Apie Rusijos ir Ukrainos krizę: arkivyskupo Viganò pranešimas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/apie-... 2022-03-11 17:24:00, skaitė 493, komentavo 1

Apie Rusijos ir Ukrainos krizę: arkivyskupo Viganò pranešimas

Redaktoriaus pastaba: Šįryt gavau skubų el. laišką iš jo Ekscelencijos arkivyskupo Carlo Maria Viganò, kuriame prašoma suteikti pirmenybę jo žinutei apie krizę Ukrainoje.

„Per Rusijos ir Ukrainos krizę, – rašo arkivyskupas, – turime aiškiai pripažinti ir pasmerkti giliosios valstybės perversmą visame pasaulyje, kuris padėjo sukurti Naująją pasaulio tvarką, įtraukiant WEF, NATO, JT, Europos Sąjunga, TVF...“

Negalėčiau labiau sutikti su jo Ekscelencija, kad tai iš tikrųjų yra geokritinis momentas ir kad ši diskusija turi pereiti už „Fox News“ ir CNN ribų, jei norime ką nors konstruktyvaus įnešti į šios krizės deeskalavimą.

Jei ši problema nebus sprendžiama sąžiningai ir objektyviai, Viganò įspėja: „ Tai yra reali rizika, kad Bideno administracija pasinaudos šia krize, kurios bendrininkas ir atsakingas yra pats Joe Bidenas“.

„Taip pat yra reali rizika, – tęsia Jo Ekscelencija, – kad ši krizė padės nuslėpti Bideno nusikaltimus, jo sūnaus Hunterio nusikaltimus, Kinijos viruso pseudopandemiją, Durhamo tyrimą, 2020 m. rinkimų sukčiavimą ir kelia pavojų vidurio kadencijos rinkimams Jungtinėse Valstijose“.

Pasauliui atsidūrus ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio – karo, kurį surengė globalistinis konfliktas ir kuriam vadovauja Klausas Schwabas, George'as Sorosas ir Bideno komanda, raginu skaitytojus su malda apmąstyti šią Jo Ekscelencijos žinią. „Tiesa, – primena mums Viganò, – yra teisingumo ir taikos pagrindas. Todėl visi prašykime Dievo, kad padėtų mums surasti ir apginti tos tiesos šviesą šią Liuciferio tamsos akimirką. MJM

mons. Carlo Maria Viganò, arkivyskupas, buvęs apaštalinis nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose, dėl Rusijos ir Ukrainos krizės

ddss.jpg

"Niekas neprarandama su ramybe. Kare viskas gali būti prarasta. Tegul vyrai grįžta prie supratimo. Leiskite jiems tęsti derybas. Derantis geranoriškai ir gerbiant vienas kito teises, jie supras, kad garbinga sėkmė niekada neužkerta kelio, kai vyksta nuoširdžios ir aktyvios derybos. Ir jie jausis puikiai – tikrai didingai – jei tylėdami aistros balsus, tiek kolektyvinius, tiek privačius, ir palikdami protą savo žinioje, jie nepagailės savo brolių kraujo praliejimo ir tėvynės griuvėsių."

Taip 1939 m. rugpjūčio 24 d. Pijus XII kreipėsi ir į valdovus, ir į tautas, nes karas neišvengiamas. Tai nebuvo žodžiai apie tuščią pacifizmą ar bendrininkaujantį tylėjimą apie daugybinius teisingumo pažeidimus, kurie buvo vykdomi daugelyje šalių. Toje radijo žinutėje, kurią kai kurie žmonės vis dar prisimena girdėję, Romos pontifiko kreipimasis įvardijo „ gerbti vienas kito teises “ kaip vaisingų taikos derybų prielaidą.

Tai yra spąstai, paspęsti tiek Rusijai, tiek Ukrainai, naudojant abi, kad globalistų elitas galėtų įgyvendinti savo nusikalstamą planą.

Žiniasklaidos naratyvas

Jei pažvelgsime į tai, kas vyksta Ukrainoje, neklaidindami grubių pagrindinės žiniasklaidos falsifikacijų , suprasime, kad pagarba vienas kito teisėms buvo visiškai ignoruojama; iš tiesų, mums susidaro įspūdis, kad Bideno administracija, NATO ir Europos Sąjunga sąmoningai nori išlaikyti akivaizdaus disbalanso situaciją, būtent tam, kad padaryti neįmanomus bet kokius bandymus taikiai išspręsti Ukrainos krizę, provokuojančią Rusijos Federaciją sukelti konfliktą. Čia ir slypi problemos rimtumas. Tai yra spąstai, paspęsti tiek Rusijai, tiek Ukrainai, naudojant abi, kad globalistų elitas galėtų įgyvendinti savo nusikalstamą planą.

Neturėtume stebėtis, kad pliuralizmas ir žodžio laisvė, taip giriami šalyse, kurios pretenduoja į demokratines šalis, kasdien atsisakoma cenzūros ir netolerancijos nuomonių, nesuderinamų su oficialiu pasakojimu, atžvilgiu. Tokios manipuliacijos tapo norma per vadinamąją pandemiją, kenkiančios gydytojams, mokslininkams ir nesutariantiems žurnalistams, kurie buvo diskredituoti ir išstumti vien dėl to, kad išdrįso suabejoti eksperimentinių serumų veiksmingumu. Po dvejų metų tiesa apie neigiamus padarinius ir nelaimingą sveikatos ekstremalios situacijos valdymą įrodė, kad jie yra teisingi, tačiau tiesa atkakliai ignoruojama, nes neatitinka to, ko sistema norėjo ir nori šiandien.

Turėtume savęs paklausti, kodėl dabartinėje situacijoje pasaulio žiniasklaida turėtų staiga iš naujo atrasti tą intelektualų sąžiningumą ir pagarbą etikos kodeksui, kurį plačiai neigia Covid.

Jeigu pasaulio žiniasklaida iki šiol galėjo begėdiškai meluoti dėl griežtos mokslinės svarbos dalyko, skleidžiant melą ir slepiantį tikrovę, turėtume savęs paklausti, kodėl dabartinėje situacijoje staiga iš naujo atrasti tą intelektualų sąžiningumą ir pagarbą tarptautiniam kodeksui. Covid etika plačiai neigiama.

Tačiau jei šį didžiulį sukčiavimą palaikė ir išplatino žiniasklaida, reikia pripažinti, kad nacionalinės ir tarptautinės sveikatos institucijos, vyriausybės, magistratai, teisėsaugos institucijos ir pati Katalikų hierarchija prisiima atsakomybę už nelaimę – kiekviena savo sferoje. aktyviai palaikome arba nesugebame pasipriešinti pasakojimui – katastrofai, paveikusiai milijardus žmonių jų sveikatai, nuosavybei, naudojimuisi asmeninėmis teisėmis ir net gyvenimu. Net ir šiuo atveju sunku įsivaizduoti, kad tie, kurie buvo kalti dėl tokių nusikaltimų remdami planuotą ir piktybiškai sustiprintą pandemiją, staiga galėtų suvirpinti orumą ir parodyti rūpestingumą savo piliečiams ir tėvynei, kai gresia karas. jų saugumą ir ekonomiką.

Tai, be abejo, gali būti apdairūs atspindžiai tų, kurie nori išlikti neutralūs ir žiūrėti į tai, kas vyksta aplinkui, atsiriboję ir beveik nesidomėdami. Tačiau jei pagiliname savo žinias apie faktus ir juos dokumentuojame, remdamiesi autoritetingais ir objektyviais šaltiniais, pamatysime, kad abejonės ir sumišimai greitai tampa nerimą keliančiais tikrumais.

Net jei norėtume apriboti savo tyrimą tik ekonominiu aspektu, suprantame, kad naujienų agentūros, politika ir pačios viešosios institucijos priklauso nuo nedidelio skaičiaus finansinių grupių, priklausančių oligarchijai, kurią ženkliai vienija ne tik pinigai ir valdžia, bet pagal ideologinę priklausomybę, kuri vadovaujasi jos veikimu ir kišimusi į tautų ir viso pasaulio politiką. Ši oligarchija rodo savo čiuptuvus JT, NATO, Pasaulio ekonomikos forume , Europos Sąjungoje ir „filantropinėse“ institucijose, tokiose kaip George'o Soroso atvira visuomenė ir Billo ir Melindos Geitsų fondas .

Tiesa, jei norite ją žinoti, leidžia mums pamatyti dalykus kitaip ir vertinti faktus pagal tai, kokie jie yra, o ne pagal tai, kaip jie mums pateikiami.

Visi šie subjektai yra privatūs ir atsako niekam tik sau, be to, jie turi galią daryti įtaką nacionalinėms vyriausybėms, be kita ko, per savo atstovus, kurie turi būti renkami arba skiriami į pagrindinius postus. Jie patys tai pripažįsta, kai juos su visais pagyrimais priima valstybių vadovai ir pasaulio lyderiai, pradedant Italijos ministru pirmininku Mario Draghi, kurį šie lyderiai gerbia ir bijo kaip tikruosius pasaulio likimo šeimininkus. Taigi tie, kurie valdo „liaudies“ vardu , trypia liaudies valią ir varžo jų teises, kad būtų kaip dvariškiai paklusnūs šeimininkams, kurių niekas neišrinko, bet kurie vis dėlto diktuoja savo politinę ir ekonominę darbotvarkę. tautų.

Tada pasiekiame Ukrainos krizę, kuri mums pristatoma kaip Vladimiro Putino ekspansinės arogancijos nepriklausomos ir demokratinės tautos atžvilgiu, į kurią jis bando reikalauti absurdiškų teisių, pasekmė. Teigiama, kad „karo kurstytojas Putinas“ žudo neapsaugotus gyventojus, kurie drąsiai sukilo ginti savo tėvynės dirvą, šventas savo tautos sienas ir pažeistas piliečių laisves. Todėl teigiama, kad Europos Sąjunga ir JAV, „demokratijos gynėjos“, negali nesikišti per NATO, kad atkurtų Ukrainos autonomiją, išstumtų „įsibrovėlį“ ir garantuotų taiką. „Tirono arogancijos“ akivaizdoje sakoma, kad pasaulio tautos turėtų suformuoti bendrą frontą, įvesti sankcijas Rusijos Federacijai ir siųsti karius, ginklų ir ekonominės pagalbos „vargšui“ prezidentui Zelenskiui, „nacionaliniam didvyriui“ ir savo tautos „gynėjui“. Kaip Putino „smurto“ įrodymą, žiniasklaida išplatino sprogdinimų, karinių ieškojimų ir naikinimo vaizdus, ​​atsakomybę priskirdama Rusijai. Ir dar daugiau: būtent siekdamos garantuoti „tvarią taiką“, Europos Sąjunga ir NATO išplečia rankas, kad priimtų Ukrainą kaip narę. Ir norėdama užkirsti kelią „sovietinei propagandai“, Europa dabar užtemsta„ Russia Today “ ir „ Sputnik “, siekdami užtikrinti, kad informacija būtų „laisva ir nepriklausoma“.

