IR ŠTAI TA DIENA...

Autorius: Lidžita Kolosauskaite Šaltinis: https://www.facebook.com/lidzi... 2021-07-13 12:11:00, skaitė 1188, komentavo 27

IR ŠTAI TA DIENA...

Didysis Prancūzijos infantilas paskelbė, kad be skiepo piliečiai praras pilietines teises. Tai, apie ką "sąmokslo teoretikai" kalbėjo nuo pat pradžių ir kas neabejotinai buvo absurdas bei fantazijos, vis labiau tampa realybe.

Getai neskiepytiems - neįleisti net į parduotuves, nemokyti jų vaikų, uždrausti dirbti. Idėjos, kurios kai kur tik aptariamos, kitur, kaip pvz. Prancūzijoje, jau bandomos ir realizuoti.

Ilgą laiką - turbūt naiviai - tikėjausi, kad galėsiu išvengti žmonių skirstymo į "vakserius" ir "antivakserius", vienodai gerbsiu abi puses.

Šiandien turiu pripažinti šį užmojį buvus per daug lengvabūdišku. Aš galiu gerbti tuos, kurie pasiskiepijo, tačiau negaliu gerbti tų, kurie sako, kad reikia skiepyti jėga. Kiekvieną, kuris kėsinsis į mano, mano vaiko ar kitų artimųjų sveikatą bei kūno neliečiamybę, laikysiu pagarbos nevertu atmata, su kuriuo bendrausiu ir elgsiuosi atitinkamai (blokas, per daug nesigilinant).

Juk atėjus į namus nusikaltėliui plėšti mūsų turto ir luošinti mūsų kūnų, nes nesielgiame "išauklėtai" ir nepasiūlome draugiškai aptarti jo požiūrio taško.

Žmogus, kuris mano, kad gali už kitą nuspręsti, ką šiam daryti su savo sveikata, visiškai nesvarbu, kokie jo motyvai - grynai politiniai ar nesveika fobija, - yra jokios pagarbos nevertas menkysta.

Juk galų gale jie teisina savo norą suskiepyti kitus tuo neva skiepas "apsaugo". Atitinkamai pasirinkę skiepo "apsaugą", turėtų atsi... nuo tų, kam šito visai nereikia. Tuo atveju, jei būtų normalūs žmonės, o ne dvasios ubagai.