Gydytojo Vladimiro Zelenko bomba. Prof.Valentinas Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-20 19:07:00, skaitė 859, komentavo 3

Gydytojo Vladimiro Zelenko bomba. Prof.Valentinas Katasonovas

"Biblijoje Nojus taip pat buvo sąmokslo šalininkas, kol nepradėjo lyti."

Gydytojo Vladimiro Zelenkos vardas dabar žinomas visame pasaulyje. Jis yra amerikiečių gydytojas, gimęs 1973 m. TSRS. JAV jis atsidūrė būdamas vaiku, ten įgijo medicininį išsilavinimą ir tapo šeimos gydytoju.

Jis išgarsėjo 2020 m. kovą, kai pasiūlė savo gydymo schemą - COVID-19 (pagrįstą trijų vaistų: hidroksichlorochino, cinko sulfato ir azitromicino vartojimu). Po kurio laiko jis įrodė savo metodo veiksmingumą, pastatydamas ant kojų JAV prezidentą Donaldą Trumpą, Brazilijos prezidentą Jairą Bolsonaro ir buvusį Izraelio sveikatos apsaugos ministrą Jakovą Litzmaną. Praėjusiais metais daktaras Zelenko išgydė daugiau kaip 600 į jį besikreipusių pacientų. Jo gydymo metodą pritaikė daug gydytojų JAV ir užsienyje.

Vladimiras Zelenko mano, kad kovojant su COVID-19 vakcinomis kyla labai didelė rizika. Todėl rezonansiniu tapo Vladimiro Zelenkos video pareiškimas Izraelio rabinų teismo nariams 2021 m. rugpjūtį. Jo, kaip ortodoksų žydo ir patyrusio gydytojo, buvo paprašyta pasisakyti apie skiepų poveikį sveikatai. Štai jo pareiškimo fragmentas: „Šios vakcinos nereikia. Niekam. Vaikų, užsikrėtusių koronavirusu, išgyvenamumas siekia 99,998 proc. Jaunų 18-45 metų amžiaus žmonių išgyvenamumas yra 99,95 proc. Užsikrėtusiųjų, kurių antikūnus gamina imuninė sistema, imunitetas yra milijardus kartų efektyvesnis už dirbtinį imunitetą, įgyjamą skiepijant" (video žiūr. straipsnio originale, A.L.).

Pasak Zelenkos, nuo vienos dienos iki trijų mėnesių skiepytiems žmonėms didžiausia rizika yra trombozė, kuri baigiasi širdies priepuoliu arba insultu. "Paprastai dauguma šių mirčių - iki 40 proc. - įvyksta per pirmąsias tris-keturias dienas po injekcijos", - sako gydytojas. Taip pat plačiai žinoma, kad po skiepijimo nuo koronaviruso jauni žmonės neretai suserga širdies liga - miokarditu. Be to, pasak Zelenko, persileidimo rizika moterims, paskiepytoms pirmąjį nėštumo trimestrą, padidėja aštuonis kartus.

Dažnai Zelenko nukrypsta nuo medicininių argumentų ir atvirai teigia, kad JAV vyriausybės vykdoma visuotinio skiepijimo politika yra nusikaltimas prieš Amerikos žmones. Tokia pat nusikalstama jis vadina Izraelio valdžios institucijų politiką, kuri, bendradarbiaudama su "Pfizer", vykdo žydų tautos holokaustą.

Big Pharma, kuri remiasi vakcinomis, deda daug pastangų, kad užkirstų kelią vaistams, galintiems veiksmingai kovoti su koronaviruso sukelta liga (kai kurie vaistai turi prevencinį poveikį). JAV farmacijos priežiūros institucija - FDA - ne tik nepatvirtina terapinių vaistų (pvz., hidroksichlorochino, ivermektino ir kt.) licencijavimo ar klinikinių tyrimų, bet ir bando juos uždrausti, taip atverdama kelią "Pfizer" ir kitoms didžiosioms farmacijos bendrovėms, gaminančioms vakcinas.

Vladimiras Zelenko dar vienu nusikaltimu vadina sukurimą viruso, kuris nėra gamtinės kilmės. Zelenko sako: "Tiksliai žinau, kada jis buvo sukurtas, ir galiu nurodyti patento numerius. Darbą su virusu 1999 m. pradėjo Šiaurės Karolinos universiteto daktaras Ralph Baric. Jis atliko eksperimentus, siekdamas modifikuoti šikšnosparnių koronavirusą taip, kad šis virusas galėtų paveikti žmones. Tačiau tokie tyrimai JAV buvo uždrausti, o Anthony Fauci (dabar Joe Bideno vyriausiasis patarėjas kovos su pandemija klausimais) iniciatyva eksperimentai su koronavirusu buvo perkelti į Wuhaną (Kinija). Zelenko teigimu (jo teiginiai sutampa su respublikonų senatorių ataskaitos išvadomis), mokslininkai toliau keitė natūralų virusą, didindami jo letalumą ir atsparumą. "Tam prireikė 20 metų. O po to jie užkrėtė žmones ir sugriovė visą pasaulį“, - pasakė gydytojas.

