Aurimas Guoga: ​Surinkta įrodymų Niurnbergui-2

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-09 19:58:00, skaitė 358, komentavo 5

Aurimas Guoga: ​Surinkta įrodymų Niurnbergui-2

Antroji ypatinga žinia, kurią žadėjau vakar - užsienyje teisininkų grupė surinko pakankamai įrodymų, kad farmacijos pramonė atlieka piktybinius eksperimentus prisidengę vakcinomis nuo kovydo.

Už šią žinutę dėkui Sauliui Laurinavičiui. 

Tarptautinė teisininkų grupė, vadovaujama Reinerio Fuelmicho, tvirtina aptikusi teisiškai galiojančių įrodymų, kad vykdomi nežmogiški medicininiai eksperimentai.

Išanalizavę farmacininkų preparatų poveikį jie aptiko, kad jis itin priklauso nuo siuntos. Injekcijos iš daugumos siuntų jokių rimtesnių padarinių nesukelia, tačiau maždaug kas 200-oji lemia daug mirčių ir rimtos žalos sveikatai.

Vadinasi, farmamafija eksperimentuoja su žmonėmis, tyrinėja kaip organizmas reaguoja į medžiagas, kur yra viršutinė koncentracijos riba.

Priminsiu, kad tokia veika puikiai įsipaišo į Klauso Schwabo Didžiojo perkrovimo strategiją, kuri dėl numanomos pažangos verčia mus keisti nusistovėjusį gyvenimo būdą. 

Lietuvoje dar neaišku ar šie įrodymai galios. Kaip paaiškėjo prieš kelias savaites, preparatai tiekiami be partijų numerių, kam leidimą davė asmeniškai Dulkys. Tačiau tai dar nereiškia, kad mūsų nuodytojų šie atradimai neinkriminuos. 

Tuo tarpu Reineris Fuelmichas baigia savo pasakojimą tuo, kad jei šie įrodymai bus pripažinti pagrįstais, farmamafijai gresia likvidavimas dėl to kad baudos bus nepakeliamos.