Ž. Pavilionis pasipasakojo apie savo ryšius su mafija, pasakė kokia tikra G. Nausėdos reikšmė, pasidalino kitomis įžvalgomis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/zpavi... 2021-06-09 22:08:00, skaitė 860, komentavo 3

Ž. Pavilionis pasipasakojo apie savo ryšius su mafija, pasakė kokia tikra G. Nausėdos reikšmė, pasidalino kitomis įžvalgomis

Žmonių partijos atstovas, Seimo užsienio reikalų komiteto pirmininkas Žygimantas Pavilionis, saugiu nuotoliniu būdu pasikalbėjo su Vladimiru Kuznecovu (Vovan) ir Aleksejumi Stoliarovu (Leksus), kuriuos nepriklausomas Žmonių partijos portalas įvardina kaip provokatorius.

„Jie prisistatė Rusijos opozicijos veikėjo Aleksejaus Navalno komandos nariu Leonidu Volkovu“, - rašoma Landsbergių leidinio publikacijoje „Pavilionio pokalbis su rusų provokatoriais: išrėžė nuomonę ne tik apie Kremlių, bet ir apie Nausėdą“.

Pačio video, savaime suprantama, nepriklausomas Žmonių partijos portalas neskelbia.

Taigi, provokatoriai tie Vovan ir Leksus, ar masturbatoriai, reikalo esmės nekeičia. Visų Ž. Pavilionio įžvalgų galima pasiklausyti čia:

PAPILDYTA

Ž. Pavilionis sureagavo į paskelbtą įrašą ir visuomeniniuose tinkluose paneigė, kad toks pokalbis iš viso buvo. Politikas leido suprasti, jog neverta kreipti dėmesio į KGB provokacijas.

„Suprantu, kad Kremliaus troliai Lietuvoje ir už jos ribų nerimsta, platindami sukurptą deep-fake medžiagą prieš mane ir mano Baltijos šalių kolegas Užsienio reikalų komitetų pirmininkus. Matyt labai pikta, kad nuo šių atakų apsaugojome Vašingtoną ir Berlyną, kur šiuo metu esame nuo atakos išgelbėto Bundestago Užsienio reikalų komiteto pirmininko Norbert Röttgen kvietimu prieš svarbų NATO viršūnių susitikimą bei susitikimą su JAV Prezidentu Europoje. Kartu su mumis ir Ukrainos Užsienio reikalų ministras Kuleba, ne kartą panašias trolių atakas patyręs. Reiškia visi judame teisinga kryptimi ✌✌✌Kartu labai apgailestauju, kad opozicija bei kai kurie kiti aukšti atstovai komentuoja šią KGB sukurptą medžiagą“, - visuomeniniuose tinkluose kilusias aistras nuramino vyriškis.

pavilionis%20paneige-05.png