Vis dar vakcinacijos iniciatoriai išjuokia Vladimirą Zelenko, pristatydami jį kaip sąmokslo šalininką. Tačiau jis nesijaudina, nes yra įsitikinęs, kad paslaptis bus atskleista. "Biblijoje Nojus taip pat buvo sąmokslo šalininkas, kol neprasidėjo lietus", - sako Zelenko ir net bando atakuoti. Naujausias to įrodymas - 2021 m. rugsėjį pasirodęs dokumentas, pavadintas VAKCINŲ MIRTIES ATASKAITA (THEVACCINE DEATH REPORT). Duomenys apie milijonus mirčių ir sunkių nepageidaujamų reiškinių, atsiradusių dėl eksperimentinių COVID-19 injekcijų. Tai tyrimas, kurio bendraautoriai yra daktaras Zelenko ir amerikiečių tiriamosios žurnalistikos žurnalistas Davidas Johnas Sorensenas (David John Sorensen). Gana įspūdinga 52 puslapių ataskaita su iliustracijomis, grafikais, schemomis ir nuorodomis į pirminius šaltinius. Rugsėjo viduryje paskelbta ataskaita apskriejo visą Ameriką ir pasaulį. Daugelis žurnalistų tai pavadino bomba, numesta "Big Pharma" vadovams (galiausiai Didžiojo perkrovimo plano architektams).

Pirmajame ataskaitos puslapyje skaitome: "Mes (ataskaitos autoriai - V. K.) vadovaujamės tik naujausiais moksliniais faktais ir atsiribojame nuo nepagrįstų teiginių. Duomenys yra aiškūs ir patikrinami. Visa pateikta informacija paremta daugiau nei šimtu nuorodų (į šaltinius - V. K.). [...] Duomenys leidžia teigti, kad šiuo metu esame didžiausių organizuotų masinių žudynių pasaulio istorijoje liudininkai. Situacijos aštrumas verčia mus kelti šį svarbų klausimą: ar galime surinkti milijardus nekaltų žmonių, kad jie galėtų apsiginti? O gal leisime, kad asmeninės naudos sumetimai užgožtų teisinę valstybę, ir tapsime bendrininkais? Teisininkų bendruomenės visame pasaulyje rengia ieškinius, kad nubaustų tuos, kurie dirba pagal šią nusikalstamą darbotvarkę. Visiems, kurie vis dar yra jų pusėje, sakome: dar yra laiko apsisukti ir stoti tiesos pusėn. Prašome elgtis teisingai."

Pateiksiu atskirus faktus ir ištraukas iš ataskaitos.

Vieną iš parodymų davė Jane Doe, CDC (JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centro) ekspertė, dirbusi atskleidžiant piktnaudžiavimą ir sukčiavimą JAV sveikatos priežiūros sistemoje (kažkas panašaus į auditorę ar revizorę). Ji padarė išvadą, kad VAERS sistemoje užregistruotų mirčių nuo vakcinų skaičius yra sumažintas mažiausiai 5 kartus. Štai fragmentas Jane Doe raštiškų parodymų, davus priesaiką: „Per pastaruosius 25 metus sukūriau daugiau kaip 100 skirtingų algoritmų, skirtų nustatyti sukčiavimą sveikatos priežiūros srityje tiek viešajame, tiek privačiajame sektoriuose. (...) Kai COVID-19 vakcina tapo aiškiai susijusi su mirtimi ir žala pacientui, buvau linkusi specialiai ištirti šį klausimą. Mano profesiniu vertinimu, (...) mirčių, įvykusių per 3 dienas po vakcinacijos, skaičius yra bent 5 kartus didesnis už VAERS pateiktus duomenis." Ataskaitoje taip pat minimas Jane Doe pokalbis su žinomu profesoriumi daktaru Peteriu McCulloughu (Dr.Peter McCullough), kuriame ji neatmetė galimybės, kad duomenys galėjo būti pateikti net dešimt kartų sumažinti.

