Tapau „Lietuvos ryto“ organizuotos provokacijos liudininku

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-26 15:48:00, skaitė 811, komentavo 1

Tapau „Lietuvos ryto“ organizuotos provokacijos liudininku

Vakar mokytoja Astra Astrauskaitė organizavo eitynes prieš Lietuvoje pradėta priverstinę vakcinaciją patikrinimo dar nepraėjusiais medicinos preperatais. Gražų renginį įamžino didžioji dalis Lietuvos žiniasklaidos.

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/zmoniu_pasipiktinimas_valdanciaisiais_pasieke_riba/

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1456608/vilniuje-simtai-zmoniu-mitingavo-uz-laisve-apsispresti-del-vakcinavimo

Paminėtas ir „incidentas“, kurio metu „Lietuvos ryto“ operatorius surengė chamišką provokaciją prieš renginio organizatorę Astrą. Aš tapau liudininku šio įvykio, aficialiu liudininku, esu juo įrašytas policijai įteiktame nukentėjusios nuo chuligano Astros Astrauskės pareiškime. Tik dėka renginio dalyvių aktyviai reiškiamo protesto, policija užsiėmė „Lietuvos ryto“ provokatoriaus drausminimu, o žmonėms nesiliaujant protestuoti, besišaipantis ir besivaipantis chuliganas buvo pasodintas į policijos automobilį su visa jo aparatūra.

Ką gi darė „Lietuvos ryto“ provokatorius? Paprašytas netrukdyti rikiuoti eseną, šis visa galva už gerb. Astrą aukštesnis chamas stūmė ją ir kumščiavo. Eitynių dalyvių reakcija buvo žaibiška, chuliganas pabėgo ir pasislėpė už policininkų nugarų. MIP buvo pranešta, kad jam buvo skirta bauda. Manau, šiandien sužinosime ir šito „Lietuvos ryto“ deleguoto provokatoriaus pavardę.