„Ačiū“ Lietuvos bepročiams

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/aciu... 2022-01-20 04:14:00, skaitė 420, komentavo 2

„Ačiū“ Lietuvos bepročiams

Dėka Lietuvos bepročių, sugriauti iki šiol buvę puikūs santykiai su Baltarusija. Mūsų bepročių dėka, Lietuvos pašonėje išdygo nauja branduolinė elektrinė. Lietuvos geležinkeliai ir jūrų uostas jau skaičiuoja milijoninius nuostolius. Lietuvos ekonomika sąmoningai žlugdoma, o žlugdytojai sako, kad Sausio 13-osios minėjime buvo susirinkę „ne žmonės“, „pamišėliai“, „jedinstvinininkai“, „penktoji kolona“ ir pan.

Dėka Lietuvos bepročių, Lietuva pašonėje jau turi ne tik branduolinę elektrinę, bet greitu laiku turės ir branduolinį ginklą. Jungtinės Valstijos nerimauja, kad Rusijos karių atvykimas į Baltarusiją dalyvauti pratybose gali nulemti nuolatinį rusų pajėgų, galbūt įskaitant ir branduolinių ginklų, dislokavimą šioje šalyje. Taip antradienį reporteriams sakė Valstybės departamento aukšto rango pareigūnas.

Ir dabar užsiduokite sau vieną klausimą: ar Baltarusija būtų ėjusi ta linkme, jeigu nebūtų suorganizuotas perversmas su JAV, Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos vasalais ir bandymas nužudyti Aleksandrą Lukašenką?

A. Lukašenkai tiesiog nebeliko kitų šansų, todėl jis stačia galva puolė „į Rusijos glėbį“. „Ačiū“ seniui Landsbergiui ir jo šaikai, taip pat padėkoti turime ir kitiems pimpačkiukams, tame tarpe ir Nausėdai, kuris stovėjo „Baltijos kelyje“ prieš Baltarusiją.

Reikia padėkoti ir visiems Seimo nariams, kurie balsavo už tai, kad Baltarusijoje vykę prezidento rinkimai būtų nepripažinti, o šiuose nepripažintuose rinkimuose laimėtoja pripažinti Svetlaną Tychnovskają.

Kiek mes dar kentėsime šitų bepročių vykdomą beprotišką, prieš Lietuvą vykdomą politiką?!

Egidijus Paulauskas