Eduardas Vaitkus: ne tai kad bailys – nepadorus ir nesąžiningas žmogus taip elgiasi

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/eduar... 2021-05-30 21:20:00, skaitė 663, komentavo 1

Eduardas Vaitkus: ne tai kad bailys – nepadorus ir nesąžiningas žmogus taip elgiasi

Politinės partijos „Nacionalinis susivienijimas“ lyderis Vytautas Radžvilas po gegužės mėnesio viduryje vykusio „Didžiojo šeimų gynimo maršo 2021“, paskelbė savo pirmuosius įspūdžius.

Filosofas atkreipė dėmesį į mitinge kalbėjusį asmenį, kuris „leidęs sau sulyginti J. Noreiką-Vėtrą su A. Hitleriu“. Apie tai skelbėme publikacijoje „V. Radžvilas dėl Maršo: nenormalu, kad mitinge kalbėjo asmuo, leidęs sau sulyginti J. Noreiką-Vėtrą su A. Hitleriu“.

Tačiau V. Radžvilo paprašius konkretizuoti – kas gi tas asmuo, leidžiantis sau taip stipriai nusišnekėti ir kur tas asmuo taip nusišnekėjo, politinės partijos „Nacionalinis susivienijimas“ lyderis netikėtai užsičiaupė. Apie tai skelbėme publikacijoje „Drąsiai prabilęs filosofas Vytautas Radžvilas netikėtai užtilo, kaip fašistų kankinama Marytė Melnikaitė“.

Jūsų dėmesiui gegužės 28 d. „PressJazz TV“ laidos „2K+“ fragmentas (visą laidą galima žiūrėti ČIA) – pokalbis su Šeimų maršo dalyviu, kalbą gegužės 15 d. mitinge sakiusiu profesoriumi, hematologu Eduardu Vaitkumi. Tiesa, E. Vaitkus pokalbį pradėjo visai nuo kitos temos:

Visus „PressJazz TV“ laidos „2K+“ įrašus rasite ČIA.