Esu sąmokslo auka

Autorius: Andrius Navickas Šaltinis: https://andriusnavickas.lt/esu... 2021-12-01 02:45:00, skaitė 645, komentavo 7

Esu sąmokslo auka

Įtariau tai, bet dabar vis tvirčiau tai žinau. Nesugebu išsiaiškinti, ar esu skriaudžiamas kokio nors galingo veikėjo ar visos slaptos organizacijos.

Jau metai esu naujos kadencijos Seime. Nieko nebūčiau įtaręs, jei ne daugybė laiškų, kuriuos gaunu elektroniniu paštu ir socialiniuose tinkluose, kurių autoriai tvirtina, kad balsavo už mane, o dabar nusivylė.

Dauguma tų žmonių skelbia tokius dalykus, jog ir man norisi būti nuo jų kuo toliau. Manęs nestebina, kad mano mintys ir veiksmai jiems nepatinka. Tačiau negaliu nekreipti dėmesio į tai, kad, jei jie iš tiesų balsavo už mane (juk jie vertybių žmonės ir nemeluoja), tai kodėl jų balsai man nebuvo įskaičiuoti? Priešingu atveju, pirmumo balsais būčiau buvęs pakylėtas bent jau į pirmąjį penketuką. Paaiškinimas vienas – kažkas pavogė man skirtus balsus. Prašau grąžinti.

Dar svarbiau – prašau grąžinti visus Sorošo, Bilo Geitso, Pasaulinio žydų ir masonų bei gėjų sąmokslo vadovybės ir visų kitų organizacijų pinigus, kurie, pasak gerai informuotų šaltinių, turėjo mane pasiekti. Turiu daugybę liudininkų kurie tvirtai žino, kad man sumokėjo už paramą Partnerystės įstatymui, Prezidento juodinimą, vyskupų ir Širinskienės kritiką, tautinių vertybių išsižadėjimą ir daugelį kitų dalykų.

Šiuo atveju įmanomi keli scenarijai: pirma, įvyko techninė klaida ir visi mano rėmėjai turi neteisingą mano asmeninės sąskaitos banke numerį. Todėl pinigai keliauja kažkam kitam, o tas žmogelis galvoja, kad taip Viešpats jį ar ją laimina ir tyli, bijodamas nubaidyti sėkmę. Antras variantas, kažkas sugeba perimti man siunčiamus pinigus ir todėl manęs jie nepasiekia. Šiuo atveju verta būtų kreiptis į teisėsaugos institucijas, tačiau šiais sąmokslo laikais negali būti tikras kieno jos pusėje.

Kas galėtų paneigti, kad tie žmonės, kurie „apiplėšė“ mane per rinkimus, neįskaičiavę balsų, dabar tęsia „plėšikavimą“, blokuodami pinigus. Gal derėtų kreiptis į Lukašenką, nes, girdėjau, jį taip pat visi skriaudžia. Tačiau jis labai užimtas dabar. Tad man telieka išlieti savo susirūpinimą viešai. Tikiuosi užuojautos ir kompensacijos.