuo išsilavinimo, amžiaus ar lyties. Didžiąją dalimi jis priklauso nuo FIZINIO, EMOCINIO ir PSICHOLOGINIO pasirengimo, na ir žinoma nuo suvokimo kas vyksta, kaip vyksta ir kodėl vyksta, nuo gebėjimo VALDYTI SAVE.

P.S. Aš nežinau kaip elgtis jums, viską spręskite patys, aš tik dalinuosi tuo ką matau.

Iki. Neo
#Lietuvosrestartas