Homo-pedo-rasistinis gaivalas įsisiautėja

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-06-27 20:55:00, skaitė 1805, komentavo 14

Homo-pedo-rasistinis gaivalas įsisiautėja

Naujiena, kurioje  nuostabu viskas.

Homo-pedo-rasistinis gaivalas įsiautėja.

Neseniai Sietle (Vašingtono valstija), surengto LGBTP pederado organizatoriai nusprendė, kad finansinę šio renginio naštą turėtų prisiimti išimtinai tik baltieji dalyviai. Įmokų dydį nuspręsta nustatyti atsižvelgiant į mokumą.

„Dalyvauti gali visi, tačiau šis renginys teikia pirmenybę ir pagarbą juodaodžiams ir rudiesiems kvirams ir transformeriniams asmenims. Baltieji "sąjungininkai" ir prijaučiantys dalyviai gali dalyvauti, tačiau jiems bus taikomas nuo 10 iki 50 USD žalos atlyginimo mokestis, kuris bus panaudotas tam, kad šis renginys būtų nemokamas negrų ir rudų transformerių bei LGBTP bendruomenėms.

Pažymėtina, kad parkas, kuriame vyko pederadas, yra pavadintas muzikanto Džimio Hendrikso vardu, priklauso miestui, o atsisakymas nemokamai įleisti asmenį į savivaldybei priklausančią teritoriją remiantis jo odos spalva yra absoliučiai neteisėtas. Kaip ir rasistinis. Be to, ši taisyklė galioja visame Sietle, nepriklausomai nuo to, kokioje miesto teritorijoje vyksta renginys, ir ar jis yra mokamas.

Nepaisant to, įstatymai nesuglumino nei akcijos organizatorių, organizavusių rinkliavą (ar turto prievartavimą?), nei miesto sovieto prezidento (ir kandidato į Sietlo mero postą), USA demokratų partijos narės Lorenos Gonzales. Beje, Sietlo žmogaus teisių komisija  taip pat palaikė „reparacijų iš baltųjų" idėją.

Miesto parkų valdyba pakomentuoti situaciją atsisakė.

Socialiniuose tinkluose sprendimas dėl rinkliavų iš baltųjų LGBTP parado dalyvių prievartavimo buvo vadinamas neteisėtu ir rasistiniu. Atsakydami į tai, organizatoriai kritiką dėl tokio mokesčio paskelbė kaip "atvirai rasistine".

Skaitykite plačiau: https: //www.kp.ru.

o čia https: //mynorthwest.com - istorijos originalas anglų kalba.

Kaip patikslino http://surl.li/xzld, į renginį bus įleidžiami tik tie baltieji, kurie nešioja apyrankes, liudijančias apie reparacijos sumokėjimą.

Čia jie truputi nedakalė iki galo - reikėjo ant drabužių pasiūti vaivorykštės žvaigždes vietoj apyrankių.

Gražus miestas Sietlas, ir konkursai jame įdomūs...