Yra šaltinis, kuriame teigiama, kad VAERS duomenis sumažina dviem eilėmis, t. y. 100 kartų. Tai 2009m. dokumentas, pavadintas Lazarus report. Tyrimas, atliktas organizacijos Harvardo Pilgrim Health Care, kurį užsakė JAV Sveikatos ir socialinių paslaugų departamentas ir JAV socialinės tarnybos, parodyta, kad maždaug 25 proc. ambulatoriškai gydytų pacientų patyrė vienokią ar kitokią nepageidaujamą reakciją į vartojamus vaistus. „Negatyvų“ skaičius, informacija apie kuriuos buvo pateikta FDA (JAV farmacijos reguliavimo institucijai) sudarė viso 0,3 proc. nuo bendro įvykių skaičiaus.

Daugelis vertinimų, kuriuose aprašomas mažas skaičius "negatyvų" VAERS svetainėje, grindžiamas informacijos nutekinimu, kurį organizuoja savanoriškai pranešantys asmenys, dirbantys vakcinų bendrovėse, medicinos įstaigose ir net prižiūrintys VAERS sistemą federaliniu lygmeniu.

Pavyzdžiui, "Moderna" per tris mėnesius nuo vakcinos pateikimo rinkai gavo 300 000 pranešimų apie šalutinį poveikį po vakcinos. Rugpjūčio mėn. apie tai pranešė IQVIA - įmonės, kuri padeda "Moderna" administruoti vakcinas - informatorius. Šis skaičius yra daug didesnis nei federalinėje VAERS sistemoje viešai skelbiamų pranešimų apie šalutinį vakcinos "Moderna" poveikį skaičius. "Moderna" ir IQVIA neatsakė į el. laiškus, kuriais buvo prašoma komentarų.

O štai dar garsesnė istorija prasidėjo nuo informacijos nutekinimo, kurį suorganizavo CMS (Centers for Medicare & Medicaid Service) organizacijoje dirbantis vidaus informatorius. Organizacija aptarnauja nacionalines sveikatos draudimo programas "Medicare" ir "Medicaid". 2021 m. liepą anoniminis CMS informatorius pranešė, kad mirčių skaičius po kovido vakcinacijos buvo 48 465. Informacija pateikiama kaip "Medicare" serverių duomenų ekrano nuotraukos. Į statistiką buvo įtraukti tik tie mirties atvejai, kurie įvyko per dvi savaites po dūrio. Informatorius dirba programuotoju ir turi prieigą prie "Medicare" ir "Medicaid" duomenų bazės. Informatorės vardas ir pavardė kol kas neskelbiami, žinoma tik tiek, kad ji yra moteris. Ji prisiekė Biblija, kad jos pranešimai yra gryna tiesa.

Tuo metu, kai iš CMS nutekėjo ši informacija, VAERS svetainėje buvo mažiau nei 11 000 mirčių, susijusių su kovidinėmis vakcinomis. CMS informatoriaus informacijos bloke mirčių skaičius buvo 4,4 karto didesnis.

Iš pradžių informacija apie pranešėjus iš CMS buvo pateikta bendruomenės organizacijai "American Doctors on the Frontline". Tada ji buvo perduota žinomam advokatui Thomas Renz, kuris liepos mėn. federaliniame teisme pateikė ieškinį, reikalaudamas ištirti VAERS prižiūrinčių federalinių agentūrų FDA ir CDC dezinformacijos veiklą. Spaudos konferencijoje Thomas Renzas teigė, kad egzistuoja apie tuzinas skirtingų sistemų, kurios JAV vyriausybei praneša apie mirtis nuo įvairių vaistų ir apie jų šalutinį poveikį. Be to, jie pateikia objektyvesnį vaizdą nei VAERS sistema.

Jau atsirado keletas skaičiavimų, kuriais remiantis Zelenko ataskaitoje pateikti mirtingumo nuo vakcinų rodikliai JAV ekstrapoliuojami likusiam pasauliui. Atrodo, kad mirčių nuo skiepų skaičius jau viršijo mirčių nuo kovido skaičių. Jei taip, žmonijos laukia tragedija, panaši į ispaniškojo gripo epidemiją.

Šaltinis: https://www.fondsk.ru/news/2021/11/17/bomba-vracha-vladimira-zelenko-54922.html

Mano ankstesnės publikacijos, kur minimi Vladimiro Zelenko darbai, Rabinų teismo išvados:

https://lebionka.blogspot.com/2021/10/tikiuosi-kad-naujasis-trampo-socialinis.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/09/izraelio-vyriausiojo-rabinu-teismo.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/09/skiepyta-putino-komanda-serga-o-mano.html

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786