Kviečiame visus į BELORUS sanatoriją, atnaujinančią savo veiklą!

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kvie... 2021-07-07 20:32:00, skaitė 840, komentavo 3

Kviečiame visus į BELORUS sanatoriją, atnaujinančią savo veiklą!

Druskininkuose esančios „Belorus“ sanatorijos darbuotojai tapo griežto Landsbergių režimo Baltarusijos atžvilgiu aukomis. Anksčiau Lietuvos režimo nurodymu „Swedbank“ įšaldė „Belorus“ sanatorijos Druskininkuose sąskaitas dėl trečiojo ES sankcijų paketo Baltarusijos valdžios institucijoms įsigaliojimo, dėl to nekalti darbuotojai, nors yra lietuviai, ilgą laiką liko be atlyginimų. Daugelis jų prarado vienintelį pajamų šaltinį, o pati sanatorija dėl to patyrė milijoninius nuostolius. „Belorus“ sanatorijos atvejis yra pirmasis Lietuvos istorijoje, kuomet šalyje veikiančiai įmonei taikomos tarptautinės sankcijos.

Sanatorija „BELORUS“ yra Lietuvos Respublikos pietuose esančio kurorto – Druskininkai centrinėje dalyje, miško-parko zonoje prie Nemuno upės. Raminanti tyla, gaivus ir tyras pušų miško oras, mineraliniai šaltinių vandenys, grožio ir sveikatingumo procedūros… Tai puiki vieta pailsėti, atgauti jėgas, sustiprinti sveikatą. Sanatorija „BELORUS“ įkurta 1946 metais, turi ilgametę patirtį kurortinio poilsio sferoje. Medicininis sanatorijos profilis yra: gastroenterologija, virškinimo sistemos ligų gydymas, artrologija, judamojo-atramos aparato pažeidimų gydymas.

„Belorus“ sanatorija Druskininkuose atnaujins savo veiklą nuo liepos 8 – os dienos. Apie tai pranešė marketingo specialistas Povilas Dakinevicius.

Kviečiame visus į Druskininkus, visus kurie mumis tikėjo ir laukė atidarymo ne mažiau nei mes patys!

Praūžus karaliaus Mindaugo šventei, liepos 8 d. lauksime Jūsų Belorus sanatorijoje!

Mes, kaip ir anksčiau, pažadame, kad kiekvieną pasitiks visų Jūsų išsiilgęs personalas, kuris apgobs išskirtiniu dėmesiu ir suteiks visas Jums reikiamas ir jau pamėgtas, profesionalias sveikatinimo paslaugas.

Laiką savo viešnagei užsakyti galite:

+370 684 60487
+370 615 65939

povilas@belorus.lt

http://www.belorus.lt/

„Būkime vieningi“ redakcija kviečia savo skaitytojus ir žiūrovus, planuojančius vykti atostogauti, rinktis „Belorus“ sanatoriją, tokiu būdu išreiškiant paramą ir palaikymą sanatorijos darbuotojams ir, žinoma, pačiai Baltarusijai! 

Vaidas Žemaitis Lekstutis