Šiandien 14:15 val. KGB-gardo gyventojai ir vėl teis Lietuvos patriotę mokytoją Astrą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-01-18 05:42:00, skaitė 756, komentavo 8

Šiandien 14:15 val. KGB-gardo gyventojai ir vėl teis Lietuvos patriotę mokytoją Astrą

Vakar vakare gerb. mokytojai Astrai Astrauskaitei perdaviau Helsinkio grupės nario Arnoldo Taujansko susirūpinimą dėl prieš ją organizuojamų teismų, jos sąmoningo išjungimo iš politinio Lietuvos gyvenimo. Žinojau, kad Astrai buvo uždrausta dalyvauti Sausio 13 žuvusiųjų minėjime prie Seimo ir kituose renginiuose.

Gerb.Astra man parašė:

Sveiki, Gerb. Algimantai. Rytoj, 14:15 val. 009 salėje vyks teismo posėdis dėl Vilniaus apskr. policijos man skiriamos baudos, net ribojant mano pilietines teises dalyvauti viešuose renginiuose. Buvau kviesta ir į man keliamos baudžiamosios bylos klastojime dėl mano „organizuojamo karinio perversmo“. Ačiū už pagalbą, viešumas tikrai nepakenktų. Pagarbiai, mokytoja Astra“

Lietuvoje susiformavusią vietinę Giluminę valstybę aš pavadinau „KGB-gardu“. Tai publika, kuri per Sausio 13 aukų minėjiimą nuo Tautos atsitvėrė gardais, policijos ir kariuomenės kordonais, kuri niekina piliečius, juos vadina „jedinstveninkais ir fašistais“. 

Ši „KGB-gardo“ Lietuvos giluminė valstybė valdo saugumą, prokuratūrą, teismus, vyriausybę, seimą, žiniasklaidą, finansus, trypia Lietuvos konstituciją ir pati tarnauja globaliai Giluminei valstybei. 

Šio KGB-gardo gyventojai, jų vaikai, anūkai - siejami KGB-praeities, savo 75-ties metų KGB-istinės praeities slėpimu. 

Visi jie yra valdomi, todėl labai tinkami tarnauti globaliai Giluminei valstybei ir naikinti Lietuvos valstybę, lietuvių Tautą. Iš šio globalizmui tarnaujančio KGB-voratinklio ir kilo „Globali Lietuva“, dėdulės ir jų anūkai, magnolijos, Sausio 13 aukų minėjimas su masonų simboliu neužmirštuole rankose.