LAPKRIČIO 20-ą, šeštadienį Lietuva jungiasi prie pasaulinės protestų demonstracijos

Autorius: Renginio organizatoriai Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-17 04:49:00, skaitė 566, komentavo 0

LAPKRIČIO 20-ą, šeštadienį Lietuva jungiasi prie pasaulinės protestų demonstracijos

Mus žudo baimė, nuolankumas ir laikas kurio turime kiekvieną dieną vis mažiau.

Nebegalime laukti kol miegantys atsibus.

Jau labai daug praradom - žmogiškumą, Konstituciją, gyvybes...

Ko dar esame pasirengę atsisakyti ir ką prarasti, jeigu tylėsime?

Blogis triumfuoja tik tada, - kai geri žmonės nedaro nieko.

Tai kilkime, nenuleiskime rankų ir nepasiduokime tol, kol nepasieksime savo tikslų!

KELKIS LIETUVA ir LAPKRIČIO 20-ą, šeštadienį, 14:00 val., kai likę viso Pasaulio Žmonės kils už Laisvę Žemės planetoje, susirinkime Katedros a., Vilniuje.

LIETUVA JUNGIASI PRIE PASAULINĖS PROTESTŲ DEMONSTRACIJOS

Lietuvoje lapkričio 20 dieną žmonės protesto akcijas rengs visuose miestuose prie savivaldybių.

Pagrindinė ir didžiausia protesto akcija vyks 13:30 val. Lietuvos sostinėje - Vilniuje 

Žmonės rinksis Katedros aikštėje nuo 13:30 val. iki 14:00 val. Iš gyvų žmonių bus sudaryti protesto žodžiai. 14:00 val. eisena vyks pagrindine miesto gatve iki Vyriausybės, prie kurios paliks laidotuvių vainiką ir uždegs gedulo žvakes. Tautai ši Vyriausybė – mirusi

Vėliau protesto eisena keliaus iki Seimo, ten taip pat bus paliktas laidotuvių vainikas ir uždegtos gedulo žvakės. Seimas tarnauja ne Lietuvos žmonėms, bet PSO (Pasaulio Sveikatos Organizacijai), PEF (Pasaulio Ekonomikos Klauso Švabo Forumui) ir JT (Jungtinių Tautų) globalistams, vykdo gautus, nusikalstamus žmogiškumui, nurodymus.

Eisena grįš prie Prezidentūros, kur bus kreipiamasi į Lietuvos Prezidentą, bus ir neįprastų protesto priemonių, kad Prezidentas atkreiptų dėmesį ne tik į LGBT merginos mamą, bet ir į daugumos Lietuvos žmonių pažeidžiamas konstitucines teises.

Dar vis tikime, kad Prezidentas ne tik gali, bet ir privalo užkirsti kelią šio Seimo ir Vyriausybės neofašistinei, segregacinei sveikų žmonių persekiojimo, engimo politikai, ketinimą Covid bandomosiomis vakcinomis skiepyti sveikus mūsų vaikus ir pasmerkti juos galimai mirčiai.

P.S. Teisininkai rengia šio tarptautinio protesto mitingo REIKALAVIMUS Lietuvos Prezidentui, kurie bus patalpinti „Diskusijų“ skiltyje.

DALINAMĖS IR KVIEČIAME VISUS LIETUVOS ŽMONES