Afrikos Omikronas atskuba taisyti žlugusios eksperimentinių preparatų reputacijos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-28 21:15:00, skaitė 671, komentavo 1

Afrikos Omikronas atskuba taisyti žlugusios eksperimentinių preparatų reputacijos

Lapkričio 26 d. PSO sars-cov-2 variantą B.1.1.1.529 pavadino "susirūpinimą keliančiu variantu" ir oficialiai suteikė jam pavadinimą "Omicron". Paniškai išgąsdinta Europa stabdo oro skrydžius į Afriką

Afrikietis atskubėjo pačiu laiku. Vakcinų reputacija žlugo: kuo daugiau skiepija, tuo daugiau sergančių. Globalistai ir Bid-pharma džiaugiasi, bus ant ko suversti kaltę.

Virusologams tai nebuvo naujiena. Mutacijų tūkstančiai, o skelbiami nauji „variantai“ - tai tik įrankiai, kuriais siekiama ištempti istoriją ir laikyti žmones įtampoje.

Afrikos variantas atsirado, manoma, mutavęs negydomame AIDS sergančiame ligonyje (sergantys žmonės yra terpė pavojingoms "mutacijoms"). Sakoma, kad jis turi dvigubai daugiau mutacijų už Delta variantą. Mokslininkai numato, kad virusas bus labiau linkęs užkrėsti - arba pakartotinai užkrėsti - žmones, kurie turi imunitetą ankstesniems variantams, o tai labiau gąsdins žmoniją, silpnina natūralų imunitetą.

Eksperimentinių vakcinų gamintojai džiaugiasi – jie toliau „tobulins“ savo marmalus, toliau badys žmoniją, tapusią eksperimentinėmis žiurkėmis, melš milijardus dolerių ir eurų.

Afrikoje nėra Covid krizės, nors tai labai mažai vakcinuotas žemynas, pats skurdžiausias, tankiai apgyvendintas, čia gyvena daugiau AIDS sergančiųjų nei visame likusiame pasaulyje kartu sudėjus.

Didelėje Afrikos dalyje yra endeminių ligų, kurios didžiojoje Vakarų pasaulio dalyje yra beveik išnykusios. Cholera, vidurių šiltinė, geltonoji karštligė, tuberkuliozė, maliarija. Galimybės gauti švaraus vandens ir sveikatos priežiūros paslaugų yra ribotos.


A.a. Tanzanijos prezidentas Džonas Magufuli

Afrikos valstybių vadovai buvo nelinkę patikėti pasakomis apie „pandemiją“, o Tanzanijos prezidentas Džonas Magufuli atliko PGR tyrimus ir nustatė, kad koronavirusu „serga“ vaisiai ir žvėrys. Po to Magufuli PSO ekspertus išvijo lauk, bet staiga mirė. Po jo mirė kovidą neigęs Burundžio prezidentas Pjeras Nkurunziza. Kovidas buvo įteisintas.

Manoma, kad Omikrono variantas gali būti bandymu labiau įtraukti Afriką į kovidinę aferą, kuriai kiti žemynai galutinai paklusta.

Mokslininkai tikisi, kad neseniai patvirtinti antivirusiniai vaistai, tokie kaip Merck tabletės, veiks prieš naująjį variantą. "Naujasis variantas" jau apibūdinamas kaip potencialiai atsparus vakcinoms, bet NE naujiems antivirusiniams vaistams. Tai suteiks vyriausybėms pretekstą paskubomis patvirtinti tabletes,  kaip tai buvo padaryta su vakcinomis. Manoma, kad tyrimai bus "greiti". Tam atsirado pasiteisinimas. 

Prieš Kalėdas sukeltas išgąstis neleis kristi Big-pharma akcijoms, ko šios ir siekė. 

Nuorodos:

https://www.welt.de/politik/deutschland/article235327908/Omikron-Infektionen-Deutschland-Oesterreich-In-diesen-Laendern-ist-die-neue-Variante-angekommen.html

https://ru.euronews.com/2021/11/27/omicron-south-africa-tourists-stranded

https://off-guardian.org/2021/11/27/the-omicron-variant-magic-pills-or-solving-the-africa-problem/

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/tanzanijos-prezidentas-dzonas-magufuli.html