Ar konservatoriai švęs savo reitingų smukimą? Kontroversiška partnerystė svarbiau nei Lietuva bei partijos išlikimas?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-k... 2021-06-04 12:12:00, skaitė 423, komentavo 1

Ar konservatoriai švęs savo reitingų smukimą? Kontroversiška partnerystė svarbiau nei Lietuva bei partijos išlikimas?

Per 30 metų nėra buvę dar nė vienų valdančiųjų, kurie šitaip sparčiai įgautų reitingų sumažėjimą. Nors žiniasklaida pylė purvus ant Šeimų maršo bei tendencingai nuteikinėjo visuomenę prieš Prezidentą, konservatorių reitingai smuko, o Prezidento smarkiai šoktelėjo. Konservatorių skyriuose jau prasidėjo narių sprukimas. Žmonės atsisako narystės šioje partijoje. Konservatoriai tampa toksiški.

Kodėl staiga partnerystės įstatymo projektas pateiktas balsavimui, kai įvyko didžiulis viską gožiantis skandalas dėl orlaivio nutupdymo Minske? Gal tam, kad galėtų slapta prasisukti kol dauguma stebi kitus įvykius?

Įdomu tai, kad pirmą šių metų ketvirtį grįžo jau pamiršta mūsų šalyje tendencija, kai užfiksuojama atlyginimų augimo stagnacija. Ar mūsų šalis vėl grįžta į valstiečių valdymo „tradiciją“, kai augdavo BVP, augdavo įmonių pelnai, augdavo kainos, bet iš esmės stagnuodavo algos, o žmonės sprukdavo užsienin, t.y., „protestuodavo“ kojomis?

Ar vėl – auga BVP, pradėjo smarkiau augti kainos, bet pasirodė atlyginimų stagnacijos pirmas požymis, o žmonės vėl tūkstančiais pradėjo sprukti iš Lietuvos? Ar tik kai Lietuvoje nepakankamas atlyginimų augimas, paspartėja emigracija iš Lietuvos?

Teko girdėti, kad svečiai grįžta Vilniun bei piketuos prie Seimo, Vyriausybės? Kaip manot, kas nutiks konservatorių reitingams vėl? O sisteminė žiniasklaida vėl gaus įsakymą pilti visus įmanomus purvus ant tautos atstovų – protestuotojų?

Klausimas, kodėl Vingio parke, kur buvo kalbama, kad susirinko daugiau nei 20,000 protestuotojų (pagal sistemos propagandą – buduliai, marginalai bei pan.), po renginio nebuvo palikta nė šiukšlytės, o kontr- mitinge kur dalyvavo mažiau nei 100 sistemos palaikytojų (t.y., vadinami progresyvai), palikta ganėtinai daug šiukšlių?..

Įtariama, kad dalis šių protestuotojų buvo iš užsienio. Ar tai tiesa? Kodėl įtariamai užsieniečiai mokina Lietuvos žmones kaip gyventi? Kodėl LGBT grupės pagrindiniai veikėjai yra užsienietiškomis pavardėmis bei sakoma, kad jie net nėra gimę Lietuvoje? O pagrindinis šios grupės atstovas – užsienietis – Lietuvoje jau buvo sulaikytas už narkotikus? Užsieniečiai mūsų šalyje kovoja už narkotikus bei už kontroversišką partnerystės įstatymą?

Globalistų tikslas – laipsniškas valstybės sunaikinimas hibridiniais metodais. Kai mes giname šeimą, mes taip pat ginamės nuo globalistų antpuolio.

Valstybė privalo ištirti pasirodžiusias žinias, kad užsienio asmuo Sorošas galimai finansuoja Lietuvos nevyriausybines organizacijas bei žiniasklaidą. Šiam asmeniui paskelbta kriminalinė paieška dėl savo veiklos dviejose Azijos valstybėse, o Izraelis yra paskelbęs šį asmenį pavojumi nacionaliniam saugumui. Jungtinėse valstijose Sorošas taip pat įtariamas finansuojant anti – semitines politines iniciatyvas (Israel backs Hungary, says financier Soros is a threat).

Skaitytojo nuomonė