Egidijus Paulauskas. Lietuvos politika išsigimė

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/egid... 2021-07-18 16:11:00, skaitė 1076, komentavo 1

Egidijus Paulauskas. Lietuvos politika išsigimė

Lietuvoje vykstantys cirkeliai, kuriuose Karbauskis nesusitvarko su vietiniais politiniais pederastėliais rodo, kad jo „ūkis“ taip pat galutinai išsigimė. Jis visada toks ir buvo. Iš tikrųjų, tai ne partija, o tiesiog kapitalisto – žemgrobio nuosava gaujelė, neturinti jokių moralinių vertybių.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga! Kokia ten sąjunga – nei ten žaliųjų, nei valstiečių. Tiesiog oligarchas, prisikvietęs visokių kloikų ir per klaidą laimėjęs rinkimus, bando išlaikyti savo įtaką politikoje tam, kad išsaugotų savo verslą.

Šitiems „žaliesiems“ atėjus į valdžią buvo iškirsti miškai! O tai, kad tarp jų nerasi praktiškai nei vieno paprasto valstiečio, taip pat yra faktas. Tai žemgrobių, medkirčių ir apsišaukėlių partija! Jiems toks pavadinimas tiktų kur kas labiau…

Karbauskis – didysis šeimų gynėjas

Oligarchas ir žemgrobys Ramūnas Karbauskis sako, kad centrinė valdžia save diskredituoja kasdien. Jis vardija valdančiųjų klaidas ir pažymi, kad didžiausia iš jų – žmonių negirdėjimas ir visuomenei nepriimtinų vertybių prievartinis brukimas.

Tai, kad Karbauskio partijoje pilna politinių pederastėlių – ne naujiena, bet šiandien jie tiesiog suaktyvėjo ir parodė savo vertybes. Įdomu, kodėl jie stojo į Karbauskio partiją? Ar jie tapo politiniais pederastėliais įstoję, ar tiesiog tam ir įstojo, kad atėjus momentui „x“ griautų partiją iš vidaus?

Kaimai sugriauti, kur bepasisuksi – Danijos oligarchams arba Karbauskiui priklausančios žemės. Tai apie kokias vertybes mes kalbame? Ir dar, ką šalia Karbauskio veikia Saulius Skvernelis? Kas jis – „žaliasis“? Valstietis? Tikrai ne. Tai kas jis toks ir kaip jis apskritai atsirado politikoje?!

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga yra visiškai ne žaliųjų ir visiškai ne valstiečių sąjunga, lygiai kaip ir Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai nėra nei krikščionys, nei demokratai. Tai tiesiog Sorošo klano Landsbergių dinastijos valdoma nusikaltėlių gauja. Darbo partija – tai tarsi vergų partija, kurie trokšta darbo, darbo, darbo… Socdemai – tai Laisvės partija, pavirtusi į iškrypėlių-sapaliotojų būrelį.

Lietuvai reikia visiškai naujos jėgos, kuri vykdytų duotus pažadus ir atitiktų savo pavadinimą ir programose deklaruojamas vertybes bei kryptį. Tiesiog neturime rimtos partijos ir savarankiškos politinės jėgos. Visi iki vieno yra Vakarų marionetės, šokančios pagal baltojo namelio diktuojamą muzikėlę.

Jie visi yra vieningi ir nėra ten jokių politinių tarpusavio kovų, kurias mums bando demonstruoti jų žiniasklaida. Kai šeimininkas nurodo, jie visi vieningai balsuoja prieš Baltarusiją, Rusiją, ir tai rodo, kad jie yra apgailėtini vasalai – parsidavėliai.

Ne oligarchams, ne KGB’istams, ne buvusiems ir esamiems politinių klanų nariams bei visokio plauko apsišaukėliams!

Egidijus Paulauskas