Vytautas Landsbergis. Kaip panaikinti Lietuvą

Autorius: Vytautas Landsbergis Šaltinis: http://landsbergis.lt... 2022-01-24 21:59:00, skaitė 1084, komentavo 30

Vytautas Landsbergis. Kaip panaikinti Lietuvą

Draugas Šėtonas tikrai norėtų panaikinti Lietuvą. Ne tiktai norėtų, bet ir nori, aistringai trokšta. Lietuva jam trukdo. Drg. Šėtono svaja ir tikslas yra nusitempti visus žmones į nevilties ir pagiežos pragarą.

Žmonės, kurių jau nepalaiko ir neremia jų žmoniškumas, tarpusavio pagarba ir solidarumas. Tegul jie nugarma, kaip slidžių ir piktų gyvačių lizdas, kaip viens kitą susigėlę skorpionai. Tokia žmonija, tai drg. Šėtono idealas.

Jis investavo daug ir tikisi nebepaleisti mūsų iš nagų. Priekinės jo kojos dar turi į save lenktus kablius, kai užpakalinės – tik trypiančias kanopas.

O Lietuva trukdo! Joje dar būna gėrio proveržių, kurie stabdo „progresą“, progresuojančią pragarmės ligą. Lietuvoje dar ne kiekvienas nekenčia kaimyno, mokytojo, savęs ir savo pačių išsirinktos valdžios.

Tai atsilikusi šalis, vėluojanti į pragarą.

Taip širsta Šėtonas. Pagrįstai, ar ne? Bet mes dar galim jam padėti.

Stokim į bliovikų klubą, kuris nubliaus kiekvieną kitokį. Taip artėsim į tobulą, nesupriešintą visuomenę, kurioje drg. Šėtonas nebeturės priešų, šį tą pašnekančių apie artimo meilę ar bendrąjį gėrį.

Velniop!

Tokie negaus žodžio, nes jie niekam neįdomūs.

Net kunigai, kurie seniau užsimindavo apie artimo meilę ir gerąjį Dievą, dabar kalbės nuodingai arba išsigandę. Niekam nesinorės likti be klausytojų.

Taip jau matomas, įžvelgiamas savaiminis Lietuvos pasinaikinimas. Nebereikės jokiems atvykėliams naikinti. Tačiau norint dar ir paspartinti vietinį pasaulio nykio kursą pagal drg. Šėtono krypties gairelę, gali atrodyti, kad Lietuva vis dėlto lėtina kenkdama bendrai pragarmei. Natūralu, kad kitos tautos imsis priemonių.

Lietuvai, jau nugriaužtai iš Rytų, teks arba naikintis pagal bendrą klaidingą planą, arba ji bus panaikinta.

Kai kurie romantikai tikisi, kad jos vardas kuriam laikui dar liks geografijos archyvuose.