Tai yra oficialus pasakojimas, prie kurio visi laikosi. Karo metu nesutarimai iš karto tampa dezertyru, o tie, kurie nesutinka, yra kalti dėl išdavystės ir nusipelno daugiau ar mažiau rimtų sankcijų, pradedant viešu išnaudojimu ir išstūmimu, gerai patyrusiais su Covid prieš tuos, kurie yra „neapdoroti“. Tačiau tiesa, jei norite ją žinoti, leidžia pažvelgti į dalykus kitaip ir vertinti faktus pagal tai, kokie jie yra, o ne pagal tai, kaip jie mums pateikiami. Tai tikras ir tinkamas atskleidimas , kaip rodo graikiško žodžio ἀλήθεια etimologija. O gal eschatologiniu žvilgsniu, apreiškimu , ἀποκάλυψις.

Kaip matome, NATO nesilaikė savo įsipareigojimų Rusijai arba bent jau privertė susiklosčiusią situaciją labai subtiliu geopolitinės pusiausvyros momentu.

NATO plėtra

Visų pirma, būtina atsiminti faktus, kurie nemeluoja ir nėra jautrūs keisti. Ir faktai, kad ir kaip erzintų juos prisiminti tiems, kurie bando juos cenzūruoti, mums sako, kad nuo Berlyno sienos griuvimo JAV išplėtė savo politinės ir karinės įtakos sferą beveik visoms palydovinėms buvusios Sovietų Sąjungos valstybėms. Sąjungos, net neseniai prisijungusi prie NATO Lenkiją, Čekiją ir Vengriją (1999 m.); Estija, Latvija, Lietuva, Slovėnija, Slovakija, Bulgarija ir Rumunija (2004 m.); Albanija ir Kroatija (2009 m.); Juodkalnija (2017 m.); ir Šiaurės Makedonija (2020). Šiaurės Atlanto sutarties organizacija ruošiasi plėstis į Ukrainą, Gruziją, Bosniją ir Hercegoviną bei Serbiją.

Svarstymas apie galimą NATO plėtrą į Ukrainą, negalvojant, kad tai sukels teisėtus Rusijos protestus, yra tiesiog glumina, ypač atsižvelgiant į tai, kad 1991 m. NATO pažadėjo Kremliui toliau nesiplėsti. Negana to: 2021 metų pabaigoje „ Der Spiegel “ paskelbė sutarties su JAV ir susitarimo su NATO dėl saugumo garantijų projektus ( čia , čia ir čia). Maskva pareikalavo iš savo Vakarų partnerių teisinių garantijų, kurios neleistų NATO toliau plėstis į rytus, įtraukiant į aljansą Ukrainą, taip pat įkurti karines bazes posovietinėse šalyse. Pasiūlymuose taip pat buvo punktas dėl NATO puolamųjų ginklų nedislokavimo prie Rusijos sienų ir NATO pajėgų išvedimo Rytų Europoje atgal į 1997 m.

Kaip matome, NATO nesilaikė savo įsipareigojimų Rusijai arba bent jau privertė susiklosčiusią situaciją labai subtiliu geopolitinės pusiausvyros momentu. Turėtume savęs paklausti, kodėl Jungtinės Valstijos – tiksliau Amerikos gilioji valstybė , kuri atgavo valdžią po rinkimų sukčiavimo, atvedusio Joe Bideną į Baltuosius rūmus – nori sukurti įtampą su Rusija ir įtraukti į konfliktą savo partnerius Europoje su visomis pasekmėmis. galime įsivaizduoti.

Kaip aiškiai pastebėjo buvęs Jungtinio viršūnių susitikimo operatyvinės vadovybės vadas generolas Marco Bertolini: „Jungtinės Valstijos ne tik laimėjo Šaltąjį karą, bet ir norėjo pažeminti [Rusiją], imdamos viską, kas tam tikra prasme pateko į jos teritoriją. įtakos. [Putinas] pagimdė Baltijos šalis, Lenkiją, Rumuniją ir Bulgariją [stojant į NATO]. Susidūręs su Ukrainos [stojimu į NATO], kuri būtų atėmusi bet kokią galimybę patekti į Juodąją jūrą, jis sureagavo“ ( čia). Ir priduria: „Yra režimo stabilumo problema, susidarė situacija su gana mažai tikėtinu ministru pirmininku [Zelenskiu], kilusiu iš pramogų pasaulio“. Generolas nepamiršta JAV atakos prieš Rusiją atveju, kad „virš Ukrainos skrendantys Global Hawks išvyksta iš Sigonelos [Italija]; Italija didžiąja dalimi yra Amerikos karinė bazė. Rizika yra, ji yra ir reali“ ( čia ).

Interesai, kylantys dėl Rusijos dujų tiekimo blokados

Taip pat turėtume savęs paklausti, ar už trapios pusiausvyros tarp Europos Sąjungos ir Rusijos destabilizavimo slypi ir ekonominiai interesai, kylantys iš ES šalių poreikio gauti amerikietiškų suskystintų dujų (tam mums taip pat reikia pakartotinio dujinimo įrenginių, kurių daugelis tautų atimamos ir už kurias bet kokiu atveju teks mokėti daug daugiau) vietoj rusiškų dujų (kurios yra ekologiškesnės).

Italijos naftos ir dujų bendrovės ENI sprendimas sustabdyti investicijas į „Gazprom“ dujotiekį „Blue Stream“ (iš Rusijos į Turkiją) taip pat reiškia papildomo tiekimo šaltinio atėmimą, nes jis tiekia transatlantinį vamzdyną (iš Turkijos į Italiją).

Todėl neatrodo atsitiktinumas, jei 2021 m. rugpjūtį Zelenskis pareiškė, kad dujotiekį „Nord Stream 2“ tarp Rusijos ir Vokietijos laiko „pavojingu ginklu ne tik Ukrainai, bet ir visai Europai“ ( čia ): aplenkiant Ukrainą. , jis atima iš Kijevo apie milijardą eurų per metus pajamų iš tranzito tarifų. „Į šį projektą žiūrime tik per saugumo prizmę ir laikome jį pavojingu geopolitiniu Kremliaus ginklu“, – pritardamas Bideno administracijai sakė Ukrainos prezidentas. Amerikos valstybės sekretoriaus pavaduotoja Victoria Nuland sakė: „Jei Rusija įsiveržs į Ukrainą, „Nord Stream 2“ nebus vykdoma. Taip ir atsitiko, be rimtos ekonominės žalos Vokietijos investicijoms.

Verta paminėti Ukrainoje esančias virusologijos laboratorijas, kurias kontroliuoja Pentagonas.

Pentagono virusologinės laboratorijos Ukrainoje

Dar kalbant apie amerikiečių interesus Ukrainoje, verta paminėti Ukrainoje esančias virusologijos laboratorijas, kurias kontroliuoja Pentagonas ir kuriose, atrodo, tiesiogiai prie Amerikos gynybos ministerijos dirba tik diplomatinį imunitetą turintys JAV specialistai.

Reikėtų prisiminti ir Putino skundą dėl populiacijos genominių duomenų, kurie gali būti panaudoti bakteriologiniams ginklams su genetine atranka, rinkimu ( čia , čia ir čia ). Akivaizdu, kad informaciją apie laboratorijų veiklą Ukrainoje patvirtinti sunku, tačiau suprantama, kad Rusijos Federacija ne be pagrindo manė, kad šios laboratorijos gali kelti papildomą bakteriologinę grėsmę gyventojų saugumui. JAV ambasada iš savo interneto svetainės ( čia ) pašalino visus su Biologinės grėsmės mažinimo programa susijusius failus.

Maurizio Blondetas rašo: „ Įvykis 201 , kuriame buvo imituojamas pandeminis sprogimas likus metams iki jo, dalyvavo (kartu su įprastais Billu ir Melinda) akivaizdžiai neįžeidžiantis Johno Hopkinso universitetas su palaimintuoju Sveikatos saugumo centru . Humanitarinė įstaiga ilgą laiką turėjo ne tokį nekaltą pavadinimą: ji vadinosi Civilinės biologinės gynybos strategijų centras.ir kalbama ne apie amerikiečių sveikatą, o su jos priešingybe – atsaku į karinius bioterorizmo išpuolius. Tai praktiškai buvo civilinė-karinė organizacija. Kai 1999 m. vasario mėn. ji surengė pirmąją konferenciją Crystal City mieste Arlingtone (Virdžinija), kur yra Pentagonas, 950 gydytojų, kariškių, federalinių pareigūnų ir sveikatos apsaugos pareigūnų dalyvavo imitacinėse pratybose. Modeliavimo tikslas – atremti įsivaizduojamą „militarizuotą“ raupų ataką. Tai tik pirmosios iš pratybų, kurios pražys 201-ojo įvykio ir pandemijos apgaulės metu“ ( čia ).

Taip pat atsiranda eksperimentų dėl Ukrainos kariuomenės ( čia ) ir Amerikos ambasados ​​įsikišimų dėl Ukrainos prokuroro Lucenkos 2016 m., kad jis netirtų „milijardieriaus lėšų raundo tarp G. Soroso ir B. Obamos“ ( čia ).

Netiesioginė grėsmė Kinijos ekspansionistinėms ambicijoms Taivano atžvilgiu

Dabartinė Ukrainos krizė turi antrines, bet ne mažiau rimtas pasekmes Kinijos ir Taivano geopolitinei pusiausvyrai. Rusija ir Ukraina yra vienintelės paladžio ir neono, kurie yra būtini mikroschemų gamybai, gamintojos.

„Galimas Maskvos atsakas pastarosiomis dienomis sulaukė didesnio dėmesio po to, kai rinkos tyrimų grupė „Techcet“ paskelbė ataskaitą, kurioje pabrėžiama daugelio puslaidininkių gamintojų priklausomybė nuo rusiškos ir ukrainietiškos kilmės medžiagų, tokių kaip neonas, paladis ir kt. „Techcet“ skaičiavimais, daugiau nei 90% JAV tiekiamų puslaidininkių neonų yra iš Ukrainos, o 35% JAV paladžio – iš Rusijos. [...] JAV Tarptautinės prekybos komisijos duomenimis , iki Rusijos įvykdytos Krymo pusiasalio aneksijos 2014 metais neono kainos pakilo 600%, nes lustų įmonės rėmėsi kai kuriomis Ukrainos įmonėmis“ ( čia ).

„Jei tiesa, kad Kinijos invazija į Formosą sukeltų pavojų pasaulinei technologijų tiekimo grandinei, tai taip pat tiesa, kad staigus žaliavų trūkumas iš Rusijos gali sustabdyti gamybą ir sala prarasti „mikroschemų skydą“. ir paskatinti Pekiną pabandyti aneksuoti Taipėjų“.

