Dievo siunčiami ženklai: Astrai Astrauskaitei lemta tapti lietuvių tautos kovos už laisvę simboliu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-20 09:39:00, skaitė 429, komentavo 10

Dievo siunčiami ženklai: Astrai Astrauskaitei lemta tapti lietuvių tautos kovos už laisvę simboliu

Net tolimas nuo bažnyčios žmogus mato ženklus iš aukščiau tame, kas šiomis dienomis vyksta aplink mokytojos ir poetės Astros Astrauskaitės asmenybę. Viešpats tarytum rodo pirštu – štai kankinė už Tėvynę, štai Nacionalinė didvyrė, Kristaus laiminamo „Mažojo Būrio“ generolas.

Vakar buvo pranešta, kad po spalio 16 dieną surengto Astros Genovaitės Astrauskaitės mitingo prieš COVID-19 ribojimus nepasiskiepijusiems gyventojams, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jos galimų raginimų organizuoti karinį perversmą ir smurtu nuversti teisėtai išrinktą valdžią. Ikiteisminį tyrimą atlieka Vilniaus AVPK policijos pareigūnai, o jį organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai. BK numato, kad už viešą raginimą smurtu pažeisti šalies suverenitetą – pakeisti jos konstitucinę santvarką, nuversti teisėtą valdžią, kėsintis į jos nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą, baudžiama laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Tądien eisena prasidėjo Kristaus žodžiais, kuriuos renginio dalyviams siuntė Lietuvos laisvės karys, pirmasis Lietuvos kapelionas, kardinolo Vincento Sladkevičiaus buvęs asmeninis sekretorius majoras Alfonasa Bulotas: 

„Garbė Jėzui Kristui. Taip sveikinasi ir atsiveikina krikščionys. Didžiausioje pagarboje Jėzus Kristus laikė mokytojus skelbiančius TIESĄ“.

Būtent tokia ir yra Astra: mokytoja ir poetė. Kristaus pasirinkimas 100%! Tinkamesnės kandidatūros į Kristaus „Mažojo Būrio“ vadovus nerastum! Bulotas Kristaus Tiesos karių “Mažąjį Būrį“ į eiseną palydėjo žodžiais:

„Visame šitame pasaulio chaose, aukščiau už bet kokią konstituciją - Dievo Šventas Raštas, kuris liepia mylėti TIESĄ, siekia, kad žmogus būtų laimingas. Sėkmės Tiesos kariamas.“

Ar tai ne pranašiški žodžiai? 

Pakeliui link Seimo buvo provokacijų. Iš pradžių į eiseną vežėsi kažkoks galimai T.V.Raskevičiaus bendramintis, sprendžiant iš specifinės išvaizdos, girtas, su plastikiniu alaus bokalu rankoje, o eisenai grįžus atgal prie Vyriausybės rūmų, prie paminklo mūsų Tautos laisvės šaukliui Vincui Kudirkai, kuris buvo ne tik gydytojas, kompozitorius, bet ir poetas, t. y. Astros Astruskaitės kolega, anūko "šaika" metė kozirį, provokacijų ėmėsi Gabrieliaus Landsbergio patarėjas Dovydas Skarolskis, kuris buvo policijos sulaikytas!

image.png

 „Dabar jų tikslas užtampyti po teismus Astrą, neleisti jai veikti“, - tokią nuomonę man vakar išsakė advokatas dr.Antanas Bartusevičius.

Aš manau, kad geriausia, ką gali „šaika“ padaryti šiandien, saugodama savo kailį ir iš Lietuvos valstybės privogtą kapitalą, tai palikti Astrą ramybėje. Kokių represijų „šaika“ dabar nesiimtų prieš Kristaus „Mažojo Būrio“ generolę, jų perspektyvoje laukia pralaimėjimas. 

Dievas parodė pirštu į Astrą. Tai ženklas iš aukščiau.

LDiena.lt Šalin rankas nuo mokytojos Astros!

https://ok.ru/video/3396855073521