Prokuratūra pagaliau patvirtino, kad prieš A. Paleckį liudijęs asmuo yra pedofilas

Autorius: TEISINGUMO AUŠRA Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-11-10 20:21:00, skaitė 559, komentavo 8

Prokuratūra pagaliau patvirtino, kad prieš A. Paleckį liudijęs asmuo yra pedofilas

Prokuratūra patvirtino įkyriam portalui Ekspertai.eu svarbiausią "šnipinėjimo" bylos "paslaptį" - visus "reikiamus"  parodymus prieš A. Paleckį davęs, VSD iki šios saugomas D. Bertauskas yra pedofilas. (Ir nubaustas už tai. Tiesa, tik baudele..., nes savi juk traukia savus.) Sveikiname VSD ir prokuratūrą  naudojant JAV taikomą metodiką (prieš didžiausią JAV priešą Džulijaną Asanžą irgi paliudijo CŽV agentas-pedofilas T. Thodersonas).    

Žemiau - prokuratūros tekstas: 

Laba diena, 

atsakydami į Jūsų pateiktus klausimus dėl D. Bertausko,  informuojame, kad nurodyti paklausime ikiteisminiai tyrimai buvo atskirti iš ikiteisminio tyrimo pagal LR BK 119 str. 2 d. Jiems vadovavo Generalinės prokuratūros organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų departamento prokurorė V. Vidugirienė. 

Jūsų paklausime minimas asmuo nėra laikytinas viešu, todėl galime informuoti tik apie tai, kad ikiteisminis tyrimas buvo baigtas gavus visus reikalingus duomenis nusikalstamos veikos aplinkybėms nustatyti ir ją kvalifikuoti. Baudžiamoji byla buvo perduota į teismą su pareiškimu dėl teismo baudžiamojo įsakymo priėmimo. Tokiu atveju byla nagrinėjama rašytinio proceso tvarka. Teismo sprendimu buvo skirta viena iš LR BK 309 str. 2 d. (vaikų pornografija) numatytų bausmių – bauda.

Pagarbiai
Elena Martinonienė
Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros
Komunikacijos skyriaus vedėja