SEL’as pavyzdį paėmė iš žydų ir Vytauto Landsbergio

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/sela... 2021-12-30 00:20:00, skaitė 711, komentavo 7

SEL’as pavyzdį paėmė iš žydų ir Vytauto Landsbergio

Chanuka (hebr. ‏חֲנֻכָּה‏‎) – žydų šventė pergalės II a. pr. m. e. prieš užkariautojus graikus, siekusius primesti žydams helenų religiją, garbei. Šventė prasideda hebrajų kalendoriaus kislevo mėnesio 25 dieną (pagal Grigaliaus kalendorių švenčiama lapkričio–gruodžio mėnesiais). Žydai visame pasaulyje šią šventę švenčia aštuonias dienas.

Uždegti aštuntos Chanukos žvakės ir pašvęsti kartu su žydų bendruomene atvyko ir gausus Lietuvos politikų būrys – Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, Vilniaus meras Remigijus Šimašius ir, žinoma, Lietuvos prezidentas Vytautas Landsbergis. Pastebėta, kad Landsbergių režimo atstovams kaukės yra nebūtinos. SEL’as, rengdamas grandiozinį koncertą, kuriame daug žiūrovų buvo pastebėti be kaukių, turbūt, pavyzdį paėmė iš žydų bendruomenės, nes jiems taip galima! Tik bėda ta, kad Egidijui Dragūnui už tai teks atsakyti, nes jam pradėtas ikiteisminis įvykis.

Audrą sukėlusio SEL koncerto atgarsiai: policija ėmėsi pranešimų ir dėl  vagysčių, ir dėl kaukių | KaunoDiena.lt

O gal mes nežinome ir policija jau užvedė bylą prezidentui Vytautui Landsbergiui už tai, kad jis jau sistemingai ir piktavališkai viešose vietose atsisako tinkamai dėvėti visiems būtinas medicinines kaukes?..