Nustatytas dar vienas teigiamas, eksperimentinių vakcinų poveikis.

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-08-22 05:11:00, skaitė 1249, komentavo 8

Nustatytas dar vienas teigiamas, eksperimentinių vakcinų poveikis.

Pasaulyje vyksta precendento neturintis eksperimentas. Naujo tipo genetinės vakcinos, realiuoju laiku bandomos su žmogiškos populiacijos banda. Vieni yra šio eksperimento stebėtojai (laisvoji mažuma), kiti yra tiesioginiai eksperimento dalyviai (noriu pabrėžti jog savanoriški dalyviai, kurie savo parašu patvirtina, kad jie asmeniškai labai nori dalyvauti šios vakcinos bandymuose. Rinkti iš jų laisvanoriško sutikimo parašus yra normalu, nes prievarta medicininiuose tyrimuose, yra uždrausta ir prilyginama nusikaltimams prieš žmoniškumą, neturintiems senaties termino)

  Kadangi sąmoningai pasirinkau būti stebėtojų pusėje, tiesiog šiuo trumpu tekstuku noriu pasidalinti keliais savo pastebėjimais. 

  Vakar perskaičiau, kad mirė Kauno klinikų Akušerijos ir ginekologijos klinikos vadovė R. J. Nadišauskienė. Šiaip daug žmonių dabar "staigiai" miršta, gal ir neatkreipčiau dėmesio į šį liūdną faktą, bet prisiminiau jog būtent šį profesorė aktyviai agitavo visus skiepytis eksperimentinėmis vakcinomis ir netgi rekomendavo tai daryti nėščioms ir žindančioms motinoms. Pati vakcinavosi du kartus ir su nekantrumu laukė trečios dozės, bet nespėjo. Užteko dviejų kartų. 

  Skaitydamas nekrologą, apie šią gerbiamą eksperimentinės vakcinos naudotoją ir agitatorę, tiesiog prisiminiau kitą eksperimentinės vakcinos entuziastą ir naudotoją. Kaišiadorių rajono savivaldybės Administracijos direktorių M. Nasevičių.  Apie kurį taip pat nekrologą skaičiau žiniasklaidoje šių metų kovo 22 dieną. Jis mirė staigiai savo darbo vietoje. 

   Taip pat nebūčiau atkreipęs dėmesio į šį liūdną faktą, bet prisiminiau viena istoriją. Šių metų sausio mėnesį, kai tik pradėjo šiomis vakcinomis skiepyti prioritetines grupes, gerbiamas direktorius tuojau pat pasiskiepyjo ir dėl to kilo nemažas šurmulys, nes jis nebuvo jokiose prioritetinėse grupėse. 

   Ir štai po poros mėnesių, jis netikėtai ir labai lengvai miršta tiesiogiai savo darbo vietoje. 

  Dabar tokių netikėtų mirčių vis daugėja ir daugėja, bet aišku tai visiškai nesusiję su eksperimentine vakcina. Tai tiesiog sutapimai. 

 O dabar apie pastebėtą teigiamą vakcinos poveikį žmonėms. 

  Aš šiek tiek nusivyliau kai sužinojau jog mano draugai gyvenantys kaime suskubo skiepytis, bet kai su jais susitikau pokalbiui betarpiškai apsidžiaugiau. Išgirdau tokį tekstą: "Eik Vladeli čia durnium reik būti, kad šitą brudą į save susleisti. 20 eurų ir tu "vakcinuotas"." 

   Tai yra, kaimo žmonės protingai suprato, kad reikia įjungti "durnių" su įsigalinčiais vergvaldžiais ir vaidinti jog viską darai kaip jie sako. O realybėje daryti viską atvirkščiai. Tai normali kaimo žmonių sveikos nuovokos gyvenimiška pozicija. Iš karto pasakysiu, man ji suprantama, bet nepriimtina. Aš taip nesielgčiau. 

  Būtent todėl dabar skiepobusų prieigose, paprasti "kosmonautai" (skiepobusų personalas) atvažiuoja vis geresniais mašiniukais. O tai tikrai teigiamas vakcinų poveikis paprastų žmonių gerovei pakelti. Nes tie, kas Lietuvos viršūnėse springsta eksperimentinės vakcinos marketinginiais fondų pinigais, nelabai jais dalinasi su paprastais vykdytojais. Todėl bent jau tokiu būdu, jie savo materialinę padėti pasigerins ir žmonėms gerą padarys, eksperimentinio marmalo nesuleisdami. 

p.s. Ginti savo gyvybę ir sveikatą nuo modernių medicininių nacių eksperimentų yra ne tik leistina, bet ir privaloma. Tam tinka visi metodai. Japonų diplomatas Sugihara, klastojo dokumentus tam, kad išgelbėti nuo ankstesnių "galimybių pasų" ir karantinų to meto "eksperimente laisvanoriškai" dalyvavusius žydus. Jis buvo paskelbtas pasaulio teisuoliu. Manau ir skiepobuso darbuotojai, dienų dienom dūstantys kosmonauto skafandruose ir už protingą atlygį sutikę išpilti eksperimentinį marmalą į šiukšliaduobę, taip pat istorijoje bus pripažinti didvyriais ir teisuoliais.   

 

Su meilę ir brolišku rūpesčiu

Vladimiras Troščenka