Arvydui Dauniui, portalo Infa.lt leidėjui: sveikinu, savo komentaru apie Astros renginį aplenkei sorošininkus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-10-18 10:46:00, skaitė 594, komentavo 5

Arvydui Dauniui, portalo Infa.lt leidėjui: sveikinu, savo komentaru apie Astros renginį aplenkei sorošininkus

„Šeimų maršas“ prikėlė iš miego Lietuvą, priminė „Persitvarkymo Sąjūdžio“ renginius. Raimondo Grinevičiaus iniciatyva buvo savalaikė, atitiko didelės dalies lietuvių lūkesčius. Per visą Lietuvą vykusios automobilių kolonos, renginys Vingio parke, tapo išskirtiniu įvykiu. Vėlesni „Šeimų maršo“ lyderių norai organizuotis į politinę struktūrą parodė, kad dauguma iš jų tam nesubrendę.

Arvydas Daunys, portalo Infa.lt leidėjas, iš pat pradžių parėmė „Šeimų maršą“, o vėliau ėmė matuotis vieno iš „Šeimų Sąjūdžio“ lyderių marškinėlius.

Gaila, bet jausdami savo menką politinį svorį, o gal dėl menko intelekto, šie naujieji sąjūdiečiai savo elektoratą ėmė burti menkindami politinius konkurentus. Šiems vaikinams užkliuvo mokytoja ir poetė Astra Astrauskaitė. Manau, ypač juos įskaudino džiausias nuo „Persitvarkymo Sąjūdžio“ Astros prie Seimo organizuotas mitingas, kiti jos renginiai. Apie Artūro Orlausko išpuolį prieš Astrą esu rašęs anksčiau. 

Spalio 16 d. reportažu apie Astros Astrauskaitės tą dieną organizuotą renginį prie Katedros, Seimo ir Vyriausybės sublizgėjo Arvydas Daunys. Autorius pakomentavo Astros renginį nuo antro galo (iš kiemo pusės) ir palietė tik šio renginio finišą – pasisakymus prie Vinco Kudirkos paminklo. Šio žurnalistinio „šedevro“ necituosiu, nenoriu tuo daiktu teptis. Paminėsiu tik, kad „Delfi“ ir LRT suskaičiuotą dalyvių skaičių 150 Daunys sumažino iki 120, o jam „Kalbinti žmonės sakė, kad tokiais mažais mitingais nieko pasiekti neįmanoma, nes, nors juose kalbami iš dalies ir teisingi dalykai, dėl mažo dalyvių skaitlingumo – jie neranda atgarsio visuomenėje...“

Aš ponui Dauniui ir kitiems „Šeimų Sąjūdžio“ lyderiams noriu palinkėti sėkmės ir ne žeminti kitus, o patiems keistis, atsikratyti nepamatuotų ambicijų, pavydo. Iki Tautos lyderių Jūs dar nepriaugote, vaikinai! Bent nemutuokite į sorošininkus.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2021/09/arturas-orlauskas-privalo-atsiprasyti.html

https://infa.lt/64535/i-astros-astrauskaites-mitinga-prie-kudirkos-paminklo-zmoniu-surinko-kaip-iprastai/

P.S.: Arvydui Dauniui pranašauju Teisingumo ministro postą (žiūr.nuotrauką).

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

LDiena.lt Įrašas iš mitingo gyvos transliacijos:

https://youtu.be/RDbrDwkq4no