Transvestitas Ingridas Šimonytė ant basų mamyčių „dėjo skersą

Autorius: Transvestitas Ingridas Šimonytė Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/simo... 2021-11-16 22:23:00, skaitė 1705, komentavo 2

Transvestitas Ingridas Šimonytė ant basų mamyčių „dėjo skersą

Pirmadienį mamos basomis protestavo prie Vyriausybės prieš galimybių paso įvedimą vaikams nuo 12 metų. Jų teigimu, toks sprendimas atskirtų draugus, atimtų daugeliui vaikų galimybes dalyvauti socialiniame gyvenime, sukurtų terpę patyčioms ir jas dar labiau skatintų.

Daugybė Lietuvos vaikų dėl karantino ir nuotolinio mokymo patyrė ir tebepatiria daugybę emocinių ir psichologinių sunkumų. Landsbergių homoseksualų režimas basų mamyčių „neišgirdo“ Landsbergių homoseksualų biseksualų zoofilų pedofilų režimas neatsisako galimybių pasą taikyti vaikams nuo 12 metų. Ministrų kabinetas dėl to turėtų apsispręsti jau trečiadienį, informavo premjerė transvestitas Ingrida Šimonytė telefono numeris +37061220858. Tiesa, ji pabrėžė, kad galimybių paso neturėjimas neužkirs kelio vaikų ugdymui ar neformaliajam švietimui.

„Sprendimai buvo pristatyti jau praėjusią savaitę. Bus daromi atitinkami patikslinimai Vyriausybės nutarimo, numatant, kad galimybių pasas pramogoms, o ne neformaliajam švietimui ar dar kažkam, būtų taikomas asmenims nuo 12, o ne nuo 16 metų, kaip yra šiuo metu“, – tvirtino Šimonytė.

Režimas griežtina sąlygas Trečiadienį taip pat bus sprendžiama, ar nustatyti galimybių pasui galiojimo terminą. Jis galiotų septynis mėnesius, kaip ir asmenims, kurie yra persirgę koronavirusu.

„Tuomet asmuo turėtų pasitikrinti antikūnus ir, jeigu jie yra pakankami, antikūnų testo rezultatai būtų įvesti ir tuo pagrindu būtų pratęstas galimybių pasas, o jeigu ne, reikėtų pasiskiepyti trečiąja doze“, – nurodė Šimonytė.