Mindaugas Puidokas: Taikus protestas - pergalė!

Autorius: Mindaugo Puidoko Facebook įrašas Šaltinis: https://minfo.lt/seimu-gynimo-... 2021-09-11 18:02:00, skaitė 426, komentavo 4

Mindaugas Puidokas: Taikus protestas - pergalė!

Taikus protestas - tai pergalė, kurios valdžia bijo! Jos melo rūmai apie neišsilavinusias agresyvias padugnes tada griūna. Mūsų misija - paneigti valdžios ir kai kurių medijų kuriamą naratyvą bei pakviesti žmones vienybei ir gerbiantiems visus žmones sprendimams.

Istorija rodo, kad taip išimtinai taikiai veikdami laimėjo visi protesto judėjimai - tiek Indijoje Mahatma Gandžio prieš Britus, tiek ir Baltijos šalyse prieš sovietus. Tada prieš protestuotojus buvo naudojama brutali jėga, buvo žuvusių beginklių žmonių, bet kovojantys už laisvę neatsakė tuo pačiu! Tai yra mirtinas smūgis visiems diktatūriniams režimams! Lietuvoje kuriamas režimas dar gali sugriūti net iki galo nesukurtas, nes jis stovi ant popierinių pamatų, paramstytų mūsų baimėmis ir susiskaldymu! Reikia eiti atvira širdimi su Dievu ir malda - tada tamsa atsitrauks, nes ji to paniškai bijo.

Tad kviečiu visus pilietiškumui rugsėjo 10 dienos mitinge ir tvirtybei širdyse nešant taikias permainas į Lietuvą, kurios mus apjungs siekti darnos visoje šalyje. Tą įmanoma pasiekti tik gerbiant visų žmonių teisę į gyvybiškai svarbius su sveikata susijusius sprendimus ir jų nediskriminuojant.

Šiluvoje vyksta labai svarbūs atlaidai - maldos juose yra už taiką ir mūsų šalies gerbūvį. Tad ryt sulaikykite tuos, kurių širdys kupinos skausmo ir nori pasiduoti provokacijoms. Padėkime savo broliams ir seserims. Pakilkime visi kaip vienas ir lai ši taiki banga išgydo suskaldytą Lietuvos visuomenę bei leidžia susikoncentruoti sprendžiant esmines problemas!