LRT „tiriamoji žurnalistika“, ar irstančio landsbergizmo lavono pirstelėjimas?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-22 17:19:00, skaitė 1158, komentavo 29

LRT „tiriamoji žurnalistika“, ar irstančio landsbergizmo lavono pirstelėjimas?

Kai žmogus miršta, jo žarnyne gyvenanti mikrobionta dar kurį laiką tęsia savo gyvenimo kelią ir išskiria metaną, kitus metabolitus. Tokių štai dujų išsiveržimą žmonės vadina „lavono pirstelėjimu.“

Tai, ką vakar 21 val. parodė LRT, kaip tik ir buvo štai toks „lavono pirstelėjimas“, o ne anonsuota „tiriamoji žurnalistika“. Kalbu apie LRT Tyrimų skyriaus dokumentinį filmą „Riaušių anatomija.“ Žiūr. čia:

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000187396/lrt-tyrimu-skyriaus-dokumentinis-filmas-riausiu-anatomija

Dežavu! Tarytum, jau ne kartą matyta. Žinoma, matyta. Dar anais gūdžiais sovietiniais laikais. Lygiai taip buvo nušviečiami įvykiai Kaune po Romo Kalantos susideginimo, Laisvės Lygos mitingas prie Adomo Mickevičiaus paminklo, lygiai taip pat buvo pritempinėjami „faktai“, skirti juodinti antisovietinius disidentus, žmogaus teisių gynėjus, sovietinio „rojaus“ baisuoklius - „buržuazinius nacionalistus“.

image.png

Man 70 metų, todėl panašius sovietinio lavono propagandos „pirstelėjimus“ man ne kartą teko uostyti sovietinėje mano jaunystėje. Tai toks pats stilius, tokia pati komunistinė stilistika. O kaip kitaip, juk LRT tai ir yra sovietinį marksizmo profesorių, pasiskelbusį valstybės vadovu, aptarnaujanti žiniasklaidos priemonė, pavogta iš Tautos ir skirtą garbinti šį marksistinį mastodontą ir aptarnauti jo kišeninę neomarksistinę partiją.

LRT lavono pirstelėjime susimaišė viskas: priverstinė vakcinacija, piliečių pasipriešinimas LGBT puolimui prieš šeimą ir iškrypimų propagandai, „Šeimų sąjūdžio“ renginiai, policijos perteklinis jėgos demonstravimas prieš taikius piliečius, organizuotos pareigūnų provokacijos, privačių portalų žurnalistai, vykdantys savo konstitucinę teisę informuoti visuomenę ir įvykius filmuojantys vaizdo kameromis ir t.t.

Tai mano pirmas įspūdis, pamačius LRT propagandistų sukurtą šlamštą. Šitie dresuoti pudeliai nesugeba sukurti net kokybiško propagandinio filmo, nors kasmet ištratina šimtus milijonų mokesčių mokėtojų eurų.

Tai „Dviračio žinių“ ir lenkus šaudančio Arūno Valinsko lygis, tai Ritos Miliūtės ir jos šuniuko „proto“ lygis. Tai dar vakar mirusio landsbergistinio LRT lavono pomirtinis pirstelėjimas.

LRT nuotraukos.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

LDiena.lt Nesusilaikiau ir aš nepadėkojęs LRT prostitutėms ir prostitutams:

https://youtu.be/QhZ0dz3Yo24