Demokratai tvirtino, kad D. Trumpas sukėlė žiniasklaidos skandalą, kad pakenktų Bideno kampanijai, tačiau jo kaltinimai pasitvirtino.

Bideno interesų konfliktas Ukrainoje

Kitas klausimas, kurio mes linkę nenagrinėti nuodugniai, yra susijęs su nuo 2002 m. Ukrainos rinkoje veikiančia naftos ir dujų bendrove „Burisma“. Prisiminkite, kad „Barackui Obamai prezidentaujant Amerikai (2009–2017 m.) jo dešinioji ranka su „delegacija“ tvarkyti tarptautinę politiką buvo Joe Bidenas, ir būtent nuo to laiko JAV demokratų lyderio „apsauga“ buvo suteikta Ukrainos nacionalistams – linija, kuri sukėlė nesutaikomą Kijevo ir Maskvos nesutarimą. [...] Būtent Joe Bidenas tais metais vykdė Ukrainos priartinimo prie NATO politiką. Jis norėjo atimti iš Rusijos politinę ir ekonominę galią. [...] Pastaraisiais metais Joe Bideno vardas buvo siejamas ir su skandalu dėl Ukrainos, kuris taip pat sukrėtė jo kandidatūrą. [...] Tai buvo 2014 m. balandžio mėn., kai „Burisma Holdings“, didžiausia Ukrainos energetikos įmonė (veikianti ir dujų, ir naftos srityje), pasamdė Hunter Biden konsultantu [...], kurio atlyginimas siekė 50 000 USD per mėnesį. Viskas skaidru, išskyrus tai, kad tais mėnesiais Joe Bidenas tęsė Amerikos politiką, kurios tikslas buvo atgauti Ukrainai tas Donbaso sritis, kurios dabar tapo Rusijos pripažintomis respublikomis. Manoma, kad Donecko srityje gausu neištirtų dujų telkinių, į kuriuos nusitaikė „Burisma Holdings“. Tarptautinė politika, persipynusi su ekonomine, privertė tais metais Amerikos žiniasklaidą pasukti nosį“ išskyrus tai, kad tais mėnesiais Joe Bidenas tęsė Amerikos politiką, kurios tikslas buvo atgauti Ukrainai tas Donbaso sritis, kurios dabar tapo Rusijos pripažintomis respublikomis. Manoma, kad Donecko srityje gausu neištirtų dujų telkinių, į kuriuos nusitaikė „Burisma Holdings“. Tarptautinė politika, persipynusi su ekonomine, privertė tais metais Amerikos žiniasklaidą pasukti nosį“ išskyrus tai, kad tais mėnesiais Joe Bidenas tęsė Amerikos politiką, kurios tikslas buvo atgauti Ukrainai tas Donbaso sritis, kurios dabar tapo Rusijos pripažintomis respublikomis. Manoma, kad Donecko srityje gausu neištirtų dujų telkinių, į kuriuos nusitaikė „Burisma Holdings“. Tarptautinė politika, persipynusi su ekonomine, privertė tais metais Amerikos žiniasklaidą pasukti nosį“čia ).

Demokratai tvirtino, kad D. Trumpas sukėlė žiniasklaidos skandalą, kad pakenktų Bideno kampanijai, tačiau jo kaltinimai pasitvirtino. Pats Joe Bidenas per posėdį Rokfelerio užsienio santykių taryboje prisipažino, kad įsikišo į tuometinį prezidentą Petro Porošenką ir ministrą pirmininką Arsenijų Jaceniuką, kad neleistų generaliniam prokurorui Viktorui Šokinui atlikti tyrimą dėl jo sūnaus Hunterio. Bidenas grasino „sulaikyti milijardo dolerių paskolos garantiją Jungtinėse Valstijose per 2015 m. gruodžio mėn. kelionę į Kijevą“, praneša „New York Post“. ( čia ). „Jei [generalinis prokuroras Šokinas] nebus atleistas, jūs neturėsite pinigų“ ( čia ). Ir prokuroras buvo veiksmingai atleistas, išgelbėdamas Hunterį nuo tolesnio skandalo po tų, kurie buvo susiję su juo.

Bideno kišimasis į Kijevo politiką mainais už malones Burismai ir korumpuotiems oligarchams patvirtina dabartinio JAV prezidento suinteresuotumą apsaugoti savo šeimą ir įvaizdį, kurstydamas netvarką Ukrainoje ir net karą. Kaip žmogus, kuris naudojasi savo vaidmeniu siekdamas pasirūpinti savo interesais ir dangstyti savo šeimos narių nusikaltimus, gali valdyti sąžiningai ir be šantažo?

Ukrainos branduolinis klausimas

Galiausiai – Ukrainos branduolinių ginklų klausimas. 2022 m. vasario 19 d. konferencijoje Miunchene Zelenskis paskelbė apie savo ketinimą nutraukti Budapešto memorandumą (1994), draudžiantį Ukrainai kurti, platinti ir naudoti atominius ginklus. Tarp kitų memorandumo punktų yra ir ta, kuri įpareigoja Rusiją, JAV ir Jungtinę Karalystę susilaikyti nuo ekonominio spaudimo Ukrainai, siekiant paveikti jos politiką: TVF ir JAV spaudimas suteikti ekonominę pagalbą. mainais už reformas, suderintas su Didžiuoju atstatymu , yra tolesnis susitarimo pažeidimas.

Ukrainos ambasadorius Berlyne Andrijus Melnykas 2021 metais per „ Deutschlandfunk “ radiją įrodinėjo, kad Ukrainai reikia susigrąžinti branduolinį statusą, jei šaliai nepavyks įstoti į NATO. Ukrainos atomines elektrines eksploatuoja, atstato ir prižiūri valstybės įmonė NAEK Energoatom, kuri 2018–2021 m. visiškai nutraukė santykius su Rusijos įmonėmis. Pagrindiniai jos partneriai – įmonės, siejamos su JAV valdžia. Nesunku suprasti, kaip Rusijos Federacija vertina galimybę Ukrainai įsigyti branduolinį ginklą kaip grėsmę ir reikalauja, kad Kijevas laikytųsi neplatinimo pakto.

Tai buvo George'o Soroso remiama operacija, kaip jis atvirai sakė CNN: „Ukrainoje turiu fondą nuo tada, kai ji tapo nepriklausoma nuo Rusijos; šis fondas visada buvo versle ir suvaidino lemiamą vaidmenį šiandienos įvykiuose“.

Spalvotoji revoliucija Ukrainoje ir Krymo, Donecko ir Lugansko nepriklausomybė

Kitas faktas. 2013 m. prezidento Viktoro Janukovyčiaus vyriausybei nusprendus sustabdyti Ukrainos ir Europos Sąjungos asociacijos susitarimą ir užmegzti glaudesnius ekonominius santykius su Rusija, prasidėjo protesto demonstracijų, vadinamų Euromaidanu , serija , kuri truko kelis mėnesius ir baigėsi revoliucija. kuris nuvertė Janukovyčių ir paskatino įkurti naują vyriausybę. Tai buvo George'o Soroso remiama operacija, kaip jis atvirai sakė CNN: „Ukrainoje turiu fondą nuo tada, kai ji tapo nepriklausoma nuo Rusijos; šis fondas visada buvo versle ir suvaidino lemiamą vaidmenį šiandienos įvykiuose“ ( čia , čia ir čia). Šis valdžios pasikeitimas išprovokavo V. Janukovyčiaus šalininkų ir dalies Ukrainos gyventojų, besipriešinančių provakarietiškam Ukrainos poslinkiui, reakciją, kurios gyventojai nenorėjo, bet buvo pasiekta spalvota revoliucija, kuri buvo visuotinė. ankstesnių metų repeticijos Gruzijoje, Moldovoje ir Baltarusijoje.

Po 2014 m. gegužės 2 d. susirėmimų, į kuriuos įsikišo ir nacionalistinės sukarintos pakraščiai (įskaitant „ Pravyi Sektor “), žudynės taip pat įvyko Odesoje. Vakarų spauda apie šiuos baisius įvykius taip pat kalbėjo skandalingai; Amnesty International ( čia ) ir JT pasmerkė šiuos nusikaltimus ir dokumentavo jų žiaurumą. Tačiau joks tarptautinis teismas nepradėjo jokių procesų prieš atsakingus asmenis, kaip šiandien ketinama daryti dėl įtariamų Rusijos kariuomenės nusikaltimų.

Tarp daugelio susitarimų, kurių nesilaikoma, yra ir Minsko protokolas, kurį 2014 m. rugsėjo 5 d. pasirašė Trišalė kontaktinė grupė dėl Ukrainos, kurią sudaro Ukrainos, Rusijos, Donecko Liaudies Respublikos ir Lugansko Liaudies Respublikos atstovai. Tarp susitarimo punktų taip pat buvo ESBO prižiūrimų ginkluotų nelegalių grupuočių, karinės technikos, taip pat kovotojų ir samdinių išvežimas iš Ukrainos teritorijos ir visų nelegalių grupuočių nuginklavimas. Priešingai nei buvo sutarta, neonacių sukarintos grupuotės ne tik oficialiai pripažįstamos vyriausybės, bet ir jų nariams suteikiamos net oficialios užduotys.

Kodėl šiandien mus skandala dėl Rusijos įsikišimo į Ukrainą, kai NATO tą patį įvykdė Jugoslavijoje (1991 m.), Kosove (1999 m.), Afganistane (2001 m.), Irake (2003 m.), Libijoje ir Sirijoje (2011 m.) , niekam neprieštaraujant?

Taip pat 2014 metais Krymas, Doneckas ir Luganskas paskelbė nepriklausomybę nuo Ukrainos – vardan tarptautinės bendruomenės pripažinto tautų apsisprendimo – ir pasiskelbė prijungtais prie Rusijos Federacijos. Ukrainos vyriausybė vis dar atsisako pripažinti šių regionų nepriklausomybę, sankcionuotą visuotiniu referendumu, ir palieka neonacių milicijai ir pačioms reguliariosioms karinėms pajėgoms siautėti prieš gyventojus, nes laiko šiuos subjektus teroristinėmis organizacijomis. Tiesa, 2014 m. lapkričio 2 d. įvykę du referendumai yra Minsko protokolo ištempimas, numatęs tik valdžios decentralizavimą ir specialaus statuso formą Donecko ir Lugansko sritims.

