Indrei Makaraitytei Sausio 13 vaidenasi Kremlius: puola Puidoką ir Gabrilavičių

Autorius: Indrei Makaraitytei Sausio 13 vaidenasi Kremlius Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-14 19:58:00, skaitė 556, komentavo 6

Indrei Makaraitytei Sausio 13 vaidenasi Kremlius: puola Puidoką ir Gabrilavičių

Naciukų Lietuva autorė pasireiškė Facebook analizuodama mitingą: 

,,Čia buvo fb platybėse žmonių, abejojančių, kad prokremlinės organizacijos prisidėjo prie protesto. Lietuva tokia laisva, kad šie veikėjai patys pasigiria, ką jie veikia, ką organizuoja, ką palaiko ir su kuo jiems pakeliui.

Tik pasiskaityti reikia tiems abejojantiems.

Marius Gabrilavičius, dar kitaip - Maximalietis, atviras Putino ir Lukašenkos šlovintojas, nė kiek to neslepiantis, niekinantis Vakarų demokratiją ir jos vertybes.

Jo knygą populiarina taip pat šiame proteste plyšavęs ir jį transliavęs neformalios pronacistinės partijos veikėjas Kipras Valentinavičius, kuris sėdi vienoje valtyje su Antanu Kandrotu - Celofanu. Seime M. Gabrilavičiaus protežė - Mindaugas Puidokas, su kuriuo bendrų renginių fotografijų galima būtų priskaičiuoti bent tiek, kad gal ir neužtektų rankų pirštų.

Ir visus juos buvo galima sutikti šiandien prie Seimo, minioje, nušvilpusioje ne tik politikus, bet ir baubusius kalbant vienuolei Bernadetai Mališkaitei. Vienai iš „Lietuvos katalikų bažnyčios kronikos“ bendradarbių, už savo pasiaukojimą pelniusiai Laisvės premiją."

MakarautyteMinfo.jpg