Astra Genovaitė Astrauskaitė: Lietuvos valdžiai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/astr... 2021-10-15 12:04:00, skaitė 550, komentavo 8

Astra Genovaitė Astrauskaitė: Lietuvos valdžiai

BE SMURTO! SPALIO 16 d.,12:00 val. RENKAMĖS VILNIAUS KATEDROS a. PROTESTO EISENAI PRIEŠ SKIEPUS,TESTUS SVEIKIEM-GINSIM SAVE IR VAIKUS!

Antri metai, kai esame kasdien per TV, spaudą gąsdinami mirtimis, virusu. Kasdien netyla reklamos apie bandomuosius skiepus: „Petys už laisvę“, skiepas už cepelinus, už pinigus. Žmonės serga po skiepų, net miršta – nesvarbu! Represijos tęsiasi: įvedami segregaciniai „Galimybių pasai“ sutrypia sveikų, nedalyvaujančių mediciniuose bandymuose žmonių teises ir laisves.

Be GP negalima patekti į prekybos centruose esančias vaistines, valgyklas, kavines. Neįleidžiami žmonės be GP į kultūrinius renginius. Studentai – netenka teisės studijuoti, mokytojai, gydytojai, policininkai – dirbti.

Nesiskiepysi, prievarta: darysi už savo pinigus kas 4-10 dienų testą ir atneši įstaigos direktoriams, jei norėsi mokytis, dirbti.

Didėja priverstinai, šantažuojant paskiepytų skaičius, automatiškai didėja ir susirgimų skaičius. Tendencija: kuo daugiau suskiepytų, tuo daugiau susirgimų, ypač serga, užkrečia kitus paskiepyti ir įgavę laisves žmonės su GP.

Kiek vyriausybė gali tyčiotis iš juos rinkusių žmonių? Pasakykime – GANA!

Nevykdykit globalistų nurodymų, bet tarnaukit savo tautai:

– atšaukit karantiną, nepaprastąją padėtį;

– nešantažuokit žmonių bandomaisiais, genoinžineriniais įskiepiais;

– atšaukit segregacinius GP, leiskit žmonėms kvėpuot – atšaukit kaukes;

– leiskit gyventi be gąsdinimų ligomis ir mirtimis;

– nepapirkinėkit TV, spaudos užsakomosiomis viruso ir ligų, mirčių gąsdinimų reklamomis;

– nesiųskit provokatorių į taikius protestų mitingus;

– nesiųskit policininkų mušti ir suiminėti taikių protestuotojų;

– neskaldykit, nekiršykit žmonių vienus prieš kitus, nesityčiokit iš jus rinkusių tautiečių.

Dar reikėtų atskirai kalbėti apie augančius mokesčius, elektros, dujų, benzino kainas, apie sužlugdytą smulkųjį ir vidutinį verslą, apie ekonominius nuostolius dėl piktybinės užsienio politikos su kaimynais.

O svarbiausiai – Jūs sulaužėte Konstituciją, tarnaujate pasaulio gobalistų (PEF, Kl. Švabo) nurodymams, vykdote jų įsakymus, tuo išduodami Tėvynės Lietuvos žmonių interesus.