Kaip neseniai pabrėžė profesorius Franco Cardini, „2022 m. vasario 15 d. Rusija pateikė JAV sutarties, kuria siekiama užbaigti šią situaciją ir apginti rusakalbius gyventojus, projektą. Makulatūra. Šis karas prasidėjo 2014 m.“ ( čia ir čia ). Ir tai buvo karas tų, kurie norėjo kovoti su Donbaso rusų mažuma, ketinimais: „Mes turėsime darbo ir pensijų, o jie ne. Gausime priedus už vaikų, o jie ne. Mūsų vaikai turės mokyklas ir darželius; jų vaikai liks rūsiuose. Tokiu būdu mes laimėsime šį karą“, – 2015 m. sakė prezidentas Petro Porošenka ( čia). Neapsieita be dėmesio, kad šios priemonės yra panašios į vadinamųjų „nepaprastųjų“, kurie neteko darbo, atlyginimo ir išsilavinimo, diskriminaciją. Aštuonerius metus trukęs bombardavimas Donecke ir Luganske – šimtai tūkstančių aukų, 150 žuvusių vaikų, labai rimti kankinimo, išžaginimo, pagrobimo ir diskriminacijos atvejai ( čia ).

Apmaudu matyti, su kokia veidmainystė Europos Sąjunga ir JAV – Briuselis ir Vašingtonas – besąlygiškai remia prezidentą Zelenskį, kurio vyriausybė jau aštuonerius metus ir toliau nebaudžiamai persekioja rusakalbius ukrainiečius.

2022 m. vasario 18 d. Donecko ir Lugansko prezidentai Denisas Pušilinas ir Leonidas Pasečnikas įsakė evakuoti civilius savo provincijų gyventojus į Rusijos Federaciją dėl vykstančių Donbaso liaudies milicijos ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų susirėmimų. Vasario 21 d. Valstybės Dūma (Rusijos parlamento žemieji rūmai) vienbalsiai ratifikavo prezidento Putino įvestas draugystės, bendradarbiavimo ir savitarpio pagalbos sutartis su Donecko ir Lugansko liaudies respublikomis. Tuo pat metu Rusijos prezidentas įsakė atsiųsti karius iš Rusijos Federacijos taikai Donbaso regione atkurti.

Čia gali kilti klausimas, kodėl neonacių karinių pajėgų ir sukarintų aparatų (keliaujančių vėliavomis su svastikomis ir Aldolfo Hitlerio atvaizdu) akivaizdžiai pažeidžiant žmogaus teises prieš nepriklausomų respublikų rusakalbius gyventojus, tarptautinė bendruomenė jaučia pareigą laikyti Rusijos Federacijos įsikišimą vertu pasmerkimo ir iš tikrųjų kaltinti Putiną dėl smurto. Kur yra daug išgirsta žmonių apsisprendimo teisė, kuri buvo pripažinta 1991 m. rugpjūčio 24 d. paskelbus Ukrainos nepriklausomybę ir pripažinta tarptautinės bendruomenės? Ir kodėl šiandien mus skandala dėl Rusijos įsikišimo į Ukrainą, kai NATO tą patį įvykdė Jugoslavijoje (1991), Kosove (1999), Afganistane (2001), Irake (2003), o Libijoje ir Sirijoje (2011 m.), niekam neprieštaraujant? Jau nekalbant apie tai, kad per pastaruosius dešimt metų Izraelis ne kartą smogė kariniams taikiniams Sirijoje, Irane ir Libane, siekdamas užkirsti kelią priešiško ginkluoto fronto sukūrimui prie savo šiaurinės sienos, tačiau nė viena valstybė nepasiūlė Tel Avivui įvesti sankcijų.

Pagrindinė žiniasklaida stengiasi nerodyti vaizdų, kaip Rusijos kariai padeda civiliams pasiekti saugias pozicijas ( čia ir čia ) ar organizuoja humanitarinius koridorius, į kuriuos apšaudo Ukrainos milicijos ( čia ir čia ).

Apmaudu matyti, su kokia veidmainystė Europos Sąjunga ir JAV – Briuselis ir Vašingtonas – besąlygiškai remia prezidentą Zelenskį, kurio vyriausybė jau aštuonerius metus ir toliau nebaudžiamai persekioja rusakalbius ukrainiečius ( čia ). kuriems net draudžiama kalbėti savo kalba, tautoje, kurioje gausu etninių grupių, kurių rusiškai kalbantys sudaro 17,2 proc. Ir skandalinga, kad jie tyli apie tai, kad Ukrainos kariuomenė naudoja civilius kaip žmonių skydus, priešlėktuvines pozicijas gyventojų centruose, ligoninėse, mokyklose ir darželiuose būtent taip, kad jų sunaikinimas galėtų sukelti gyventojų mirtį.

Pagrindinė žiniasklaida stengiasi nerodyti vaizdų, kaip Rusijos kariai padeda civiliams pasiekti saugias pozicijas ( čia ir čia ) ar organizuoja humanitarinius koridorius, į kuriuos apšaudo Ukrainos milicijos ( čia ir čia). Lygiai taip pat nutylima apie civilių gyventojų, kuriems Zelenskis dovanojo ginklus, sąskaitų sąskaitoje, žudynes, smurtą ir vagystes: internete matomi vaizdo įrašai leidžia suprasti pilietinio karo atmosferą. buvo sumaniai kurstoma Ukrainos vyriausybės. Prie to galima pridėti ir nuteistuosius, išleistus šaukti į kariuomenę, taip pat svetimšalių legiono savanorius: fanatikų masę be taisyklių ir be mokymų, kurie pablogins situaciją, padarys ją nevaldoma.

57 dalių televizijos serialas, kurį Zelenskis prodiusavo ir kuriame vaidino, rodo, kad žiniasklaida planavo jo kandidatūrą į Ukrainos prezidentus ir jo rinkimų kampaniją.

Prezidentas Volodymyras Oleksandrovičius Zelenskis

Kaip pažymėjo daugelis partijų, Ukrainos prezidento Zelenskio kandidatūra ir išrinkimas atitinka pastaraisiais metais iškilusią klišę apie komiško aktoriaus ar pramogų asmenybės paskolinimą politikai. Netikėkite, kad buvimas be tinkamo cursus honorum yra kliūtis kilti į institucijų viršūnes; priešingai: kuo žmogui politinių partijų pasaulis, matyt, svetimas, tuo labiau reikia manyti, kad jo sėkmę lemia tie, kurie turi valdžią. Zelenskio pasirodymai vilkime puikiai dera su LGBTQ ideologija, kurią Europos rėmėjai laiko nepakeičiamu „reformų“ darbotvarkės reikalavimu, kurį turi priimti kiekviena šalis, kartu su lyčių lygybe, abortais iržalioji ekonomika . Nieko keisto, kad WEF narys Zelenskis ( čia ) galėjo pasinaudoti Schwabo ir jo sąjungininkų parama, kad jis ateitų į valdžią ir užtikrintų, kad Didysis atstatymas būtų atliktas ir Ukrainoje.

57 dalių televizijos serialas, kurį Zelenskis prodiusavo ir kuriame vaidino, rodo, kad žiniasklaida planavo jo kandidatūrą į Ukrainos prezidentus ir jo rinkimų kampaniją. Grožinės literatūros laidoje „Liaudies tarnas“ jis vaidino vidurinės mokyklos mokytoją, netikėtai tapusį Respublikos Prezidentu ir kovojusią su politikos korupcija. Neatsitiktinai absoliučiai vidutiniškas serialas vis tiek laimėjo WorldFest Remi apdovanojimą (JAV, 2016 m.), Seulo tarptautiniuose dramos apdovanojimuose (Pietų Korėja) pateko tarp keturių geriausių komedijos filmų finalininkų ir buvo apdovanotas. Pasaulio žiniasklaidos filmų festivalyje „ Intermedia Globe“ sidabro apdovanojimas pramoginių televizijos serialų kategorijojeHamburge.

Žiniasklaidos ažiotažas, kurį Zelenskis sukrėtė su televizijos serialu, atnešė jam daugiau nei 10 milijonų sekėjų „Instagram“ tinkle ir sudarė prielaidas įkurti homoniminę politinę partiją „Žmonių tarnas“ , kurios generalinis direktorius ir akcininkas Ivanas Bakanovas (kartu su pačiu Zelenskiu ir „ Kvartal 95 Studio “ oligarchas Kolomoiskis) ir televizijos tinklo „ TV 1+1 “ savininkas taip pat yra narys. Zelenskio įvaizdis yra dirbtinis produktas, žiniasklaidos fikcija, sutarimo manipuliavimo operacija, sugebėjusi sukurti politinį charakterį ukrainiečių kolektyvinėje vaizduotėje, kuri realybėje, o ne fantastikoje, užkariavo valdžią.

„Likus vos mėnesiui iki 2019 m. rinkimų, per kuriuos jis laimėjo, Zelenskis pardavė kompaniją [ Kvartal 95 Studio ] draugui, vis dar ieškodamas būdo, kaip savo šeimai gauti pajamas iš verslo, kurio oficialiai atsisakė. Tas draugas buvo Serhiy Shefir, kuris vėliau buvo paskirtas prezidentūros patarėju. [...] Akcijų pardavimas įvyko „Shefir“ priklausančios ir Britų Mergelių salose registruotos bendrovės „Maltex Multicapital Corp.“ naudai“ ( čia ).

Dabartinis Ukrainos prezidentas savo rinkimų kampaniją reklamavo, švelniai tariant, nerimą keliančia reklama ( čia ), kurioje, laikydamas du kulkosvaidžius, šaudė į parlamento narius, nurodytus kaip korumpuotus ar pavaldžius Rusijai. Tačiau Ukrainos prezidento trimituojama kova su korupcija „liaudies tarno“ vaidmenyje neatitinka jo paveikslo, kuris susidaro iš vadinamųjų Pandoros popierių , kuriuose, atrodo, buvo sumokėta 40 mln. jam rinkimų išvakarėse žydų milijardierius Kolomoiskis [1] per ofšorines sąskaitas ( čia , čia ir čia ). [2]Tėvynėje daugelis kaltina jį atėmus valdžią iš prorusiškų oligarchų ne tam, kad ją atiduotų Ukrainos žmonėms, o sustiprintų savo interesų grupę ir tuo pačiu pašalintų politinius priešininkus: „Jis likvidavo ministrus senosios gvardijos, pirmiausia galingo vidaus reikalų ministro [Arseno] Avakovo. Jis grubiai išleido į pensiją Konstitucinio Teismo pirmininką, kuris veikė kaip jo įstatymų kontrolė. Jis uždarė septynis opozicinius televizijos kanalus. Jis suėmė ir apkaltino išdavyste Viktorą Medvedcuką, prorusišką simpatiją, bet visų pirma partijos „ Opozicijos platforma - Už gyvybę “, antrosios Ukrainos parlamento partijos po jo Liaudies tarno, lyderį.vakarėlis. Jis taip pat teisiamas dėl išdavystės buvęs prezidentas Porošenka, kuris įtarinėjo visus, išskyrus tuos, kurie sutarė su rusais ar jų draugais. Kijevo meras, populiarus buvęs pasaulio bokso čempionas Vitalijus Kličko jau buvo ne kartą apžiūrėtas ir sulaikytas. Trumpai tariant, atrodo, kad Zelenskis nori nušluoti visus, kurie nesiderina su jo politika“ ( čia ).

