Lietuva steigia kovidų koncentracijos stovyklas ir taps krematoriumų sostine Europoje

Autorius: UserIsOn Šaltinis: https://globalpossibilities.or... 2021-09-21 13:06:00, skaitė 1953, komentavo 20

Lietuva steigia kovidų koncentracijos stovyklas ir taps krematoriumų sostine Europoje

KALTA APLINKA - SVEIKI ŽMONĖS ("nesiskiepijantys")

Lietuva taps krematoriumų sostine europoje

Dabar Dvaro Piaro strategija tokia - kalti ne chaotiškai situaciją valdę, ES milijonais užpilti pareigūnai, užpirkti "ekspertai" ir isterinė žiniasklaida, pumpuojantys propagandą ir siaubo isteriją, priešinantys žmones ir visomis priemonėmis slopinantį natūralų imunitetą. Nee, kalti SVEIKI ŽMONĖS! Tikslas - sugriauta ekonomika, smulkūs verslai, žmonių suverenas ir gyvenimai. Dirbtinai keliamas Chaosas ir supriešinimas - kaip pretekstas įvesti "naują tvarką". nužudyti lietuvius.

Išliekame budrūs ir sąmoningi - jie nori isterijos ir baimės, protą ir intuiciją praradusią minią, kurią lengva valdyti ir nukreipti. Kuo labiau susikaupiam, liekam centre, stebime jų blaškymasi ir atsisakome maitinti reakcija, kurios jie nori - jie turi ribotą laiką per kurį turi pasiekti tam tikrą rezultatą. Laikas senka.

Atmeskime primestus scenarijus ir kurkime savus. Tinkamas atliepimas ir matymas visada ateina iš vidinės ramybės ir susikaupimo. Isterija ir baimė, kurią transliuoja iš visų ekranų - jų baimė. Būtinos pertraukos ir įsižeminimas (ypač gamtoje) nuo info srautų, kad atgauti dvasinę pusiausvyrą, atpažinti ir atsilaikyti prieš isterinę psichinę sistemos ataką.

Dalinkimės ir viešinkime žmonių, kurie nukentėjo režimo ir fašistinės med. istorijomis, kurias šiandien visomis priemonėmis blokuoja ir ignoruoja. Gal tai padės apsispręsti ir susimąstyti abejojantiems.Ekonominė situacija šalyje ir pasaulyje drąstiškai blogėja, infliacija realiai dviženklė, turtėja tik labai maža visuomenės dalis, todėl reikia laukti naujų valdžios represijų.

Šis režimas, kaip parodė vos tik paėmęs žiemą valdžią remiasi tik represijomis ir manau kad tik taip jie "supranta" savo išlikimą. Jie nesiremia Lenkijos, Skandinavijos patirtimi, kad reikia dialogo su Tauta, o propaguoja tik kinietišką komunistinę represinę politiką.

#dark #falen angels #Lithuania #Juodoji #zona Archangel Azrael

Antoni Fauci Arunas Dulkys Aurelijus Veryga