Neteisėti migrantai grasina vaikus mesti į vandenyną Prancūzijoje, o Baltarusijoje juos marina miške

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-01 21:24:00, skaitė 496, komentavo 3

Neteisėti migrantai grasina vaikus mesti į vandenyną Prancūzijoje, o Baltarusijoje juos marina miške

„Svetima siela – tamsumos“, - sakė rašytojas Antonas Čechovas. O šantažuoti, kad sunaikinsi savo vaiką? Kokią sielą reikia turėti? Neįmanoma? Ne, įmanoma.

Prancūzijos vidaus reikalų ministras Gerald Darmananin teigė, kad neteisėti migrantai, grasino išmesti kūdikius už borto į Lamanšo sąsiaurį, jei policija bandys sustabdyti jų išvykimą į Jungtinę Karalystę.

Sekmadienį spaudos konferencijoje vidaus reikalų ministras Darmaninas kalbėjo, kad nelegalūs migrantai bando šantažuoti Prancūzijos valdžios institucijas, kad šios leistų jiems perplaukti Lamanšo sąsiaurį.

"...migrantai naudojo kūdikius ir grasino įmesti juos į vandenį už kelių metrų arba ant variklio, jei [Prancūzijos policija] atvyktų jų sulaikyti", - sakė Darmaninas ir pažymėjo:

"Kaip vidaus reikalų ministras kartoju, kad nurodymas yra nesikišti. Negalime kelti pavojaus vaikų, senų žmonių, kurie kartais išmetami į jūrą, gyvybėms. Tai yra pastebėjimas, kurį Prancūzijos policija, deja, daro jau daugelį metų."

Breitbar rašoma, kad 2020 m. Jungtinės Karalystės žiniasklaidoje buvo teigiama, kad prancūzams nepavyksta sulaikyti migrantų jūroje, nes "prancūzų patruliniams laivams priartėjus prie pripučiamų valčių su standžiais korpusais, migrantai grasina šokti per bortą arba išmesti savo vaikus į vandenį, kad pareigūnai negalėtų jiems padėti".

Baltarusiškos propagandos scena

O ar ne tas pats vyksta mūsų pasienyje su Baltarusija?

Dešimt tūkstančių neteisėtų migrantų ir šiandien su vaikais sėdi Lenkijos ir Lietuvos pasienyje. Juos siūlo parskraidinti į namus, bet jie atsisako, sąmoningai žaidžia vaikų gyvybėmis.

Vaikas ant rankų, tai kvailų europiečių ašaros, jūros gailesčio šitiems aferistams. O jei taip miške apsigyventų europietės? Iškeltų baudžiamąsias bylas, atimtų vaikus!

Tai kodėl pas mus dvigubi standartai? Mūsų sorošinė žiniasklaida ir sorošiniai seimūnai, su vazelinu tepamais užpakaliais, labai jautrūs šitų laukinių žmonių vaikų kančioms. Gal tai lemia jų polinkis į pedofiliją?

image.png

2015 m. paskendusio siro Alano Kurdi nuotrauka nedelsiant apskriejo visą pasaulį ir suvirpino milijonų širdis. Po to, neva keršydama ir už šį žuvusį vaiką, JAV koalicija dienų dienas bombardavo Siriją, o Angela Merkel, rodydama šią nuotrauką vokiečiams, atvėrė Europos duris milijonams musulmonų ir gaujoms infiltruotų islamo teroristų.

2017 m. Barselonoje islamo teroristai nužudė Ispanijos berniuką (žiūr. nuotrauką, dešinėje). Šio nužudyto berniuko nuotraukos nerodė, dėl jo žūties neliejo krokodilo ašarų.

Pi-news rašė: „Įsidėmėkite, vienos nuotraukos bus panaudotos, kad manipuliuoti jumis, kad atidaryti sienas, kad spausti ašaras, kada kalba eina apie melagingus pabėgėlius ir tautų perkraustymo politiką ir baltosios rasės išstūmimą. Kitų nuotraukų neparodys, kad jūs nematytumėte kančių, kurias sukelia manipuliacijos ir jūsų kvailumo išnaudojimas“.

Darja Aslamova savo reportaže iš Sirijos apie Alano Kurdi istoriją rašė: „Pavyzdžiui, tėvas šio nelaimingo paskendusio trijų metų berniuko Alano Kurdi, kurio fotografija apskriejo visą pasaulį, kiek aš žinau, ruošėsi į Europą, kad įsistatytų naujus dantis, bet jis nenupirko savo vaikui gelbėjimo liemenės, kuri kainuoja centus…“

Vakar LRT ir vėl liejo krokodilo ašaras, rodė siužetą, įleisti sergantys vaikai, mamos, priedo dar dvi migrantės iš Somalio...

 Artimuosiuose Rytuse, Afrikoje gimstamumo rodiklis kelis kartus didesnis už europietišką. Todėl vaikų jiems pakaks, kad organizuoti, kartu su Lukašenka, šitą gailestingumo cirką, kurio tikslas – parazitinis gyvenimas Vokietijoje. Kaip teisingai sakė Antonas Čechovas „svetima siela – tamsumos.“

Mano tradicinis klausimas: "Kodėl mūsų valdžia taip myli viso pasaulio perėjūnus, bet taip nekenčia ir išnaudoja savo tautiečius? Kokias gi reikia turėti baisias sielas, ar jų iš viso neturėti!"

Šaltiniai:

https://www.breitbart.com/europe/2021/11/30/french-minister-migrants-threatened-to-throw-babies-into-english-channel/
https://www.dw.com/ru/polsha-naschitala-v-belarusi-10-tysjach-stremjashhihsja-popast-v-es-migrantov/a-59981496
http://lebionka.blogspot.com/2017/08/du-zuve-vaikai-siras-alanas-kurdi-ir.html
http://www.pi-news.net/zwei-tote-kinder-aber-lueckenjournaille-nur-an-einem-interessiert/
https://lebionka.blogspot.lt/2017/08/jav-yra-europos-okupacijos-migrantais.html
https://lebionka.blogspot.com/2019/02/baltosios-rases-nykimas-tragiska.html