2019 m. balandžio 21 d. Zelenskis 73,22 % balsų buvo išrinktas Ukrainos prezidentu, o gegužės 20 d. prisiekė. 2019 m. gegužės 22 d . Ukrainos saugumo tarnybos ir Ukrainos saugumo tarnybos Centrinio direktorato Kovos su korupcija ir organizuotu nusikalstamumu pagrindinio direktorato vadovas. Kartu su Bakanovu verta paminėti Mykhailo Fedorovą, viceprezidentą ir skaitmeninės transformacijos ministrą, Pasaulio ekonomikos forumo narį ( čia ). Pats Zelenskis prisipažino, kad jo įkvėpėjas yra Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau ( čia ir čia ).

Kita vertus, vos prieš keturis mėnesius Kristalina Georgieva kartu su Klausu Schwabu, princu Charlesu ir JT generaliniu sekretoriumi António Guterresu pradėjo Didįjį atstatymą.

Zelenskio santykiai su TVF ir WEF

Kaip parodė tragiškas Graikijos precedentas, nacionalinius suverenitetus ir parlamentų išreikštą liaudies valią de facto panaikina tarptautiniai aukšto lygio finansų sprendimai, kurie šantažo ir tiesioginio ekonominio pobūdžio turto prievartavimu kišasi į vyriausybės politiką. Ne išimtis ir Ukrainos, kuri yra viena skurdžiausių Europos šalių, atvejis.

Netrukus po Zelenskio išrinkimo Tarptautinis valiutos fondas pagrasino nesuteikti Ukrainai 5 milijardų dolerių paskolos, jei jis neįvykdys jų reikalavimų. Telefono pokalbio su TVF generaline direktore Kristalina Georgieva metu Ukrainos prezidentas sulaukė priekaištų, kad Yakiv Smolii pakeitė žmogumi, kuriuo pasitikėjo – Kyrylo Shevchenko, kuris buvo mažiau linkęs paklusti TVF diktatui . Andersas Åslundas rašo Atlanto taryboje: „Problemos, susijusios su Zelenskio vyriausybe, nerimą kelia. Visų pirma, nuo 2020-ųjų kovo prezidentas atšaukė ne tik jo vadovaujamas, bet ir jo pirmtako Petro Porošenkos inicijuotas reformas. Antra, jo vyriausybė nepateikė patikimų pasiūlymų, kaip išspręsti TVF susirūpinimą dėl Ukrainos neįvykdytų įsipareigojimų. Trečia, atrodo, kad prezidentas nebeturi valdančiosios parlamentinės daugumos ir atrodo, kad jis nėra suinteresuotas suformuoti reformistų daugumą ( čia ).

Akivaizdu, kad TVF įsikišimu siekiama pasiekti, kad Ukrainos vyriausybė įsipareigotų laikytis globalistinės darbotvarkės padiktuotos ekonominės, fiskalinės ir socialinės politikos, pradedant Ukrainos centrinio banko „nepriklausomybe“ nuo vyriausybės: eufemizmas. kuriuo TVF ragina Kijevo vyriausybę atsisakyti teisėtos savo centrinio banko kontrolės, kuri yra vienas iš būdų, kaip įgyvendinamas nacionalinis suverenitetas, kartu su pinigų išleidimu ir valstybės skolos valdymu. Kita vertus, vos prieš keturis mėnesius Kristalina Georgieva kartu su Klausu Schwabu, princu Charlesu ir JT generaliniu sekretoriumi António Guterresu pradėjo Didįjį atstatymą .

Tai, kas nebuvo įmanoma ankstesnėse vyriausybėse, buvo baigta pirmininkaujant Zelenskiui, kuris kartu su naujuoju BCU gubernatoriumi Kyrylo Shevchenko pateko į WEF malonę ( čia ). Mažiau nei po metų, norėdamas įrodyti savo paklusnumą, Ševčenka WEF parašė straipsnį „ Centriniai bankai yra raktas į šalių klimato tikslus, o Ukraina rodo kelią“ ( čia ). Taip „ Darbotvarkė 2030 “ įgyvendinama šantažuojant.

Taip pat yra ir kitų Ukrainos įmonių, turinčių ryšių su WEF: Ukrainos valstybinis taupomasis bankas (viena didžiausių finansinių institucijų Ukrainoje), DTEK grupė (svarbus privatus investuotojas Ukrainos energetikos sektoriuje) ir „ Ukr Land Farming “ žemės ūkio lyderis auginimo srityje). Bankai, energetika ir maistas yra sektoriai, puikiai atitinkantys Didįjį atstatymą ir ketvirtąją pramonės revoliuciją, kurią iškėlė Klausas Schwabas.

2021 m. vasario 4 d. Ukrainos prezidentas uždarė septynias televizijos stotis, įskaitant ZIK, Newsone ir 112 Ukraine ., visi kalti, kad nepalaikė savo vyriausybės. Kaip rašo Anna Del Freo: „Šią liberticidinį aktą griežtai pasmerkė, be kita ko, Europos žurnalistų federacija ir Tarptautinė žurnalistų federacija, kurios paprašė nedelsiant atšaukti veto teisę. Trys transliuotojai nebegalės transliuoti penkerius metus: juose dirba apie 1500 žmonių, kurių darbo vietoms dabar gresia pavojus. Nėra jokios realios priežasties, kodėl šie trys tinklai turėtų būti uždaryti, išskyrus Ukrainos politinės viršūnės savivalę, kuri kaltina juos keliant grėsmę informacijos saugumui ir esant „piktybinei Rusijos įtakai“. Stiprią reakciją sulaukia ir Ukrainos žurnalistų sąjunga NUJU, kuri kalba apie labai griežtą žodžio laisvės puolimą. atsižvelgiant į tai, kad iš šimtų žurnalistų atimama galimybė išreikšti savo nuomonę, o iš šimtų tūkstančių piliečių – teisė būti informuotam. Kaip matome, tai, kuo kaltinamas Putinas, iš tikrųjų įvykdė Zelenskis, o pastaruoju metu ir Europos Sąjunga, prisidėjus prie socialinių tinklų platformų. „Televizijos transliuotojų uždarymas yra viena iš ekstremaliausių spaudos laisvės apribojimo formų“, – sakė EFJ generalinis sekretorius Ricardo Gutierrezas. „Tautos privalo užtikrinti veiksmingą informacijos pliuralizmą. Akivaizdu, kad prezidento veto visiškai neatitinka tarptautinių žodžio laisvės standartų. tai, kuo Putinas kaltinamas, iš tikrųjų įvykdė Zelenskis, o pastaruoju metu ir Europos Sąjunga, prisidėjus prie socialinių tinklų platformų. „Televizijos transliuotojų uždarymas yra viena iš ekstremaliausių spaudos laisvės apribojimo formų“, – sakė EFJ generalinis sekretorius Ricardo Gutierrezas. „Tautos privalo užtikrinti veiksmingą informacijos pliuralizmą. Akivaizdu, kad prezidento veto visiškai neatitinka tarptautinių žodžio laisvės standartų. tai, kuo Putinas kaltinamas, iš tikrųjų įvykdė Zelenskis, o pastaruoju metu ir Europos Sąjunga, prisidėjus prie socialinių tinklų platformų. „Televizijos transliuotojų uždarymas yra viena iš ekstremaliausių spaudos laisvės apribojimo formų“, – sakė EFJ generalinis sekretorius Ricardo Gutierrezas. „Tautos privalo užtikrinti veiksmingą informacijos pliuralizmą. Akivaizdu, kad prezidento veto visiškai neatitinka tarptautinių žodžio laisvės standartų. „Tautos privalo užtikrinti veiksmingą informacijos pliuralizmą. Akivaizdu, kad prezidento veto visiškai neatitinka tarptautinių žodžio laisvės standartų. „Tautos privalo užtikrinti veiksmingą informacijos pliuralizmą. Akivaizdu, kad prezidento veto visiškai neatitinka tarptautinių žodžio laisvės standartų.čia ).

Būtų įdomu sužinoti, kokius pareiškimus padarė Europos žurnalistų federacija ir Tarptautinė žurnalistų federacija po „ Russia Today “ ir „ Sputnik “ užtemimo Europoje.

Neonacių judėjimai, vykdantys karinius ir sukarintus veiksmus, Ukrainoje veikia laisvai, dažnai oficialiai remiami viešųjų institucijų.

Neonacių ir ekstremistiniai judėjimai Ukrainoje

Šalis, kuri prašo tarptautinės bendruomenės humanitarinės pagalbos, kad apgintų savo gyventojus nuo Rusijos agresijos, kolektyvinėje vaizduotėje turėtų išsiskirti pagarba demokratijos principams ir teisės aktams, draudžiantiems ekstremistinių ideologijų veiklą ir propagandą.

Neonacių judėjimai, vykdantys karinius ir sukarintus veiksmus, Ukrainoje veikia laisvai, dažnai oficialiai remiami viešųjų institucijų. Tai yra: Stepano Banderos Ukrainos nacionalistų organizacija (OUN), judėjimas su nacistine, antisemitine ir rasistine matrica, jau veikiantis Čečėnijoje ir kuris yra dešiniojo sektoriaus dalis , kraštutinių dešiniųjų judėjimų asociacija, susikūrusi Euromaidano perversmo laikas 2013/2014 m.; Ukrainos sukilėlių armija (UPA); UNA/UNSO, kraštutinių dešiniųjų politinės partijos Ukrainos nacionalinės asamblėjos sukarintas sparnas; Korčinskio brolija, kuri Kijeve siūlė apsaugą ISIS nariams ( čia); Misanthropic Vision (MD), neonacių tinklas, išplitęs 19 šalių, viešai kurstantis terorizmą, ekstremizmą ir neapykantą krikščionims, musulmonams, žydams, komunistams, homoseksualams, amerikiečiams ir spalvotiems žmonėms ( čia ).

Reikėtų prisiminti, kad vyriausybė aiškiai rėmė šias ekstremistines organizacijas tiek siųsdama prezidento gvardiją į jų atstovų laidotuves, tiek remdama Azovo batalioną – sukarintą organizaciją, kuri oficialiai priklauso Ukrainos armijai. naujas Azovo specialiųjų operacijų pulko pavadinimas ir suburtas į Nacionalinę gvardiją. Azovo pulką finansuoja Ukrainos žydų oligarchas Igoris Kolomoiskis, buvęs Dnepropetrovsko gubernatorius, kuris, kaip manoma, taip pat yra „ Pravyi Sektor “ nacionalistinių grupuočių, laikomų atsakingu už Odesos žudynes, finansuotojas. Kalbame apie tą patį Kolomoiski, paminėtą Pandoros dokumentuosekaip prezidento Zelenskio rėmėjas. Batalionas palaiko ryšius su keliomis kraštutinių dešiniųjų organizacijomis Europoje ir JAV.

