Lukašenka norėjo pridergti kaimynams, bet pamiršo nusimauti kelnes

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-11-17 04:37:00, skaitė 653, komentavo 18

Lukašenka norėjo pridergti kaimynams, bet pamiršo nusimauti kelnes

Šiandien Lenkų kariai atrėmė musulmonų ordų puolimą ties Kuznicos perėja, panaudojo prieš sienos griovėjus vandens patrankas ir šviesos-triukšmo granatas. Šalyje įvesta karinė padėtis.

Lenkų pozicija tvirta: į šalį neprasiskverbs nei vienas Lukašenkos turistas. Baltarusijos diktatorius šituos „pabėgėlius“ atsivežė, jis turi dabar ir rūpintis jais.

https://www.youtube.com/watch?v=QuDWuSQ9TP8

WPolytice rašoma, kad „Kuznicoje imigrantai užpuolė lenkų kareivius ir karininkus! Į lenkus buvo mėtomi akmenys, kiti daiktai ir net smūginės granatos. Lenkijos pusė atsakė vandens patranka ir granatomis“.

Peiliu į nugarą ES pasienio valstybėms Lenkijai, Lietuvai ir Latvijai vakar dūrė išeinanti Vokietijos kanclerė Angela Merkel, kuri paskambino diktatoriui Lukašenkai. Tiesa, prezidentu jo nepavadino, tik „Her“.

Buvęs Donbaso separatistų vadas Igoris Strelkovas Youtube televizijos „Roi TV“ laidoje vakar pasakė, kad buvęs kolūkio pirmininkas ir politinis darbuotojas A.Lukašenka norėjo pridergti kaimynams, bet pamiršo nusimauti kelnes ir į jas pridergė. Lukašenka, Stralkovo nuomone, pridergė ir Rusijai, o lenkai neįleis nei vieno atvykėlio. Dabar, Strelkovo nuomone, Baltarusija turės rūpintis tūkstančiais importuotų „pabėgėlių“, turės juos maitinti ir slaugyti,

 https://www.youtube.com/watch?v=zHPCEzuGfgE