Technokratų karas prieš žmoniją: kaip vykdomas globalus sveikatos sistemos perėmimas

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-03-31 21:56:00, skaitė 300, komentavo 3

Technokratų karas prieš žmoniją: kaip vykdomas globalus sveikatos sistemos perėmimas

Kare diversantai nuolat verčia galvoti, kad darote vieną dalyką, o paaiškėja, kad darote visai kitą. Technokratai žmonijai karą paskelbė 2020 metų sausį, kai į žaidimą pateko kovido liga. Šio karo tikslas – globalus sveikatos sistemos perėmimas. 

Šiuo metu pasaulinis technokratų karas pateko į antrą etapą, kuriame naikinamos tiekimo grandinės, energetikos sektorius, kad būtų sukurta jų priklausomybė nuo vyriausybės, o kuri galiausiai bus perimta privačių korporacijų ir centrinių bankų sukėlus globalios ekonomikos kolapsą.

Pandemijos lokdaunai pagreitino Ketvirtąją pramonės revoliuciją – transhumanistų svajonę sujungti žmogų ir mašiną, kuri leis technokratų elitui kontroliuoti visą žmoniją.

Škotų istoriko Neilo Oliverio (žr. video) manymu, šiuo metu vykstančios krizės yra dirbtinai sukeltos, nors ir atrodo tikros. Kodėl? N. Oliveris teigia, kad korporacija „Meta“ (anksčiau – „Facebook“) įgyja vis daugiau galios ir vieną dieną galės nuspręsti, kas verti gyventi, o kas ne. Istoriko manymu, „mumis manipuliuojama taip, kaip niekada to nebuvo istorijoje“.

Vienas pagrindinių dalyvių Ketvirtojoje pramonės revoliucijoje – dirbtinis intelektas, kurio dėka darbų neteks šimtai milijonų žmonių. Maisto trūkumas bus pakeistas genetiniu maistu. Ne taip seniai Billas Gatesas jau rekomendavo liautis valgyti tikrą mėsą ir pereiti prie sintetinės, gaminamos laboratorijose.

Globalistai žino, kodėl tai siūlo: vis daugiau žmonių sirgs, vadinasi, juos bus dar lengviau kontroliuoti. Tikrus pinigus palaipsniui pakeis virtualūs, kas dar labiau sustiprins žmonių kontrolę. Pridėkime klimato kaitą, ir turėsime „linksmus“ rezultatus.

Šaltinis