„Amnesty International“ po 2014 m. rugsėjo 8 d. vykusio generalinio sekretoriaus Salilo Shetty ir ministro pirmininko Arsenijaus Jaceniuko susitikimo paragino Ukrainos vyriausybę nutraukti savanorių batalionų, veikiančių kartu su Kijevo ginkluotosiomis pajėgomis, piktnaudžiavimus ir karo nusikaltimus. Ukrainos vyriausybė pradėjo oficialų šio klausimo tyrimą ir paskelbė, kad neatrodo, kad jokie Azovo bataliono pareigūnai ar kariai būtų tiriami.

2015 m. kovą Ukrainos vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas paskelbė, kad Azovo batalionas bus vienas iš pirmųjų dalinių, kuriuos apmokys JAV armijos kariai, vykdydami savo mokymo misiją „Bebaimė gvardija“ . JAV mokymai buvo nutraukti 2015 m. birželio 12 d., kai JAV Atstovų Rūmai priėmė pataisą, draudžiančią bet kokią pagalbą (įskaitant ginklus ir mokymą) batalionui dėl jo neonacių praeities. Tada pataisa buvo atšaukta spaudžiant CŽV ( čia ir čia ) ir Azovo bataliono kariai buvo mokomi JAV ( čia ir čia): "Šiuos vaikinus treniruojame jau aštuonerius metus. Jie tikrai geri kovotojai. Štai kur Agentūros programa gali turėti rimtą poveikį."

2016 m. ESBO ataskaitoje [Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija] nustatyta, kad Azovo batalionas buvo atsakingas už masines kalinių žudynes, palaikų slėpimą masinėse kapavietėse ir sistemingą fizinių ir psichologinių kankinimų metodų naudojimą. Vos prieš kelias dienas vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas regiono srities policijos vadovu paskyrė bataliono vado pavaduotoją Vadimą Troyaną.

Tai „didvyriai“, kartu su Ukrainos kariuomene kovojantys prieš Rusijos karius. Ir šie Azovo bataliono didvyriai, užuot saugoję savo vaikus, išdrįsta iš savo mėsos paversti mėsą skerdimui, įdarbindami berniukus ir mergaites ( čia ir čia ), pažeisdami JT žuvusiųjų teisių konvencijos fakultatyvinį protokolą. Vaikas ( čia ), dėl nepilnamečių įtraukimo į ginkluotus konfliktus: ad hoc teisinis instrumentas, nustatantis, kad nei valstybės ginkluotosios pajėgos, nei ginkluotos grupuotės negali būti priverstinai verbuojamas arba tiesiogiai naudojamas karo veiksmams vaiko iki 18 metų.

Prieš šiuos vaikus neišvengiamai lemta panaudoti mirtinus ginklus, kuriuos teikia ES, įskaitant Draghi Italiją, remiant „antifašistinėms“ politinėms partijoms.

Realybė ignoruojama, nes jau buvo nuspręsta provokuoti konfliktą kaip masinio blaškymosi ginklą, įteisinantį naujus laisvių suvaržymus Vakarų šalyse, pagal Pasaulio ekonomikos forumo „Great Reset“ ir Jungtinių Tautų darbotvarkės 2030 planus.

Ukrainos karas Naujosios pasaulio tvarkos planuose

Rusijos transliuotojams taikoma cenzūra aiškiai siekiama užkirsti kelią faktams paneigti oficialų pasakojimą. Tačiau kol Vakarų žiniasklaida rodo vaizdo žaidimo „ War Thunder “ vaizdus ( čia ), kadrus iš filmo „ Žvaigždžių karai “ ( čia ), sprogimus Kinijoje ( čia ), karinių paradų vaizdo įrašus ( čia ), kadrus iš Afganistano ( čia ), Romos metro ( čia ) arba mobiliųjų krematoriumų vaizdai ( čia) perduodant jas kaip tikras ir nesenas karo Ukrainoje scenas, realybė ignoruojama, nes jau buvo nuspręsta išprovokuoti konfliktą kaip masinio išsiblaškymo ginklą, įteisinantį naujus laisvių suvaržymus Vakarų šalyse, pagal Rusijos Federacijos planus. Pasaulio ekonomikos forumo „Great Reset“ ir Jungtinių Tautų darbotvarkė 2030 m .

Akivaizdu, kad Ukrainos žmonės, neskaitant problemų, kurias gali išspręsti diplomatija, yra to paties pasaulinio perversmo, kurį vykdo viršnacionalinės jėgos, kurios siekia ne taikos tarp tautų, o Naujųjų tironijos įtvirtinimo, aukos. Pasaulio tvarka. Vos prieš kelias dienas Ukrainos parlamentarė Kira Rudik, laikydamas kalašnikovą, sakė „Fox News“: „Žinome, kad kovojame ne tik už Ukrainą, bet ir už Naująją pasaulio tvarką“.

Žmogaus teisių pažeidimai Ukrainoje ir neonacių kovotojų nusikaltimai, kuriuos ne kartą smerkė Putinas, negalėjo rasti politinio sprendimo, nes juos planavo ir kurstė globalistinis elitas, bendradarbiaujant Europos Sąjungai, NATO ir Amerikos giliai valstybei . , su antirusišku tonu, kuriuo siekiama, kad karas būtų neišvengiamas, kurio tikslas – įvesti, visų pirma Europoje, priverstinį energijos normavimo ( čia ), [3] kelionių apribojimų, popierinių pinigų pakeitimą elektroniniais pinigais ( čia ir čia ) ir skaitmeninio ID priėmimas ( čia ir čia). Mes nekalbame apie teorinius projektus. Tai sprendimai, kurie turi būti priimti konkrečiai Europos lygmeniu ir atskirose šalyse.

Atrodo, kad NATO, JAV ir Europos Sąjungos intervencija Ukrainoje neturi jokio teisėtumo.

Pagarba įstatymui ir standartams

Atrodo, kad NATO, JAV ir Europos Sąjungos intervencija Ukrainoje neturi jokio teisėtumo. Ukraina nėra NATO narė, todėl jai neturėtų būti teikiama pagalba iš subjekto, kurio tikslas yra apsaugoti savo šalis nares. Tą patį galima pasakyti ir apie Europos Sąjungą, kuri vos prieš kelias dienas pakvietė Zelenskį prisijungti prie jos. Tuo tarpu Ukraina iš JAV gavo 2,5 milijardo dolerių nuo 2014 m. ir dar 400 milijonų dolerių vien 2021 m. ( čia ), plius kitų lėšų iš viso 4,6 milijardo dolerių ( čia). Savo ruožtu Putinas suteikė Ukrainai 15 milijardų dolerių paskolų, kad išgelbėtų ją nuo bankroto. Europos Sąjunga savo ruožtu išsiuntė 17 milijonų JAV dolerių finansavimą, neskaitant finansavimo iš įvairių atskirų šalių. Tačiau ši pagalba Ukrainos gyventojams buvo naudinga tik minimaliai.

Be to, Europos Sąjungos vardu kišdamasi į karą Ukrainoje Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen pažeidžia Lisabonos sutarties 9, 11 ir 12 straipsnius. Europos Sąjungos kompetencija šioje srityje priklauso Europos Vadovų Tarybai ir Vyriausiajam įgaliotiniui. Jokiu būdu jis nepriklauso Komisijos pirmininkui. Kokiomis pareigomis prezidentė von der Leyen numano elgtis taip, lyg būtų Europos Sąjungos vadovė, pasisavinusi jai nepriklausantį vaidmenį? Kodėl niekas nesikiša, ypač turint omenyje pavojų, kuris kyla Europos piliečiams dėl galimo Rusijos keršto?

Be to, daugeliu atvejų tų tautų, kurios šiandien siunčia paramą ir ginklus į Ukrainą, konstitucijos nenumato galimybės įsivelti į konfliktą. Pavyzdžiui, Italijos Konstitucijos 11 straipsnyje teigiama: „Italija atmeta karą kaip įžeidimo įrankį kitų tautų laisvei ir kaip priemonę tarptautiniams ginčams spręsti“. Ginklų ir karių siuntimas į tautą, kuri nėra nei NATO, nei Europos Sąjungos dalis, yra de factopaskelbti karą su ja kariaujančiai tautai (šiuo atveju Rusijai), todėl turėtų būti reikalaujama išankstinio svarstymo paskelbti karą, kaip numatyta Italijos Konstitucijos 78 straipsnyje: „[Parlamento] rūmai sprendžia dėl valstybės. karo ir suteikti reikiamus įgaliojimus vyriausybei“. Neatrodo, kad iki šiol rūmai būtų raginami reikštis šia prasme ar kad Respublikos Prezidentas būtų įsikišęs reikalaudamas laikytis konstitucinės nuostatos. Ministras pirmininkas Draghi, paskirtas globalistų sumaišties už Italijos sunaikinimą ir jos galutinį pavergimą viršnacionalinėms jėgoms, yra vienas iš daugelio nacionalinių vyriausybių vadovų, kurie piliečių valią laiko erzinančia kliūtimi vykdant Italijos darbotvarkę. Pasaulio ekonomikos forumas. Po dvejų metų sistemingų pagrindinių teisių ir Konstitucijos pažeidimų sunku patikėti, kad jis norės iškelti italų tautos interesus aukščiau už tų, kurie jį paskyrė į valdžią. Priešingai: kuo pragaištingesni yra jo vyriausybės priimtų sankcijų padariniai, tuo labiau jis gali laikyti save vertinamu tų, kurie jam suteikė valdžią. Per nepaprastąją psichopandeminę situaciją įvykdytas perversmas šiandien tęsiasi priimant naujus nelaimingus sprendimus, kuriuos ratifikavo parlamentas be stuburo. kuo pragaištingesni yra jo vyriausybės priimtų sankcijų padariniai, tuo labiau jis gali laikyti save vertinamu tų, kurie jam suteikė valdžią. Per nepaprastąją psichopandeminę situaciją įvykdytas perversmas šiandien tęsiasi priimant naujus nelaimingus sprendimus, kuriuos ratifikavo parlamentas be stuburo. kuo pragaištingesni yra jo vyriausybės priimtų sankcijų padariniai, tuo labiau jis gali laikyti save vertinamu tų, kurie jam suteikė valdžią. Per nepaprastąją psichopandeminę situaciją įvykdytas perversmas šiandien tęsiasi priimant naujus nelaimingus sprendimus, kuriuos ratifikavo parlamentas be stuburo.

