Teisingumas bus įvykdytas!

Autorius: Ramunė Surdokienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-04 15:47:00, skaitė 487, komentavo 3

Teisingumas bus įvykdytas!

Tiesa jau lenda į paviršių. Jau vis daugiau įvairiose šalyse ir Lietuvoje atskleidžiama šio dirbtinio viruso kilmė, šalis ir sandara. To nepaslėpsi, nes virusas yra cheminis. Tai piktavališkų valdžioje esančių asmenų sukurtas biologinis ginklas Kinijoje, skirtas išnaikinti žmoniją arba, tiesiog, sumažinti žmonių populiaciją. Apie populiacijos sumažinimą aiškiai pasisakė ir pats Bilas Geitsas, kuris „į pagalbą“ virusui sukūrė tęstines „palaikomąsias“ vakcinas. 

Smerkiu tuos, kurie kuria, palaiko ir vykdo šį blogį.

Vakcinacija yra antrasis etapas, siekiant sustiprinti viruso poveikio tęstinumą ir mirtingumą, ir taip išlaikyti jį tarp žmonių kuo ilgesnį laiką. Siekiama manipuliuoti žmonių protais per baimę bei atimti laisvę per draudimą pirkti ir parduoti, dirbti savo darbą, siekti išsimokslinimo, ugdyti vaikus ir kitus ribojimus.

Tačiau žmonės jau kyla. Jau susiduriame su akistata, kad buvome mulkinami  daugybę metų, o šis finišas yra viso blogio apogėjus. Daugiau nėra kur eiti. Viską daugumas jau aiškiai matome. Kas nenori girdėti ir matyti, tas jau ir nebepamatys. Dievas jais pasirūpins.

Tačiau, šio viruso dėka, išjudinami visi sluoksniai: medicinoje dirbantys žmonės, teisėsaugos struktūros, žiniasklaida, politika, visa paprasta visuomenė ir netgi Bažnyčia. Šio viruso dėka yra išaiškinami, kam iš tikrųjų priklauso asmenys: Dievui ar Šėtonui?

Kiekvienas turės pakelti savo dešinę ranką ir parodyti, ką iš tikrųjų atstovauja – Tiesą ar Melą? Neliks nei vieno „per vidurį“, nes Dievo Teisingumas bus Įvykdytas.

Kas dar nori pamatyti tiesą, ją išvys, tačiau laiko jau beveik nebeliko. Viešpats atneša Teisingumo taurę, kurią turės išgerti tiek mažas, tiek ir didelis. Būsime visi paliesti, o tada ateis atokvėpis, kad jau nebėra su kuo kovoti. Beliks išgyventi su likutinėmis pasekmėmis po Didžiojo Mūšio.

Dievo atstovai, teisingi žmonės – ruoškitės užtarnautam poilsiui.