SAM niekas ragelių nekelia, Dulkys bando apsimesti debiliuku

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/sam-n... 2021-10-05 21:54:00, skaitė 707, komentavo 9

SAM niekas ragelių nekelia, Dulkys bando apsimesti debiliuku

Lietuvos operacijų vadovas A. Dulkys (dešinėje). Nuotr. facebook.com

Liepos 18 d. valstybinio transliuotojo laidoje „Savaitė“ Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pranešė, kad ministerijos informavimo kampanijoje apie vakcinavimosi nuo koronaviruso naudą ir būtinybę pasitelkė nuomonės formuotojus (influencerius) – žmones, kurie rašo straipsnius ir veda laidas.

Ekspertai.eu iš karto kreipėsį į A Dulkį prašydami pateikti išsamią informaciją apie šią naujieną.

„Prašome pateikite visą sąrašą straipsnių, laidų ir kitų priemonių, kuriuose už mokesčių mokėtojų pinigus jūsų minėti nuomonės formuotojai skelbė jūsų nurodytą informaciją. Taip pat, prašome, pateikite visą informaciją apie tai, kiek pinigų skirta tiems nuomonėms formuotojams, abėcėlės tvarka pateikite jų sąrašą su atliktais darbais bei atlygio kiekvienam iš jų dydžius. Kai pateiksite mūsų prašomą informaciją, suformuosime jums naujus paklausimus“, - ministrui buvo rašoma liepos 20 d. rašte.

Deja, praėjo du su puse mėnesio, tačiau A. Dulkys, nors ir ne kartą pakartotinai ragintas, prašomos informacijos iki šiol nepateikė.

Vietoj to vyriškis nutarė suvaidinti debiliuką ir savo vadovaujamos įstaigos tinklalapyje spalio 5 dieną paskelbė pranešimą įstabiu pavadinimu – „Sveikatos apsaugos ministerijos pranešimas“.

„Viešojoje erdvėje kilus susidomėjimui Sveikatos apsaugos ministerijos pastaruoju metu vykdytais viešaisiais pirkimais, pateikiame viešųjų pirkimų, vykdytų per 2021 m., finansuojamų Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondo lėšomis, Vyriausybės rezervo lėšomis ir Sveikatos apsaugos ministerijos biudžeto lėšomis, skirtomis komunikacijai, ataskaitą. Primename, kad ši informacija taip pat yra viešai prieinama visuomenei Viešųjų pirkimų tarnybos tinklalapyje“, - rašoma SAM pranešime.

Jame A. Dulkys pateikė kažkokias nerišlias nuotrupas apie taškomus mokesčių mokėtojų pinigus, skirtus kuo labiau kvailinti šalies gyventojus.

Screenshot%202021-10-05%20at%2017_14_18.png

Screenshot%202021-10-05%20at%2017_14_36.png

Taigi, pamatyti, kiek pinigų A. Dulkys skyrė tiems minėtiems nuomonėms formuotojams, pamatyti viską abėcėlės tvarka, susipažinti su atliktais darbais bei atlygio kiekvienam iš jų dydžiais, ministerijos paskelbtas pranešimas galimybės nesuteikė.

Ministerijoje spalio 5 d. nė vienu telefonu niekas neatsiliepė.

Ekspertai.eu ir toliau laukia iš ministro detalių finansinių išklotinių ir rekomenduoja A. Dulkiui nesistengti ir toliau vaidinti debilo, nes, nėra jokių abejonių, Landsbergių bendruomenė į atsakingus postus debilų nestato. O stato tik labai patikimus ir išmanančius kareivėlius, kurie sugeba tinkamai dalyvauti Lietuvos gyventojų pinigų nusavinimo projektuose.

Susiję:
Dulkys, po konkrečių klausimų apie pinigus, tyli kaip žuvis ežero dugne, pasislėpusi po akmeniu

A. Dulkys, siekdamas kuo labiau apkvailinti gyventojus, slapčia pasitelkė nuomonės formuotojus