Rusijos ir Ukrainos konfliktas yra labai pavojingi spąstai, paspęsti prieš Ukrainą, Rusiją ir Europos tautas.

Taip pat Italijos baudžiamojo kodekso 288 straipsnio pažeidimas yra leisti Italijos piliečiams – ir net daugumos vyriausybės nariams bei politiniams lyderiams – atsakyti į Ukrainos ambasadoriaus kreipimąsi dėl įtraukimo į svetimšalių legioną: „Kiekvienas [Italijos] teritorija, kuri be vyriausybės sutikimo įdarbina ar apginkluoja piliečius tarnauti [kariuomenėje] užsienio tautos naudai, baudžiama laisvės atėmimu nuo 4 iki 15 metų. Bent jau kol kas joks magistratas nesikišo, kad nubaustų už šį nusikaltimą atsakingus asmenis.

Kitas pažeidimas nustatytas dėl vaikų, gautų per surogatinę motinystę, perkėlimą iš Ukrainos į Italiją (ir tikriausiai ir į kitas tautas), kuriuos įsakė italų poros pažeidžiant Įstatymą 40/2004, kaltiesiems neskiriant jokios nuobaudos. šio nusikaltimo, taip pat jų bendrininkai.

Taip pat reikia atsiminti, kad Vyriausybės narių ar politinių lyderių pasisakymai Rusijos Federacijos ir jos prezidento atžvilgiu, taip pat sankcijos, kurios buvo priimtos Rusijai, ir pasikartojantys savavališkos Rusijos piliečių, įmonių diskriminacijos atvejai, menininkai ir sporto komandos vien dėl to, kad yra rusai, yra ne tik provokacijos, kurių reikia vengti, kad būtų galima ramiai ir taikiai išspręsti Ukrainos krizę, bet ir kelia didelį pavojų Italijos piliečių saugumui ( taip pat kitų tautų piliečių, kurie laikosi panašios pozicijos Rusijos atžvilgiu, saugumui). Tokio beprotiško nuoširdumo priežastis nesuprantama, nebent yra tyčinis noras sukelti priešingos pusės reakcijas.

Rusijos ir Ukrainos konfliktas yra labai pavojingi spąstai, paspęsti prieš Ukrainą, Rusiją ir Europos tautas.

Krizė buvo ruošiama ir kurstoma ilgą laiką, žinoma, pradedant 2014 m. baltuoju perversmu, kurio troško Amerikos gilioji valstybė antirusiškai.

Ukraina yra paskutinė sėkmingų budelių auka

Rusijos ir Ukrainos krizė staiga neprasidėjo prieš mėnesį. Jis buvo ruošiamas ir kurstomas ilgą laiką, žinoma, pradedant 2014 m. baltuoju perversmu, kurio troško Amerikos gilioji valstybė antirusiškai. Tai, be kitų neginčijamų faktų, rodo CŽV Azovo bataliono mokymai „žudyti rusus“ ( čia ), kai CŽV privertė atšaukti 2015 m. Kongreso priimtą pataisą, draudžiantį teikti pagalbą batalionui. Joe ir Hunteris Bidenas nuėjo ta pačia kryptimi. Taigi yra ilgalaikio išankstinio plano įrodymų, atitinkančių negailestingą NATO plėtrą į Rytus. Spalvota Euromaidano revoliucija, taip pat pro-NATO vyriausybės, sudarytos iš homines novi , sukūrimasparengė Pasaulio ekonomikos forumas ir George'as Sorosas, buvo siekiama sukurti sąlygas Ukrainos pavaldumui NATO blokui, pašalinant ją iš Rusijos Federacijos įtakos. Šiuo tikslu vengrų filantropų nevyriausybinių organizacijų ardomieji veiksmai, remiami žiniasklaidos propagandos, nutylėjo neonacių sukarintų organizacijų, finansuojamų tų pačių žmonių, kurie remia Zelenskį, nusikaltimus.

Tačiau jei Vakarų valstybėse pagrindinės žiniasklaidos vykdomas smegenų plovimas sugebėjo perteikti visiškai iškreiptą tikrovės naratyvą, to negalima pasakyti apie Ukrainą, kur gyventojai puikiai žino apie valdžioje esančios politinės klasės korupciją. jos atotrūkį nuo tikrųjų ukrainiečių tautos problemų. Mes Vakaruose manome, kad „oligarchai“ yra tik Rusijoje, o realybė yra tokia, kad jie yra visų pirma visoje tautų galaktikoje, kuri anksčiau sudarė Sovietų Sąjungą, kur jie gali kaupti turtus ir galią tiesiog atsiduodami užsienio „filantropų“ ir tarptautinių korporacijų nusiteikimas. Mažai svarbu, ar jų ofšorinės sąskaitos yra pagrindinė šių tautų piliečių skurdo, sveikatos apsaugos sistemos atsilikimo priežastis, perteklinė biurokratijos galia, beveik visiškas viešųjų paslaugų nebuvimas, strateginių įmonių užsienio kontrolė, laipsniškas suvereniteto ir nacionalinės tapatybės praradimas: svarbu „užsidirbti pinigų“ ir būti įamžintam kartu su politinėmis asmenybėmis, bankininkais, ginklų prekeiviai ir tie, kurie bado žmones. O paskui atvykti į madingus Versilijos ar Amalfio pakrantės kurortus puikuotis savo jachtomis ir platininėmis kortelėmis padavėjui iš Odesos arba valytojai iš Kijevo, kurie siunčia menką atlyginimą savo artimiesiems namo. Šie Ukrainos milijardieriai, dėvintys kipas, yra tie, kurie išparduoda Ukrainą korumpuotiems ir korumpuojantiems Vakarams, iškeisdami savo gerovę į savo tautiečių pavergimą pasaulį užvaldantiems lupikams. visur naudojant tas pačias negailestingas ir amoralias sistemas. Anksčiau jie sumažino Atėnų ir Salonikų darbuotojų atlyginimus; šiandien jie tiesiog išplėtė savo akiratį į visą Europą, kur gyventojai vis dar nepatikliai žiūri, kol iš pradžių įvedama sveikatos, o paskui aplinkosaugos diktatūra.

Be karo preteksto, kaip jie galėjo priversti Vakarų pasaulio tautas praryti Naujosios pasaulio tvarkos tironiją, kai pandeminis farsas išaiškino ir iškėlė į dienos šviesą BigPharma įvykdytus nusikaltimus žmoniškumui?

Kita vertus, kaip jie be karo preteksto būtų galėję pateisinti kylančias dujų ir degalų kainas, priversdami iš viršaus primesti „ekologinio“ perėjimo procesą, kad būtų galima suvaldyti skurstančias mases? Kaip jie galėjo priversti Vakarų pasaulio tautas praryti Naujosios pasaulio tvarkos tironiją, kai pandeminis farsas išaiškino ir iškėlė į dienos šviesą BigPharma įvykdytus nusikaltimus žmoniškumui?

Ir nors ES ir vyriausybių vadovai dėl gresiančios nelaimės kaltina Rusiją, Vakarų elitas demonstruoja, kad nori net sunaikinti žemės ūkį, siekdamas pritaikyti Holodomoro siaubą pasauliniu mastu ( čia). Kita vertus, daugelyje šalių (įskaitant Italiją) teoriškai kalbama apie vandens kelių privatizavimą – o vanduo yra neatimama viešoji gėrybė – tarptautinių įmonių naudai ir siekiant kontroliuoti bei apriboti žemės ūkio veiklą. Nedaug kitaip elgėsi ir NATO palanki Kijevo vyriausybė: aštuonerius metus Krymas buvo atimtas iš Dniepro upės vandens, kad būtų išvengta laukų drėkinimo ir žmonių bado. Šiandien, atsižvelgiant į Rusijai taikomas sankcijas ir didžiulį grūdų tiekimo mažinimą, galime suprasti milžiniškas Billo Gateso investicijas į žemės ūkį ( čia ), vadovaujantis ta pačia negailestinga pelno siekimo logika, kurią jau patyrė vakcinų kampanijoje.

Ukrainos žmonės yra tik paskutiniai nesąmoningi viršnacionalinio totalitarinio režimo, kuris per Covid apgaulę parklupdė viso pasaulio nacionalines ekonomiką, įkaitai.

Ukrainos žmonės, kad ir kokiai etninei grupei priklausytų, yra tik paskutiniai nevaldomi viršnacionalinio totalitarinio režimo įkaitai, kurie per Covid apgaulę parklupdė viso pasaulio nacionalines ekonomiką, viešai išsakę teoriją apie būtinybę naikinti. pasaulio gyventojų, o išgyvenusiuosius pavers chroniškai sergančiais pacientais, kurie nepataisomai susilpnino savo imuninę sistemą.

Ukrainos žmonės turėtų gerai pagalvoti apie raginimą įsikišti NATO ar ES, su sąlyga, kad tai tikrai daro Ukrainos žmonės, o ne jų korumpuoti valdovai, padedami rasistinių samdinių ir neonacių grupuočių mokant hierarchų atlyginimus. Nes nors jiems žadama laisvė nuo įsibrovėlio, su kuriuo jie dalijasi bendru religiniu ir kultūriniu paveldu, kadaise buvusios Didžiosios Rusijos dalimi, iš tikrųjų ciniškai ruošiamas jų galutinis atšaukimas, jų pavergimas Didžiajam atstatymui, kuris numato viską. išskyrus savo tapatybės, suvereniteto ir sienų apsaugą.

Tegul Ukrainos žmonės pažiūri, kas atsitiko Europos Sąjungos tautoms: klestėjimo ir saugumo miražą griauna euro paliktų griuvėsių kontempliacija ir Briuselio lobiai. Nelegalių imigrantų, kurie maitina nusikalstamumą ir prostituciją, įsiveržusios šalys; savo socialinę struktūrą sunaikino politiškai korektiškos ideologijos; sąmoningai privedė prie bankroto dėl neapgalvotos ekonominės ir fiskalinės politikos; privedė prie skurdo panaikinus darbo ir socialinio draudimo apsaugą; atimta ateitis dėl šeimos sunaikinimo ir moralinės bei intelektualinės naujų kartų korupcijos.

Kadaise klestėjusios ir nepriklausomos tautos, skirtingos savo etnine, kalbine, kultūrine ir religine specifika, dabar virto beforme žmonių mase be idealų, be vilčių, be tikėjimo ir net jėgų reaguoti į piktnaudžiavimą. ir juos valdančių nusikaltimus. Daugybė verslo klientų, pandemijos farso įvestos išsamios kontrolės sistemos vergai, net ir susidūrus su sukčiavimo įrodymais. Masė asmenų be individualios tapatybės, pažymėtų QR kodais kaip gyvuliai intensyviame ūkyje, kaip didžiulio prekybos centro produktai. Jei tai buvo visų tautų – visų be išimties – nacionalinio suvereniteto išsižadėjimo rezultatas! – kurie patikėjo save milžiniškai Europos Sąjungos sukčiai,

Ne ukrainiečiai turėtų stoti į Europos Sąjungą ar NATO, greičiau kitos tautos, kurias pagaliau priblokštų pasididžiavimas ir drąsa jas palikti, nusikratydami nuo šio šlykštaus jungo ir iš naujo atrasti savo nepriklausomybę, suverenitetą, tapatybę. ir tikėjimas. Jų pačių sielos.

