Netikėta tiesa apie Lietuvos draugą Saakašvilį

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/netik... 2021-12-02 15:40:00, skaitė 585, komentavo 2

Netikėta tiesa apie Lietuvos draugą Saakašvilį

Vienos Ukrainos televizijos eteryje nuskambėjo Ukrainoje (ir Lietuvoje) neįprasta buvusio Gruzijos prezidento, Ukrainos politinio veikėjo, gero Lietuvos draugo Michailo Saakašvilio valdymo ir nuopelnų Gruzijai interpretacija.

Kalbintas Gruzijos politologas pasakė, kad gruzinai neina masiškai palaikyti dabar teisiamo Saakašvilio.

Pasak politologo, Saakašvilis dabar „pjauna tai, ką pasėjo“. Jį teisia teisėjai, kuriuos jis pats ir paskyrė.

Pats Saakašvilis jau pripažino, kad tinkamai neįgyvendino teisinės sistemos reformos. (O juk Ukrainoje, Lietuvoje ir dar daug kur jis buvo garbinamas kaip vienas didžiausių visų valstybės gyvenimo sričių reformatorių.)

Negana to, pasak politologo, Saakašvilis dar turi atsiprašyti Gruzijos už savo nusikaltimus, nes jo valdymo metu buvo pažeidinėjamos žmogaus teisės ir daug piliečių nukentėjo.

Ekspertai.eu primena, kad Lietuva remia Ukrainą ne tik finansais ir karinėmis priemonėmis, bet taip pat komandiruoja daug specialistų ir politikų, kurie padeda mūsų kaimynui geriau įveikti korupciją, sparčiau artėti prie vakarietiškos kultūros ir integruotis į Europos Sąjungą bei NATO.

O oficialus Lietuvos atstovas Ukrainos kare su Rusija Jonas Ohmanas valstybinio transliuotojo eteryje yra informavęs, kad ukrainiečiai šiame kare stengiasi žudyti pirmiausia būtent rusų tautybės žmones.

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.