JAV siekia įvelti Ukrainą ir Lietuvą į karinį konfliktą prieš Rusiją

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jav-... 2022-01-25 20:16:00, skaitė 455, komentavo 9

JAV siekia įvelti Ukrainą ir Lietuvą į karinį konfliktą prieš Rusiją

Pareiškimas, kad JAV leis pardavinėti ginklus Baltijos šalims Ukrainai pasako, kad JAV manipuliuoja valstybėmis, kurios turi bendrą sieną su Rusija bandant išprovokuoti karinį konfliktą ir įvelti tas valstybes į tai. Stebint viešąja erdvę vakarų ir kartu rytų matosi, kad Rusija, Ukraina ir tuo labiau Baltijos šalys jokio karo nenori ir neplanuoja, suprantama, kad Rusija nenori Nato bazių prie savo sienų, nenori raketų tenai, kurių skridimo laikas bus labai trumpas, o kaip tik nori susitarti ir tai siūlo raštiškai, kad prie jos sienų valstybės būtu neutralios. Labiausiai suinteresuotas karu yra tas, kas dabar apie tai daugiausia kalba ir skleidžia tą propagandą.

Vakarų ir mūsų masinio dezinformavimo priemonėse (kurios šoka pagal globalistų retoriką) paskutiniu metu be perstojo skleidžiama karo propaganda, jos tikslas yra, kad visuomenės būtu paruoštos tam galimam karui. Nuo seno žmonijos istorijoje prieš prasidedant karui būdavo paruošiama visuomenė, užprogramuojama taip sakant, lygiai tas pats vyksta ir šiuo metu.

Iš visų paskutinio meto įvykių matosi, kad Nato, kurios svarbiausioji šalis yra JAV nėra taikos siekianti organizacija, jeigu būtu kitaip kalba eitu ne apie ginklų pardavimus galimo konflikto šalims, o apie tų šalių susodinimą už derybų stalo.

Jūs paklausite, o kas suinteresuotas karu, atsakymas paprastas, daugelį paskutinių dviejų šimtų metų karinių konfliktų, Antrąjį Pasaulinį karą sukėlė tos pačios jėgos, kurios ir šiandiena kursto naują karą, nes iš karo visada labai gerai uždirbo arba užgobė naujas teritorijas, jų resursus, kaip sakoma nieko naujo skleidžiama dūmų uždanga prisidengiant gražiais tikslais, o iš tikro siekiant pasipelnyti.

Kodėl Lietuva vykdo politiką nukreiptą prieš Kiniją, Rusiją, todėl, kad tokie yra JAV interesai susilpninti tas šalis, kad nesusvyruotu pačios dominavimas pasaulyje ir iš to gerai uždirbti, o Lietuva, jos žmonės sumokės didelę kainą už tokią marionetinę politiką.

expressinfo.eu