Ar to jūsų tėvai norėjo, ko jie tikėjosi, ko troško, kai kartu su Vladimiru Didžiuoju priėmė krikštą ant Dniepro kranto?

Jei yra teigiamas aspektas, kurį kiekvienas iš mūsų gali atpažinti šioje krizėje, tai yra tai, kad ji atskleidė globalistinės tironijos siaubą, jos negailestingą cinizmą, gebėjimą sunaikinti ir sunaikinti viską, ką paliečia. Ne ukrainiečiai turėtų stoti į Europos Sąjungą ar NATO, greičiau kitos tautos, kurias pagaliau priblokštų pasididžiavimas ir drąsa jas palikti, nusikratydami nuo šio šlykštaus jungo ir iš naujo atrasti savo nepriklausomybę, suverenitetą, tapatybę. ir tikėjimas. Jų pačių sielos.

Kad būtų aišku: Naujoji tvarka nėra neišvengiamas likimas, ją galima sugriauti ir pasmerkti, jei tik pasaulio tautos supras, kad jas apgavo ir apgavo aiškiai identifikuojamų nusikaltėlių oligarchija, kuri vieną dieną turės atsakyti už tas sankcijas ir tuos lėšų blokus, kuriuos šiandien jie nebaudžiami taiko tiems, kurie prieš juos nesulenkia kelių.

Kreipimasis į Trečiąją Romą

Rusijai šis konfliktas taip pat yra spąstai. Taip yra todėl, kad tai išpildytų Amerikos giluminės valstybės svajonę galutinai išstumti Rusiją iš Europos konteksto jos prekybiniuose ir kultūriniuose santykiuose, įstumiant ją į Kinijos glėbį, galbūt su viltimi, kad Pekino diktatūra gali įtikinti rusus priimti socialinio kredito sistemą ir kitus Didžiojo atkūrimo aspektus, kurių Rusijai iki šiol pavyko bent iš dalies išvengti.

Putinas, nepaisant to, ar jis teisus, turi nepakliūti į spąstus, o apversti stalus, siūlant Ukrainai garbingos taikos sąlygas, nepratęsiant konflikto.

Tai spąstai ne todėl, kad Rusija klysta, norėdama „denacizuoti“ Ukrainą nuo jos ekstremistinių grupuočių ir garantuoti apsaugą rusakalbiams ukrainiečiams, bet todėl, kad būtent šios priežastys – teoriškai pagrįstos – buvo sukurtos specialiai tam, kad ją išprovokuotų ir paskatintų. įsiveržti į Ukrainą taip, kad išprovokuotų NATO reakciją, kurią jau kurį laiką ruošia gili valstybė ir globalistinis elitas. Casus belli sąmoningai suplanavo tikrieji konflikto kaltininkai, žinodami, kad jis gaus būtent tai .Putino atsakymas. Ir Putinui, nepaisant to, ar jis teisus, belieka nepakliūti į spąstus, o apversti stalus, siūlant Ukrainai garbingos taikos sąlygas, nepratęsiant konflikto. Iš tiesų, kuo labiau Putinas tikės esąs teisus, tuo labiau jam reikia pademonstruoti savo tautos didybę ir meilę savo tautai, nesiduodant provokacijoms.

Leiskite man pakartoti pranašo Izaijo žodžius: Atlaisvinkite nedorybės pančius, išardykite ryšulius, kurie slegia, išlaisvinkite sulaužytuosius ir sulaužykite visas naštas. Dalinkitės duona su alkanais, sveikinkite į savo namus vargšus ir benamius; kai pamatysi nuogą vyrą, aprenk jį ir neatsuk savo kūnui nugaros. Tada tavo šviesa iškils kaip aušra, ir tavo žaizda greitai užgis. Tavo teisingumas eis pirma tavęs, Viešpaties šlovė seks paskui tave. (Iz 58, 6–8).

Pasaulinė krizė, kuriai ruošiamasi tradicinės visuomenės žlugimui, apėmė ir Katalikų bažnyčią, kurios Hierarchiją įkaitais laiko apostatai, kurie yra valdžios dvariškiai. [4]Buvo laikas, kai popiežiai ir prelatai susidūrė su karaliais, nesirūpindami žmonių pagarba, nes žinojo, kad kalba Jėzaus Kristaus, karalių Karaliaus, balsu. Cezarių ir popiežių Roma dabar yra apleista ir tyli, kaip šimtmečius tylėjo Antroji Konstantinopolio Roma. Galbūt Apvaizda nurodė, kad Maskva, Trečioji Roma, šiandien pasaulio akyse imsis κατέχον (2 Tes 2, 6–7), eschatologinės kliūties Antikristui, vaidmens. Jei komunizmo klaidas išplatino Sovietų Sąjunga, net tiek, kad jos įsitvirtintų Bažnyčioje, Rusija ir Ukraina šiandien gali atlikti epochinį vaidmenį atkuriant krikščioniškąją civilizaciją, prisidėdamos prie taikos laikotarpio atnešimo pasauliui. Bažnyčia taip pat vėl prisikels apvalyta ir atnaujinta savo Tarnautose.

Jungtinės Amerikos Valstijos ir Europos tautos neturėtų marginalizuoti Rusijos, o sudaryti su ja sąjungą ne tik siekdamos atkurti prekybą visų gerovės labui, bet ir siekdamos atstatyti krikščionišką civilizaciją, kuri vienintelė gali išgelbėti. pasaulį nuo globalistinės techno-sveikatos transžmogiškos pabaisos.

Tegul mano žodžiai – kaip ir daugelio intelektualiai sąžiningų žmonių – padeda iškelti į dienos šviesą tų, kurie melu ir sukčiavimu pateisina savo nusikaltimus, bendrininkavimą ir korupciją, net ir šiomis didelio nerimo dėl karo Ukrainoje akimirkomis.

Baigiamieji svarstymai

Didelį susirūpinimą kelia tai, kad pasaulio tautų likimai yra elito rankose, kuris niekam neatsiskaito už savo sprendimus, nepripažįsta jokios valdžios aukščiau už save ir kuris, siekdamas savo interesų, nesilaiko. nedvejodami kelti pavojų saugumui, ekonomikai ir milijardų žmonių gyvybei, bendradarbiaudami su politikamis, tarnaujantiems ir pagrindinei žiniasklaidai. Faktų klastojimas, groteskiškas tikrovės klastojimas ir partizaniškumas, su kuriuo skleidžiamos žinios, yra greta nesutariančių balsų cenzūros ir veda prie etninio persekiojimo prieš Rusijos piliečius, kurie yra diskriminuojami būtent tose šalyse, kurios teigia, kad demokratiškas ir gerbiantis pagrindines teises.

Nuoširdžiai tikiuosi, kad mano kreipimasis dėl antiglobalistinio aljanso, kuris suvienytų pasaulio tautas priešindamosi Naujosios pasaulio tvarkos tironijai, įkūrimo bus priimtas tų, kurių širdyje yra bendras gėris, taika tarp tautų, santarvė. tarp visų tautų, laisvė visiems piliečiams ir naujų kartų ateitis. Ir dar prieš tai mano žodžiai, kaip ir daugelio intelektualiai sąžiningų žmonių žodžiai, prisidės išryškinant bendrininkavimą ir korupciją tų, kurie melu ir sukčiavimu pateisina savo nusikaltimus, net ir šiomis didžiulio nerimo dėl karo JAV akimirkomis. Ukraina.

„Tegul stiprieji mūsų klauso, kad netaptų silpni dėl neteisybės. Tegul mūsų klauso galingieji, jei nori, kad jų galia būtų ne naikinimas, o žmonių parama ir ramybės apsauga, kad būtų tvarka ir darbas“ (Pijus XII, Radijo pranešimas valstybių ir tautų vadovams, gresiančiame karo pavojuje). , 1939 m. rugpjūčio 24 d.).

Tegul Šventoji Gavėnia veda visus krikščionis prašyti Dieviškosios Didenybės atleidimo už nuodėmes tų, kurie trypia Jo Šventąjį Įstatymą. Tegul atgaila ir pasninkas skatina Viešpatį Dievą pasigailėti, kol kartojame pranašo Joelio žodžius : Parce, Domine: parce populo tuo; et ne des hæreditatem tuam in opprobrium, ut dominentur eis nationes. Atleisk savo tautai, Viešpatie, ir nepamesk savo paveldo pajuokai, tautų pajuokai (Jl 2, 17).

+ Carlo Maria Viganò, arkivyskupas, buvęs apaštališkasis nuncijus Jungtinėse Amerikos Valstijose

2022 m. kovo 6 d.

skirt.png

[1] 2011 m. Kolomoiskis kartu su milijardieriumi Vadimu Rabinovičiumi buvo vienas iš žydų Europos Parlamento įkūrėjų. Plg.http://ejp.eu/ . Atkreipkite dėmesį, kad Rabinovičius yra Ukrainos prorusiškos politinės partijos, kurios lyderį Viktorą Medvedcuką suėmė Zelenskis, Opozicinės platformos „Už gyvybę“ narys.

[2] Anot Rusijos politiko Viktoro Vladislavovičiaus Zubarevo, Valstybės Dūmos nario, Zelenskis taip pat yra įnešęs 1,2 milijardo dolerių į Dresdner banką Kosta Rikoje ir už 34 milijonus dolerių įsigytą vilą Majamyje ( čia ). Norėdami gauti išsamesnį vaizdą, žiūrėkitenepriklausomos Ukrainos tiriamosios žurnalistikos agentūros „ Slidstvo-info “ tyrimą.

[3] Pažymėtina, kad Italijos ekologinio pereinamojo laikotarpio ministras Roberto Cingolani prieš kelias dienas nusprendė parduoti dalį naftos atsargų Ukrainai „kaip konkrečią pagalbą ir energetikos fronte“, lygiai taip pat, kaip ir pandemijos metu. atidavė Kinijai milijonus kaukių, kad netrukus jas atpirktų iš Pekino.

[4] Kovo 6 d. numeryje Famiglia Cristiana yra antraštė, komentuojanti Sant'Egidio bendruomenės įkūrėjo Andrea Riccardi straipsnį: „Sustabdykime karą ir sukurkime naują pasaulio tvarką“.

Vertė google vertėjas

Šaltinis: remnantnewspaper.com